Şimdi Ara

Xperia 2011 Serisi ICS 4.0.4 - 431 & 587 En Basit Şekilde Root Yapma (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
9
Favori
43.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler root ladım cwm den yedekleyemedım ama titanıum dıye bi program war onla hangi programları silmeliym bir sürü var sisteme zararı olmayanlar hangisi nasıl anlayacam bide over clock yapmalımıyım
  • arkadaşlar flashtool daki driverları hepsini yukletın ılkınde hata verıo 2 . de flaslayabılıyorsunuz
  • emeğine sağlık
  • orochi hocam çok teşekkür ederim. bu yetersiz depolama olayından dolayı 2011 xperia mini telefonumda baya problem yaşıyordum. şu an hür askerim. istediğimi istediğim yere atabiliyor ve silebiliyorum. duacılarınız arasına bende katıldım.

benim bir kaç sorum olacak. ben root olayını bootloader kilidini açmadan yaptım (yani sony sitesinden imei ile kod falan almadım). pcc den veya telefondan yazılım veya firmware güncellemesi yaptığım zaman neler değişir. superuser kalkarmı? veya ne yaparsam root yani superuser kalkar. kalması için nelere dikkat etmem gerekir.

birde, hafıza olayını ortadan kaldırmak için sdcard i ele alıp ex3 ek alan ayarlaması yaptım anlatımlarınızdan. yüklediğim uygulamalar link2sd ile linkleniyor. bu linklenen uygulamaları sdcard a taşımamda bir engel varmı? birkaç uygulamayı denedim sorun olmuyor. ancak emin olmak istiyorum.

ayrıca önceden önbellek temizliği ve diğer işlemler için anroid assistan 18 uygulamasını kullanıyordum. root dan sonra bu uygulamayı kullanmam bir fayda sağlarmı veya gerekli olurmu?

• @Orochi hocam bu konulara çok yabancıyım. Ancak sorunumun bununla alakası olmadığını düşünüyorum. Benim sorunum 3. basamaktaki misc kısmı bende görünmüyor. Tickli olup olmadığını bilemediğimden devam edemiyorum. Ne yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tainmach

teşekkürler root ladım cwm den yedekleyemedım ama titanıum dıye bi program war onla hangi programları silmeliym bir sürü var sisteme zararı olmayanlar hangisi nasıl anlayacam bide over clock yapmalımıyım

Rootexplorer ile silmek daha kolaydır ancak sana tavsiyem silmek yerine programları system/app tan taşıyıp sd karta yedeklemendir her an bi şey lazım olabilir Google da Cihazın Modelini yazıp( Bloatware app List ) diye aratırsan silinecek dosyaların listesine ulaşırsın

quote:

Orijinalden alıntı: tainmach

arkadaşlar flashtool daki driverları hepsini yukletın ılkınde hata verıo 2 . de flaslayabılıyorsunuz

İlkinde Cihazı tanıyor Pc o Nedenle Yüklemez :)

quote:

Orijinalden alıntı: keceli32

orochi hocam çok teşekkür ederim. bu yetersiz depolama olayından dolayı 2011 xperia mini telefonumda baya problem yaşıyordum. şu an hür askerim. istediğimi istediğim yere atabiliyor ve silebiliyorum. duacılarınız arasına bende katıldım.

benim bir kaç sorum olacak. ben root olayını bootloader kilidini açmadan yaptım (yani sony sitesinden imei ile kod falan almadım). pcc den veya telefondan yazılım veya firmware güncellemesi yaptığım zaman neler değişir. superuser kalkarmı? veya ne yaparsam root yani superuser kalkar. kalması için nelere dikkat etmem gerekir.

birde, hafıza olayını ortadan kaldırmak için sdcard i ele alıp ex3 ek alan ayarlaması yaptım anlatımlarınızdan. yüklediğim uygulamalar link2sd ile linkleniyor. bu linklenen uygulamaları sdcard a taşımamda bir engel varmı? birkaç uygulamayı denedim sorun olmuyor. ancak emin olmak istiyorum.

ayrıca önceden önbellek temizliği ve diğer işlemler için anroid assistan 18 uygulamasını kullanıyordum. root dan sonra bu uygulamayı kullanmam bir fayda sağlarmı veya gerekli olurmu?

Eyw

1. PCC ile Güncelleme Alabilirsin Ancak Güncellemeden Sonra Root Erişimin Bozulur ve En Başa Dönmek zorunda kalırsın
    2. SD kart üzerinden Ext alan vermişsen Uygulamaları SD karta taşımak biraz mantıksız olur ancak Yinede taşımak istersen
    taşıma işlemini Link2SD yerine Ayarlar-- Uygulamalar bölümünden yapman daha iyi olur Link2sd taşıyınca menu düzeninde bozulmalar olabiliyor zevk senin
    3. ön bellek temizlemek için istediğin uygulamayı kullanabilirsin sorun çıkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: axilik

@Orochi hocam bu konulara çok yabancıyım. Ancak sorunumun bununla alakası olmadığını düşünüyorum. Benim sorunum 3. basamaktaki misc kısmı bende görünmüyor. Tickli olup olmadığını bilemediğimden devam edemiyorum. Ne yapmam gerekir?

3. bölüm derken daha detaylı yazarsan ona göre cevap vereyim misc hangi bölümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 13 Şubat 2013; 5:38:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Xperia 2011 Serisi ICS  4.0.4 - 431 & 587 En Basit Şekilde Root Yapma

@orochi şu kısımdaki misc bende görünmüyor. [No final verification yok bende] Sistemim win7 64 bit.
  • Kullandığın Flashtoll 0.8.5 düşük sürüm ise PC dilini İngilizce yapman gerekir no final verification da aynı sebebtendir
    programın En son sürümünü indirip Dene bende Win 7 64bit kullanıyorum Hiç Bir Sorun yok
  • arkadaşlar root yapmak için niçin 562 kerneli kullanıyoruz. telefonumuzda bulunan 587 kerneline doğrudan uygulasak ne gibi sorun çıkar, (cihaz xperia mini)
  • 587 Kerneli Yüklüyken Cihaz Rootlanmaz

562 kerneli Yükleyip Rootladıktan Sonra Cihaza Tekrar 587 kernelini Yüklüyoruz konuda verdiğim 587 kerneller telefondaki ile aynıdır hiç bir sorun çıkmaz 562 kerneli Yükleme amacımız Cİhazı Rootlanabilir Hale getirmek için 587 kerneli İle Rootlanacak Olsa Bu Konuyu Bu Şekilde Açarmıydım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 14 Şubat 2013; 11:15:19 >

• hocam kızma, sadece meraktan sordum, demekki 562 ye kadar root izni vardi 587 ile kapatmışlar.
  • windows xp de sorun çıkarıyor
  • quote:

hocam kızma, sadece meraktan sordum, demekki 562 ye kadar root izni vardi 587 ile kapatmışlar.

Ics direk rootlanan tek sürüm 4.0.3 ün 562 ile biten tek sürümü olan ;-) 431 ve 587 rootlamak için 562 kernel atmak şart

Veiny Arm @
    Sorun nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

hocam kızma, sadece meraktan sordum, demekki 562 ye kadar root izni vardi 587 ile kapatmışlar.

Ics direk rootlanan tek sürüm 4.0.3 ün 562 ile biten tek sürümü olan ;-) 431 ve 587 rootlamak için 562 kernel atmak şart

Veiny Arm @
    Sorun nedir ?

Mesut abi walkmanda denemedim de arc'da iken flashtool hata vermişti ben okuyorum şimdilik becerebilirsem bakalım
  • 562 li kerneli flashladım daha sonra runme yi çalistiriyorum ama daemon started succesfully yaziyo ve bida bi sey olmuyo bi yardim

• Cihaz Açık Şekilde denilen Ayarlarda Bağlanmışmı ve Driver yüklenmişmi Kontrol et kesinlikle bağlantıda veya Driverda sorun vardır
  • Hocam root yaptım ama telefonum Arc orjinal kernel yüklemek istiyorum konunuza baktım ama link eskimiş gözükmüyor,flashtool ile birde malesef tuş takımı durdu diye sorunlar alıyorum sebebi nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkH3R0 -- 1 Nisan 2013; 17:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkH3R0

Hocam root yaptım ama telefonum Arc orjinal kernel yüklemek istiyorum konunuza baktım ama link eskimiş gözükmüyor,flashtool ile birde malesef tuş takımı durdu diye sorunlar alıyorum sebebi nedir acaba ?

587 kernelini flashlarsan duzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemuria.

quote:

Orijinalden alıntı: DarkH3R0

Hocam root yaptım ama telefonum Arc orjinal kernel yüklemek istiyorum konunuza baktım ama link eskimiş gözükmüyor,flashtool ile birde malesef tuş takımı durdu diye sorunlar alıyorum sebebi nedir acaba ?

587 kernelini flashlarsan duzelir.

İşte linkler eski bulamadım ve bulduktan sonra flashtool ile nasıl yaparım ?
  • Şuan telefonda yüklü Olan 587 yazılımının içinden kernel ve loaderi yüklet ilk mesaj nasıl yapıcağınızı anlattım ...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.