Şimdi Ara

Xperia 2011 Serisi ICS 4.0.4 - 431 & 587 En Basit Şekilde Root Yapma (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
9
Favori
43.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burdaki işlemleri birebir yaparsan Xperia RAY 4.1.b.0.587 Sürümü sorunsuz rootlanır
  • hocam yaklaşık bir aydır aynı romu kullanıyordum ve memnundum ama bu sabah operatör sinyali gitti ne oldugunu da anlamadım. ne denediysem de geri getiremedim
    ne yapmam gerekir acaba? @.::Orochi::.
  • Ayni romu tekrar kur dene yada flashtooldan yazılım at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onları denedim hatta stock rom'a döndüm olmadı. sanırım sim kartla alakalı bi problem. yine de teşekkürler
  • BEYLER ROOT EKRANINDA SUREKLI DEVICE NOT FOUND YAZISI CIKIYOR VE YAKLASIK 15 DK DIR TELEFON SUREKLI RESET ATIYOR VAR MIDIR BUNUN BI HAL CARESI
  • blnttnc B kullanıcısına yanıt
    Cihazını bilgisayara bağlayıp gerekli sürücülerin kurulduğundan emin olman lazım. En kolay yol Pc Companion kurup cihazını uygulama üzerinde açmandır. Bu zaten gereken sürücüleri yükleyecektir. Ayrıca Root uygulaması sorun çıkartıyor ise Flashtool'un kapalı olduğundan emin ol. Çakışma yapabilir.
  • Merhabalar;
    Daha önce defalarca yaptığım root işlemini artık yapamıyuorum.
    Telefon: SE Xperia Neo bootlader kapalı
    Bilgisayar : W8 sürücüler tanıtılmış ve daha önce aynı sistemle defalarca root ve room yüğkleme yaptım

Olayı kısaca özetlim.
    Gin2KitKat_v3.1.0_Neo rom yükledim düzgün çalışmadı dediler GB ye dönmen lazım ondan sonra yükle MT15i_4.0.2.A.0.42 Kernel_Global şu kerneli flashla flasladım Xperia Neo (MT15i)_4.0.2.A.0.42_CN stock romu yükledim rom çalıştı ama wifi çalışmadı halbuki çok hızlıydı tel.
    bende eski roma dönim dedim ama ama dönemedim CWM root falan gitmişti yapamadım bende
    mt15_4.1.b.0.587_kernel
    MT15i_587_Global stockromu tekrar flasladım
    cihaz normale döndü üstüne birde pc componion ile onardım şu an sıkıntı yok
    Ama cihaz artık root yapılamıyor. Şunları denedim.

Eroot_1.2 cihazı bulmuyor
    Eroot_V1.3.4 ise şunu diyor

Xperia 2011 Serisi ICS  4.0.4 - 431 & 587 En Basit Şekilde Root Yapma

doomlord şunu diyo

flasla root hack mi ne onda sunu diyor

Xperia 2011 Serisi ICS  4.0.4 - 431 & 587 En Basit Şekilde Root Yapma Xperia 2011 Serisi ICS  4.0.4 - 431 & 587 En Basit Şekilde Root Yapma Xperia 2011 Serisi ICS  4.0.4 - 431 & 587 En Basit Şekilde Root Yapma

• kaç saattir uğraşıyorum bir türlü yapamadım telefonu kırma noktasına geldim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.