Bildirim
Xperi C4 ile M4 Aqua
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
c4 alın -
C4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C4 kullanıyorum ve memnunum,zaten teknık bakımdan ustun m4 den,aradakı fıyat farkı gayet az bu durumda butcenız elverıyorsa c4 alın derım,ama m4 aqua kotu bır telefon degıl ve androıd 6 guncellemesını alınca 8 gb hafıza sorunuda kalmayacak buda var. -
c4 tavsiye ederim -
30 tl ye alacağın bir sd kartla c4 ten çok daha güzel bir telefona sahip olursun m4 ü seçersen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Detective W.
30 tl ye alacağın bir sd kartla c4 ten çok daha güzel bir telefona sahip olursun m4 ü seçersen
Neye dayanarak söylüyorsun ? Performans, kamera ve ekran kalitesi yönünden hatta pil yönünden bile c4 daha iyi m4 kıyasla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLsTeR
quote:
Neye dayanarak söylüyorsun ? Performans, kamera ve ekran kalitesi yönünden hatta pil yönünden bile c4 daha iyi m4 kıyasla
pil yönünden c4 ün daha iyi olduğunu ilk kez senden duyuyorum. daha kaliteli ekrana sahip olduğu için daha fazla pil tüketiyor diye biliyorum. Aradaki 100 tl lik fark kamera ve bir tık önde olan performansı için verilmez bence. Zaten orta sekmentteki 2 önemli telefon nesnel bir yargıya ulaşamayız. Tercihlere göre değişen bir seçim. Bence m4 çok daha güzel bir cihaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben de bu konuyu açacaktım hazır açılmışı varken durumumu özetliyim.
fotoğraf makinem ve mp3 çalarım var. yani telefonun bu özelliklerini kullanmayacağım. selfie zaten hiç çekmedim.
kısacası benim için önemli olan pil, ekran ve hızlı olması. bu iki telefondan hangisini seçmeliyim sizce?
teşekkürler. -
ben eskiden büyük ekrana karşıydım fuzuli geliyordu fakat artık herşey görsel oldu diziler filmler twitch tv youtube bunları göz önüne alırsam c4 alıcam fakat m4 aqua daha şık duruyor birde m4 aqua tamam sd takıcaksın ama takıcam sd her zaman 1 tık performansı aşağıya çeker 16gb lık c4 daha çok iş yapar gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
ben de bu konuyu açacaktım hazır açılmışı varken durumumu özetliyim.
fotoğraf makinem ve mp3 çalarım var. yani telefonun bu özelliklerini kullanmayacağım. selfie zaten hiç çekmedim.
kısacası benim için önemli olan pil, ekran ve hızlı olması. bu iki telefondan hangisini seçmeliyim sizce?
teşekkürler.
Pil ve sağlamlık da m4, hız,kamera ve ekranda c4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 30 Kasım 2015; 2:23:20 >
quote:
Orijinalden alıntı: youxell35
ben eskiden büyük ekrana karşıydım fuzuli geliyordu fakat artık herşey görsel oldu diziler filmler twitch tv youtube bunları göz önüne alırsam c4 alıcam fakat m4 aqua daha şık duruyor birde m4 aqua tamam sd takıcaksın ama takıcam sd her zaman 1 tık performansı aşağıya çeker 16gb lık c4 daha çok iş yapar gibi
Hocam dedigim gibi çok yakın cihazlar tercih meselesi benim için kamera ve ekran önemli değil tasarım ve sağlamlık önemli bu yüzden m4 u tercih ederim. SD kartın vereceği rahatsızlıgın büyük ölçüde olacağını düşünmüyorum, elinden telefon dusurmeyen biride değilim 8gb bile yeterli gelir. Artık konuyu açan arkadaş önemsediği dallara gore karar versin ikisinde de pişman olmaz
Dün 2 telefonu da inceledim. Kesinlikle m4 daha kaliteli hissi veriyor. C4'ün özellikleri daha iyi ama çok kalitesiz gibi geldi bana. m4 16 gb olsa idi dün almıştım. C4'ü ise büyük ihtimalle almam... -
benim ilk incelediğim elime aldığım m4 dü ve sanki z serisi gibi geldi estetiği çok güzel fakat 8gb oldğunu öğrendkten sonra soğudum şuan c4 düşünüyorum ama estetik açıdan kafam hala m4 de keşke 16 olsaydı 0.5 inç önemsemezdim -
C4 -
ben hep beyaz telefon almak istiyorum fakat sonradan siyaha dönüyorum.ellerim yazın çok terliyor beyaz almak istiyorum belli olmaması için c4 beyaz nasıldır plastiklerde sıkıntı yaratırmı boya atması vb. -
quote:
quote:
quote:
pil yönünden c4 ün daha iyi olduğunu ilk kez senden duyuyorum. daha kaliteli ekrana sahip olduğu için daha fazla pil tüketiyor diye biliyorum. Aradaki 100 tl lik fark kamera ve bir tık önde olan performansı için verilmez bence. Zaten orta sekmentteki 2 önemli telefon nesnel bir yargıya ulaşamayız. Tercihlere göre değişen bir seçim. Bence m4 çok daha güzel bir cihaz
Oyun performansında m4 c4un yanına yaklaşamaz. GTA sa gibi oyunlarda bile kasıp kilitleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aynen videolara baktım oyunlarda baya fark var -
quote:
quote:
quote:
quote:
Oyun performansında m4 c4un yanına yaklaşamaz. GTA sa gibi oyunlarda bile kasıp kilitleniyor
Ne alaka şimdi aksini mi söyledim ? Bide bile diyorsun sanki GTA sa küçük oyun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X