Şimdi Ara

Xperia 2011 Serisi ICS 4.0.4 - 431 & 587 En Basit Şekilde Root Yapma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
9
Favori
43.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam custom rom yüklersek root gider mi? giderse tekrar yapabilir miyiz?
  • Root Gitmez yinede Yapan kişiye bağlı romu yapan eleman sorunsuz rootlamışsa hiç bir şey yapmadan kullanırsın ama sorun çıkarsa
    562 kerneli atıp cihazı rootlayıp cwm ni yükleyip tekrar 587 kerneli atıp sorunu çözersin :)
  • yok arkadaş ne yaptıysam olmuyor her şeyi kurdum flash yapacam telfonu kapatıyorum geri tuşuna basıyorum pc de usb tanınmadı diyor sony xperia ars s kullanıyorum pc suite de yüklü neden olmuyor acaba deneyen yapabilen oldu mu bnm telefondan..????
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.sahan

yok arkadaş ne yaptıysam olmuyor her şeyi kurdum flash yapacam telfonu kapatıyorum geri tuşuna basıyorum pc de usb tanınmadı diyor sony xperia ars s kullanıyorum pc suite de yüklü neden olmuyor acaba deneyen yapabilen oldu mu bnm telefondan..????

Flashtool driverini kurdunmu ?
    Pcd sistem ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben telefonu rootladım ama kilidini acmak istemiyorum gerci denedim son asamasını beceremedim bu sekilde jelly bean guncelleme yapabilirmiyim kilit acmadan yani yardımcı olurmusunuz kilit acmadan rom olayına gecebilirmiyim
  • kurdum hocam windows 8 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliklkn

ben telefonu rootladım ama kilidini acmak istemiyorum gerci denedim son asamasını beceremedim bu sekilde jelly bean guncelleme yapabilirmiyim kilit acmadan yani yardımcı olurmusunuz kilit acmadan rom olayına gecebilirmiyim

Ne kullanıyorsun Ne Yapmak istiyorsun detaylı yazarsan ona göre cevap yazıcam ...
    2011 serisi cihaz kullanıyorsan bu sürümlere JB çıkmayacak
    2012 serilerinde 512 mb ramli cihazlara JB şuan için Çıkmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: aliklkn

ben telefonu rootladım ama kilidini acmak istemiyorum gerci denedim son asamasını beceremedim bu sekilde jelly bean guncelleme yapabilirmiyim kilit acmadan yani yardımcı olurmusunuz kilit acmadan rom olayına gecebilirmiyim

Ne kullanıyorsun Ne Yapmak istiyorsun detaylı yazarsan ona göre cevap yazıcam ...
    2011 serisi cihaz kullanıyorsan bu sürümlere JB çıkmayacak
    2012 serilerinde 512 mb ramli cihazlara JB şuan için Çıkmayacak

Benim bitane xperia arc s lt18i telefonum var androidden cok iyi anlamiyorum telefonu root yaptim amacim jb costum room yuklemekti botloaderi yani kilidi acmayi beceremedim ce unroot yaptim rootu kaldirdim buraya kadar hersey normaldi ama telefonun ayarlardan hakkinda bolumune baktigimda model kisminda lt18a oldu ve sony compainden onarmayi denedim oda olmadi bu konuda yardiminiza ihtiyacim var

• Yüklediğin Yazılım LT18a Aittir Sen Neten LT18i yazılımı İndirip Flashtool yükleyip cihazı Eski haline çevirebilrsin

Onarma yapınca yazılımı Değiştirilmiş cihaz Diyorsa Rootu kaldıramamışsın Veyada Bootlaoder Açıktır
    bootloader Açma işleminde Aldığın key ile İşlem Yaptınmı ? Yaptıysan http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63061161
    yukardaki konun 5. mesajında Bootloader kapatma işlemini uygulayıp LT18i Yazılımı Atıp cihazı Güncelleyebilrisin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Yüklediğin Yazılım LT18a Aittir Sen Neten LT18i yazılımı İndirip Flashtool yükleyip cihazı Eski haline çevirebilrsin

Onarma yapınca yazılımı Değiştirilmiş cihaz Diyorsa Rootu kaldıramamışsın Veyada Bootlaoder Açıktır
    bootloader Açma işleminde Aldığın key ile İşlem Yaptınmı ? Yaptıysan http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63061161
    yukardaki konun 5. mesajında Bootloader kapatma işlemini uygulayıp LT18i Yazılımı Atıp cihazı Güncelleyebilrisin ...

Hayir telefonunuza ait guncelleme bulunmamaktadir diyo lt18i yazilimini bulabilecegim bi yer onerebilirmisin botloaderi kesinlikle kaldirmadim telefondanda kontrol ettim daha once onarma yapiyodu yazilim 587 yardimin icin simdiden tesekkurler

• burdan generic World veya Ce olanlarından istediğin sürümü dene 562-431-587 ile bitenler ICS dir

http://www.filecrop.com/LT18i-4.1.B.0.587-1254-2184.html
  • Merhabalar
    Dün .587 romumu rootlamak için çok uğraştım fakat rootlu görünmesine rağmen root uninstaller pro ile hiçbirşey silemiyorum. Root explorer ile apk yı bulup silmek istediğimde ise dosya sistemi read-only hatası alıyorum. Hem rootlu hem read only nasıl oluyor anlamadım.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akalyon -- 29 Aralık 2012; 13:57:04 >

• Rootexplorerdan systeme girdiğinde tepede sagda Rw yazar ona tıklayıp RO Yap ;-)
    Ayrıca busyboxu 1.20 yükselt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 29 Aralık 2012; 16:09:54 >
  • Hocam ben bu xparts ile yükleyemedim cwm denen olayı install dedim döndü durdu yüklenmedi.Şimdi AC!D mod ve Walkman V indirdim bunları yüklemem lazım bi yardımcı olur musun? Burdaki yöntemle BL kapalı rootlu stock ics 587deym
  • Hallettim ama ACID mod ile walkman de beats srs vs falan göremiyorum sadece clearbass ve dolby.Ses kalitesi de beklediğim gibi çıkmadı bassları duyamıorm temiz ve doymuş bi şekilde ama tizi fena değil.
  • Orochi bu yöntemle cihazı rootladım. Ama her açılışta "Android yeni sürüme geçiriliyor" yazılı bir pencere çıkıyor ve 4-5 saniye içinde cihaz açılıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?
  • yüklenen mod ve apklardan oluyor aynısı bendede oluyor ;-) sorun yok

• Ustad Orochi,

Sana ne kadar teşekkür etsem az xperia neo telefonumdan tekrar keyif almaya başladım

bu başlıktaki root olayını yaptım 16 gb class 10 hafıza kartını aldım extra alan ve swap olayını yaptım.
    konusunu açtığın Cyber-shot tu da kurdum valla super oldu.

yavaş yavaş room olayına da girecem

cesaretim geldi valla sayende

telefon yağ gibi kayıyor

yanlız bi sorunum var usb ile telefonu bağlayınca pc sd kartımı görmüyo neden ? nasıl çözerim.

bide kilitler kapalı stabil room tavsiyen varmı neo için?

Not:neo larda sd kartı çıkarıp takmak çok zor oluyo yapısından dolayı.

Şimdiden teşekkürler.

• hafıza kartını görmemesi Swaptan kaynaklanıyor pc bağlamadan önce swap deaktif edip bağla sorunun çözülür
    Roma gelince önereceğim bi rom yok NEO nun ana konusundan sorarsan daha iyi olur :) bende walkman satıp neo alıcam ama halen bi neo bulamadım .
    aldığımda yorum yaparım

• swapı kapattım ama oda olmadı bende usb bağlantı ayarını değiştirdim ok dir

sanırım yavaş yavaş android mantığı oluşuyo bende

ustad bir sorum daha olacak

igo gitti nasıl kuracağım app2 2 sd ile kurmuştum link2sd kurunca app2sd yi sil demişsin

hafıza kartında var ama nasıl kuracağım anlamadım bulamadım

bide cwm gitti yok giremiyorum şimdi farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nawy30 -- 6 Ocak 2013; 15:22:59 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.