Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

link at bakayım uygulamalara ....

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=728

burdakılerı denıyorum
  • denediklerin hangisi burda binlerce uygulama var
  • isteyim şimdi eve gidince buluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • root da yaptım ama sonra stock gingerbreade döndüm istediğim uygulamanın apksını kuruyorum,
    isteyen crackli de bulabilir tercih meselesi tabi.
    holo locker screen çok iyi mevcuttan daha iyi çalışıyor.
  • quote:

denediklerin hangisi burda binlerce uygulama var

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821790

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2052708

ahanda mesela bunlar ve ben su recovery olayını hıc calıstırmadım bu sıtedekılerı yaptım system dosyaları attım sadece root var cıhazda bootloader kılıdının acılması sartmı bunun ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 18 Ocak 2013; 20:11:03 >

• Mesut hocam android izinleri konusunda iyice paranoyak oldum. Şu bahsettiğin "cihaz üzerinden şifrelerini okuyabilecek uygulamaları kurma " demişsin ya bu tam olarak hangi izin tam adını yazar mısın. Bilmeden bu izne sahip bir uygulama kurmayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2025449

bu linkdeki saf kan versiyonu yükledim sola için, pek test imkanım olmadı ama cihaz oldukça akıcı orjinale göre.

şimdi tek sorunum uygulamaları hafıza kartına taşıyamama link2sd yükledim ama dahili hafızaya taşıyor. ben 32 gb hafıza kartı takdım ve ona taşımak istiyorum. bir türlü bulamadım nasıl olucağını.

ufak bi not eklemek istiyorum 2006ydı sanırım w810i alıpda bu işlere ilk girdiğimde herşeyi gene orochinin (açdığım her forumda vardı) anlatımlarıyla yapıyordum şimdi uzun arayışlar sonucu Türkçe kaynak bulamayıp çat pat ingilizceyle ne yapdığını tam bilmeden bişiler yapdıkdan sonra gene orochiyi gördüm (bi imzalı resim istemediğim kaldı sanırım ama hakkaten duygulandım lan)

• Xperia ray kullanıyorum, bendeki gb 42 romunda bir sıkıntı yok fakat arkadaşın arc'ı için indirdiğim gb 42 romunda bir tuhaflık var. Wipe kısmı boş gözüküyor işleme devam edeyim mi?

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Xperia ray kullanıyorum, bendeki gb 42 romunda bir sıkıntı yok fakat arkadaşın arc'ı için indirdiğim gb 42 romunda bir tuhaflık var. Wipe kısmı boş gözüküyor işleme devam edeyim mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/key_/tm.htm#msglink_63061161
    17'nci mesajda sizin için gerekli anlatım var

• quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Xperia ray kullanıyorum, bendeki gb 42 romunda bir sıkıntı yok fakat arkadaşın arc'ı için indirdiğim gb 42 romunda bir tuhaflık var. Wipe kısmı boş gözüküyor işleme devam edeyim mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/key_/tm.htm#msglink_63061161
    17'nci mesajda sizin için gerekli anlatım var

Evet çözümü varmış teşekkürler. Ancak silmiş bulundum 62 sürümünü indiriyorum.

Edit: 62 sürümünde de aynı sorun mevcut

2. Edit: Mesaj 17'de ki düzeltmeyi yaptım. Benim ray'de 2 dk. sürmeyen yükleme yarım saatte ancak %14'e gelebildi çok yavaş ilerliyor. Yükl eme yapmadan önce wipe seçeneklerinde wipe apps log yoktu sadece wipe cache ve wipe data vardı sorun bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 19 Ocak 2013; 17:52:07 >

• benim tam bilgim yok bana kadar var ancak :) bende şu an 8'inci mesajda anlatılan hafıza artırmayı deniyorum ama orochi size yardımcı olucaktır.

Ekleme:
    8'inci mesajda anlatılan herşeyi yaptım ama link2sdyi açınca hata veriyor sistem ext3 biçimini desteklemiyor fat olarak biçimleyin türü bi uyarı çıkıyor. boyunu 15 gb yapmıştım acaba ondanmı. şu an hafıza kartına hata denetimi yapıyorum o bitsin bi kaç şey daha neyecem. zayıf bi ihtimalde olsa pure blood rom yüklemiştim (bazı gereksiz özellikler kaldırılmış veriyon) onla ilgili bişey olabilirmi acaba

Ekleme2:
    hafıza kartını biçimlendirirken ext4 olarak bicimlendirdim bu sefer herşey tamam link2sd programında sd karta linkle seçeneği aktifleşti ama depolamadan bakıyorum sd kartın dahili depolamanın falan boyutunda hiç artış olmuyor en fazla dahili hafızada 30 mb falan açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 19 Ocak 2013; 20:44:33 >
  • arkadaşlar ben bir kaç soru sorucam bu kilidi açınca müzik bulma programı çalışmıyor değilmi sertifika bozulduğu için birde bişey daha sorucam bendeki pilin altında 11W31 bu yazıyor yani ben kilidi açıp jely been kurmak istesemde kuramayacakmıyım bu anlamamı geliyor.
  • quote:

[size=6]MESAJ 14
    RECOVERY X 1.4.5

Rootlu Cihazlara CWM recovery Kurmak
    Bu anlatımdaki işlemleri yapınca Bootloaderi kırılıp kernel atılmış gibi cihazınıza CWM yüklenir Yanlız Bu CWM Sadece Bootloader Kapalı çalışan Stock Tabanlı Romları yükleyebilirsiniz Cyanogen Romları için Kernel Atmak gerekir Kernel içinde Bootlaoderi açmanız gerekir Bunu Unutmayın
    Burdaki CWM size En büyük Artısı BL kapalı romları yükleyebilir - Cihazın içindeki ROMU yedekleyebilir Sorun çıktığında Tüm ayalarınız ile beraber Cihazı yedek alındığı hale Getirebilrisiniz

Gereksinimler
    Rootlu Bir Sony Cihaz Super User ve Busybox Güncellemeleri Eksiksiz Olmalı
    Android 2.3.4 veya ICS 4.0 yazılım Telefon Açık şekilde USB bağlanıcak ve Ayalardan USB hata Ayıklama Açık Olucak işlem sırasında
    Bootloaderi Kapalı Stock Rom Kullanan Cİhazlar içindir Unutmayın

hani andoid 2.3.4 ve 4.0 olur yazmışsında programda boyle bı secenek buldum yine de olmaz mı benim x10'a

Biran önce burdakı romu geliştirselerde yüklesem yaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 19 Ocak 2013; 21:06:25 >

• quote:

[size=6]MESAJ 6

[size=5]FW Listesi

GB 2.3.4

PreRooted 4.0.2.A.0.69
    http://www.mediafire.com/?desy0bkka1b44g0 - Flash via Recovery
    http://hotfile.com/dl/147891262/1b42f10/update_4.0.2.A.0.69_SK17_PreRoot-Ex.zip.html

Hocam merhabalar. Bu alıntı yaptığım linkinizde "recoveriy ile flaslama" diyor yani bunu cihaz 42 iken cwm ile yüklettiğimde cihaz 69 mi oluyor? ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverNitrate -- 19 Ocak 2013; 22:24:00 >

• quote:

benim tam bilgim yok bana kadar var ancak :) bende şu an 8'inci mesajda anlatılan hafıza artırmayı deniyorum ama orochi size yardımcı olucaktır.

Ekleme:
    8'inci mesajda anlatılan herşeyi yaptım ama link2sdyi açınca hata veriyor sistem ext3 biçimini desteklemiyor fat olarak biçimleyin türü bi uyarı çıkıyor. boyunu 15 gb yapmıştım acaba ondanmı. şu an hafıza kartına hata denetimi yapıyorum o bitsin bi kaç şey daha neyecem. zayıf bi ihtimalde olsa pure blood rom yüklemiştim (bazı gereksiz özellikler kaldırılmış veriyon) onla ilgili bişey olabilirmi acaba

Ekleme2:
    hafıza kartını biçimlendirirken ext4 olarak bicimlendirdim bu sefer herşey tamam link2sd programında sd karta linkle seçeneği aktifleşti ama depolamadan bakıyorum sd kartın dahili depolamanın falan boyutunda hiç artış olmuyor en fazla dahili hafızada 30 mb falan açılıyor

Hafıza kartını biçimlendirirken ilk bölüm Fat32 2. Bölüm EXT olucak bunları yapıyormusun ?

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

[size=6]MESAJ 14
    RECOVERY X 1.4.5

Rootlu Cihazlara CWM recovery Kurmak
    Bu anlatımdaki işlemleri yapınca Bootloaderi kırılıp kernel atılmış gibi cihazınıza CWM yüklenir Yanlız Bu CWM Sadece Bootloader Kapalı çalışan Stock Tabanlı Romları yükleyebilirsiniz Cyanogen Romları için Kernel Atmak gerekir Kernel içinde Bootlaoderi açmanız gerekir Bunu Unutmayın
    Burdaki CWM size En büyük Artısı BL kapalı romları yükleyebilir - Cihazın içindeki ROMU yedekleyebilir Sorun çıktığında Tüm ayalarınız ile beraber Cihazı yedek alındığı hale Getirebilrisiniz

Gereksinimler
    Rootlu Bir Sony Cihaz Super User ve Busybox Güncellemeleri Eksiksiz Olmalı
    Android 2.3.4 veya ICS 4.0 yazılım Telefon Açık şekilde USB bağlanıcak ve Ayalardan USB hata Ayıklama Açık Olucak işlem sırasında
    Bootloaderi Kapalı Stock Rom Kullanan Cİhazlar içindir Unutmayın

hani andoid 2.3.4 ve 4.0 olur yazmışsında programda boyle bı secenek buldum yine de olmaz mı benim x10'a

Biran önce burdakı romu geliştirselerde yüklesem yaaaa

program cihaza göre menu açar 2011 veya 2012 serisi bağlarsan menu farklı gelir

quote:

Orijinalden alıntı: hackjini

quote:

[size=6]MESAJ 6

[size=5]FW Listesi

GB 2.3.4

PreRooted 4.0.2.A.0.69
    http://www.mediafire.com/?desy0bkka1b44g0 - Flash via Recovery
    http://hotfile.com/dl/147891262/1b42f10/update_4.0.2.A.0.69_SK17_PreRoot-Ex.zip.html

Hocam merhabalar. Bu alıntı yaptığım linkinizde "recoveriy ile flaslama" diyor yani bunu cihaz 42 iken cwm ile yüklettiğimde cihaz 69 mi oluyor? ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu?

Sistem Dosyaları 69 olur ancak tamamen 69 geçmen için full ftf atman gerek ancak 69 sürüm yanlışhatırlamıyorsam A model cihazlara çıkıyordu konuyu ilk açtığımda lazım olur diye ekledim bi dene

quote:

Orijinalden alıntı: burak650

arkadaşlar ben bir kaç soru sorucam bu kilidi açınca müzik bulma programı çalışmıyor değilmi sertifika bozulduğu için birde bişey daha sorucam bendeki pilin altında 11W31 bu yazıyor yani ben kilidi açıp jely been kurmak istesemde kuramayacakmıyım bu anlamamı geliyor.

yabancı kaynaklarda bu modellerin bootloader klidinin açılamayacağı söylenir benim deneme şansım olmadı konudaki anlatımları dene bakalım ...

Raven@
    flashtooldan Final Verification yazan yere tick koydunmu ??? ben GB de ICS yüklesem max 3 dk Sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 20 Ocak 2013; 0:14:44 >

• quote:

quote:

benim tam bilgim yok bana kadar var ancak :) bende şu an 8'inci mesajda anlatılan hafıza artırmayı deniyorum ama orochi size yardımcı olucaktır.

Ekleme:

Ekleme2:

Hafıza kartını biçimlendirirken ilk bölüm Fat32 2. Bölüm EXT olucak bunları yapıyormusun ?

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER  XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER  XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER

ilk bölüm fat32 (kullanıcı için ayrılan) diğeride açıklamanızda ext3 olarak belirtilmiş ama o şekilde bir türlü kabul ettiremediğim için ext4 olarak biçimledim. şu an telefonun dahili hafızasını dolduracak kadar oyun indiriyorum acaba orası dolunca otomatik atarmı diye.

birde anlatımınızda link2sd programından kurulum yeri ayarını otomatik olarak işaretlenmesini söylemişiniz onu harici yapıp deyecem yarın sabah. sabaha kadar oyunları indirsin bi.

ben bu root olayına falan hep uygulamaları taşıyabilmek için girmişdim aslında onuda yapamazsak elimize sağlık kalıcaz :)

• kurulum dizini EXT olarak göstermeyi dene anlatımı ben yapmadım başka bi arkadaştan alıntı yaptım inan bana 400 mb rahat rahat yetiyor LİNK2SD den Kurulacak bölümü SD olarak ayarlıyorum Otomatik sd kuruluyor Widgetları tel belleğine taşıyorum şuan 200 mb boş yerim var ama öyle aşırı uyguluma yok 25-30 uygulama
  • selamlar ben xrecovery yuklemeye calıstım ama beceremedım sanırım 3 dosyayı bın icerısıne attım ızınlerı de verdım fakat yıne de olmadı sonra dıkkat ettım kı chargemon adlı dosya ıkı tane olmus bırısınde copy dıye kendını onunla degstırmesı gerekıyordu sanırım chargemon copy 471b, chargemon 14,03kb benım attıgım bunlardan hangısı bunu da bılmıyorum sorun bu mu acaba
  • 4.1.B.0.587 yüklü Xperia arc'ın türkiye cda kodunu wotan serverdan bulup build.prop dosyasından değiştirdim. Update service ile türkiye yazılımı yüklemek istiyorum ama cihazda son yazılım yüklü diyor ve onarma seçeneği vermiyor ya bu arc ne sorunlu telefonmuş benim ray'de hiç böyle sıkıntı yaşamadım. Nasıl türkiye romunu yükleyebilirim.
  • cs Den 0.42 ye dönüp DOOMLORD un programıyla işlemi yaptım ALL DONE yazıyor..tel kapaanıp açılıyor fakat superuser programı menuye gelmıyor..bakıyorum rootta olmamıs dün denemiştim olmustu fakat kötü bir rom vardı google play falan yoktu global roma cevırıp 0.42 li ye tekrar denedım bu sefer superuser cıkmıyor...:S olmuyor :S sebebi nedir
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.