Şimdi Ara

Xperia 2011 Serisi ICS 4.0.4 - 431 & 587 En Basit Şekilde Root Yapma (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
9
Favori
43.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cwm tekrar yükle düzelir ilk mesajda çözüm var
    Busyboxtan kaynaklı sorunun

İgo nun sd d dosyaları duruyorsa apk tekrar kurman yeterli olur ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok dir ustad
  • Orochi bana da yardım et
  • Orochi arkadaşım dediklerini aynen yaptım ve telefonu root yapmayı başardım. Çok teşekkürler. İstemediğim sistem uygulamalarını artık çok rahat silip kaldırabiliyorum tekrar teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Orochi bana da yardım et

Sorunun nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Orochi bana da yardım et

Sorunun nedir ?

Live with walkman kullanıyorum ama telefona hafıza azlığından dolayı hiçbir şey yükleyemiyorum. Acaba root yapmadan bunları SD karta taşımanın bir yolu yok mu?
  • Sadece taşınabilen Uygulamarı taşırsın Kurulan Tüm Uygulamaları SD taşımak Veyada SD EXT alan Açıp Tel belleğini Yükseltmek için Root Gerekir...
  • orochi ben rootladım cwm yükledim sonra cihazı sıfırladım kasmaması için.ama sonra girdiğimde superuser busybox'u güncellediğimde telefonu yedeklemek için kapattım.ama artık cwm gelmiyo açılıyo telefon root checkerda da olmuş gözüküyo.ama cwmye giremiyorum bi kere sildim cache data daha giremedim sorun ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodka05

orochi ben rootladım cwm yükledim sonra cihazı sıfırladım kasmaması için.ama sonra girdiğimde superuser busybox'u güncellediğimde telefonu yedeklemek için kapattım.ama artık cwm gelmiyo açılıyo telefon root checkerda da olmuş gözüküyo.ama cwmye giremiyorum bi kere sildim cache data daha giremedim sorun ne acaba?

Aynı sorun bende de var. Rootladım, CWM ile ultimade hd rom attım. Ancak tekrar CWM açamıyorum. Wifi modules yüklemek için CWM açmam gerekiyor. Superuser güncelledim, busybox yükleyip güncelledim, xparts ile tekrar CWM attım ama olmadı. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?
  • Xrecovery ile CWM tekrar yükleyeceksiniz CWM yüklemede Sorun Olursa 562 kernelini flashtooldan Atıp CWM öyle yüklersiniz Kesinlikle Yüklersiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Xrecovery ile CWM tekrar yükleyeceksiniz CWM yüklemede Sorun Olursa 562 kernelini flashtooldan Atıp CWM öyle yüklersiniz Kesinlikle Yüklersiniz :)

Xrecovery yemedi, ama 562 kernel atıp xpartstan CWM yükledim ve açabildim. 587 kernele dönünce de CWM çalışıyor artık. Teşekkürler Orochi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 13 Ocak 2013; 16:58:48 >
  • arkadaşlar bootloder kilidini açmama rağmen emma tools arc s yi görmüyor ne yapmam gerek
  • cihaz kapanıp açılacaktır
    açılınca menuden Superuser programı gelmişse root tamamdır

ne yaptım ettiysem menude superuser programı olmadı sorun nerede acaba?
  • Bu konularda oldukça acemiyim. Yeni yeni öğrenmeye çalıyorum. Bazı konuları tam anlayamadığım için bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
    Telefonum Xperia Arc. Orjinal güncelleme ile 4.1.B.0.587 sürümüne geçmiştim. Ancak sürekli hafızada yer yok mesaji aldığım, yeni uygulama yükleme veya mevcut uygulamaları güncelleme sırasında sorun yaşadığım için root yapmaya karar verdim.
    Önce başka bir forumdaki açıklamalara göre Bootloader kilini kaldırdım. Ancak root yapamadım. 4.1.B.0.587 sürümü nedeniyle orada anlatılan root işlemini yapamamışım.
    Orochi'nin buradaki anlatımlarına göre root yaptım. Uygulamalarda "superuser" programı geldi.
    Açıklamaların devamındaki "şimdi cihazın orjinal kernelini yükleyeceğiz" den sonrası kısmı anlayamadım.
    1. sorum : Bu "orjinal kernel" yüklenmesi ne işe yarayacak.
    2. sorum :
    "ARC
    4.1.B.0.431 -http://www.4shared.com/file/G9D3aawP/LT15i_41B0431_kernel.html
    4.1.B.0.587 - Dosya Yok aşağıda Nasıl Yükleyeceğinizi gösterdim Konunun En altına bakın"
    ve devamındaki "Yukardaki Listede ICS 587 sürümü için orjinal Kerneli Olmayan cihazlar Cihazınıza Ait ICS 587 Full FTF dosyası Temin edin. benim Rom root konusunda 6. mesajda bir kaç cihaz için ekledim" açıklamalarından bu "kernel"i nereden indireceğimi anlamadım.
    Açıklamaların devamındaki "Root işlemi bitince Markette girip Superuser programını güncelleyin
    güncelledikten sonra programı açıp ekranı sağa kaydırın çıkan bölümden 3.0.2 yazar o bölüme tıklayıp
    su dosyasını 3.1.1 olan sürüme yükseltin son su güncellemesi"
    kısmını yapmadım. Çünkü daha önce telefona indirdiğim fakat "root" olmadığı için çalışmayan "Titanium Backup" programının çalışıp çalışmadığını denemek için açtığımda program çalıştı ve "su" güncellemesi yapmamı istedi ve yaptım. Şu anda "superuser" programı "info" bölümünde "superuser v3.1.3(36) , "su binary"v3.0.3.2(15) yazıyor.
    3. sorum "daha sonra marketten Busybox programını indirip Busybox 1.20 güncellemesini Yapın" deniliyor. Bu program ne işe yarayacak?
    4. sorum "ve Son olarak tüm işlemler bitince aşağıdaki Konudan CWM yükleme Anlatımını yapmanızı Önerrim
    CWM yükleme ve kullanım anlatımı 2. mesajdaki root anlatımının en altındadır
    zipli Mod paketlerini yüklemek ve Full Sistem Yedeği Almak için Gereklidir"
    açıklamalarına CWM yüklemesini yapıp yapmamaya karar veremedim. Mod yüklemek ve sistem yedeği almak için bunu yüklemek zorunlumudur? Titanium backup veya başka uygulamalarla sistem yedeğinin alınabileceğini okumuştum.
    Bu sorular ve cevapları belki forumun diğer bölümlerinde vardır. Ancak bu konularda o kadar çok forumda o kadar çok anlatım okudum ve kafam iyice karıştı. Aynı şeyleri tekrar sorduysam kusura bakmayın.
    Sorularıma cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.

• bu cwm yi cihaz root lu ve BL kapalı iken yükledik diyelim sonra BL yi açsak istediğimiz romu yükleyebilirmiyiz?bir sorun çıkar mı?
  • runme.bot dedim bir tuşa bas dedi yaptım aldone dedi telefon 3 kere kapanıp acıldı ıcınde superuser programı yok neden yapamadım
  • neden super user gelmiyor bi turlu anlamadım acil yardım lütfen
  • benim telefon ıcs 587 once 562 kernel yukleyıp root programını kullandıktan sonra 587 tekrar mı yuklleyecem olay bumu
  • ERROR - Error flashing. Aborted
    flashtool hatası yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tainmach

ERROR - Error flashing. Aborted
    flashtool hatası yardım

error diyorsa kesin dosyada sorun vardır işlemleri kontrol edip tekrar dene

quote:

Orijinalden alıntı: dely33

benim telefon ıcs 587 once 562 kernel yukleyıp root programını kullandıktan sonra 587 tekrar mı yuklleyecem olay bumu

doomlord ile root yapamıyorsan 562 kernelini attıktan sonra flashtooldan aşağıdaki resimdeki gibi root işlemini yapmayı dene
     Xperia 2011 Serisi ICS  4.0.4 - 431 & 587 En Basit Şekilde Root Yapma

işlemler 562 kernelini at
    Root işlemini yapıp daha sonra istersen CWM de yükleyip
    Son Olarak 587 kernelini yükle hepsi bu kadar ilk sayfadaki diğer busybox güncelleme işlemlerini daha sonra yapabilirsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 13 Şubat 2013; 5:39:55 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.