Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasadaki imei ile yazılımda ki tutmadı. Yeni bootloader keyi aldım akşama sonucu yazarı. Sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazına imei atılmış dikkat et :) imei atılan cihazlarda yazılım vs modifiyeden sonra atılan imei silinebiliyor benden söylemesi
  • hmm dursun o zaman yav duramıyom bu x10 miniye birşeyler yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Cihazına imei atılmış dikkat et :) imei atılan cihazlarda yazılım vs modifiyeden sonra atılan imei silinebiliyor benden söylemesi

hocam bugun telefonu ics güncelledim modu yüklemek için , root yapmak için mesajlarınızı okudum 1. adım kernel indirin demişsiniz 562 numaralı kernerler varbenimkisi 4.1.B.0.587 nasıl root yapıcağım ?
  • Dediğin gibi imei değişmiş.samsungda eft klasörü altında şifrelenmiş imei wlan mac adresi gibi bilgilerin bulunduğu dosyaları yedekleyerek geri dönüşü var ama xperia larda durum farklı. Xda da araştırdım ama yedeklenecek dosyalar hakkında bi bilgi yok. Senin bi bilgin var mi.yoksa rom attıktan sonra telefoncuya birde imei attırmıyalım (*_0)

• quote:

Orijinalden alıntı: fatikngage

Dediğin gibi imei değişmiş.samsungda eft klasörü altında şifrelenmiş imei wlan mac adresi gibi bilgilerin bulunduğu dosyaları yedekleyerek geri dönüşü var ama xperia larda durum farklı. Xda da araştırdım ama yedeklenecek dosyalar hakkında bi bilgi yok. Senin bi bilgin var mi.yoksa rom attıktan sonra telefoncuya birde imei attırmıyalım (*_0)

imei kapanana veyada sıfırlanana kadar kullan derim imeide sorun çıkarsa servise verirsin
    samsunglardaki olay farklı bi şey sonyde imei yedeklenecek bi dosya veyada klasör görmedim imeinin olduğu bölüm kullanıcı erişimine kapalı

quote:

Orijinalden alıntı: smt325

quote:

Cihazına imei atılmış dikkat et :) imei atılan cihazlarda yazılım vs modifiyeden sonra atılan imei silinebiliyor benden söylemesi

hocam bugun telefonu ics güncelledim modu yüklemek için , root yapmak için mesajlarınızı okudum 1. adım kernel indirin demişsiniz 562 numaralı kernerler varbenimkisi 4.1.B.0.587 nasıl root yapıcağım ?

587 direk rootlanmadığı için 562 kerneli atıncaksın böylece cihaz rootlanabilir hale gelir 562 kerneli attığında cihaz açılmasa siyah ekranda kalsa veyada hata versede root işlemi olur
    tekrar 587 ait kerneli atınca rootluu olarak 587 yazılımın olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 16 Ocak 2013; 4:33:18 >

• arkadaşlar telefonda pureness v14 yüklü.

bu tarz, direk rarlı dosyayı karta atıp loaderdan setup from sd card zip olayıyla yüklenilen romlar tamam. beynim aldı bu kadarını...

fakat cygonamod v10-v9 veya 4.1 jely beanlı romları inanın aptal gibiyim indiriyorum öyle bakıyorum. bunların sistemi daha mı farklı ?

telefonda root, block felan hepsi açık. llahını seven biri bu tarz romların yüklenişini anlatsın.
  • ya ben bu telefonda(x10 mini )recovery modunu bı kullanamadım gıttı burdakı denılenlerı yaptım ama beceremedım cıhazda zadece root var

+++ market herıcınde telefona attıgım hıc bı apk dosyasını kuramıyorum hep ayrıstırma hatası dıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 16 Ocak 2013; 20:46:17 >

• Hocam şuanda root aşamasındayım inşAllah istediğim modu yükliyebilirim bi sorun çıkmadan teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt325 -- 16 Ocak 2013; 22:13:35 >
  • Hocam ben teli root etmekte başarılı oldum bütün kernellerde takır takır çalıştı olmamışmı diye korktum ve root checker programını kurdum kazandınız falan yeşil yazdı sonra stok kernele dönücektim flastan attım ama exclude system yazmıyor sadece exclude kernel ve no final vercition var yardımcı olurmusun ?

edit: hocam birde telefonun ayarlar telefon hakkında menüsünde 4.1.b.0.587 yazıyor şuanda ben hangi kerneli kullanıyorum tel root oldu ama eski kernele dönemedim yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt325 -- 16 Ocak 2013; 22:27:42 >
  • arkadaşalr ben gn nin .42 sürümünü root ettim başka birşey yapmadım bunun internet bankacılığına zararı varmdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranumut

arkadaşalr ben gn nin .42 sürümünü root ettim başka birşey yapmadım bunun internet bankacılığına zararı varmdır

bildiğim kadarıyla direk rootun hiç bir zararı yok telefona kurduğun programlaırn izinlerini kontrol et cihaz üzerinden şifrelerini okuyabilecek uygulamaları kurma

quote:

Orijinalden alıntı: smt325

Hocam ben teli root etmekte başarılı oldum bütün kernellerde takır takır çalıştı olmamışmı diye korktum ve root checker programını kurdum kazandınız falan yeşil yazdı sonra stok kernele dönücektim flastan attım ama exclude system yazmıyor sadece exclude kernel ve no final vercition var yardımcı olurmusun ?

edit: hocam birde telefonun ayarlar telefon hakkında menüsünde 4.1.b.0.587 yazıyor şuanda ben hangi kerneli kullanıyorum tel root oldu ama eski kernele dönemedim yardım bekliyorum

cihaza 562 kernelini atıp rootladıktan sonra işin bitince 587 kernelini seçip yükleyeceksinde sen kerneller demişsin hangi kernelleri attın img uzantılı dosyamı atıyorsun ?

flashtooldan yazılım ve stock kernel atarken no final verification seçersin yüklediğin dosyanın içinde 2 tane dosya gözükür kernelii.sin loader.sin diye
    başka bi şey olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

ya ben bu telefonda(x10 mini )recovery modunu bı kullanamadım gıttı burdakı denılenlerı yaptım ama beceremedım cıhazda zadece root var

+++ market herıcınde telefona attıgım hıc bı apk dosyasını kuramıyorum hep ayrıstırma hatası dıyor

kurduğun uygulamalar android sürümüyle uyuşmadığı için kuramıyorsun cwm den de atsan android sürümü uyuşmazsa çalışmaz

• sanmam xdadevekoper sitesinin x10 mini bölümündem indirdiğiım uygulamalardada bu hatayı alıyorum

• Sanmamı Yok Android uygulamalar 2.3.3 tabanlı ise 2.3.1 de çalışmaz uygulamalarICS cyanogen tabanlı ise Gb hiç bir sürümünde çalışmaz İndirdiğin uygulamanın hangi android sürümüne ait olduğunu öğren öncelikle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baranumut

arkadaşalr ben gn nin .42 sürümünü root ettim başka birşey yapmadım bunun internet bankacılığına zararı varmdır

bildiğim kadarıyla direk rootun hiç bir zararı yok telefona kurduğun programlaırn izinlerini kontrol et cihaz üzerinden şifrelerini okuyabilecek uygulamaları kurma

yok zaten hep kurduğum programları kurdum fazldan superuser ışık sensörünü kapama programı birde root browser var geri kalan aynı birde ben lin2sd ile telefon hafızasından sd karta program taşıdığımda telefon ilk açılışta hafıza kartını geç görüyor ve uygulama yerlerini değiştiryor uygulamalar birbirine gieriyor bunu nasıl engellerim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3513 -- 17 Ocak 2013; 11:43:19 >

• :) bilinen hata ben link2sd kullanırım ancak uygulamaları link2 sd üzerinden taşımam link2sd ayarlarından uygulama kurulacak bölümü SD kart seçip
    Uygulamaları Ayarlar-uygulamalar girp ordan sd karta taşı seçerek taşı o zaman dediğin hata olmaz ama bi kere taşımışsın istersen link2 sd hepsini tel belleğine taşıyıp dediğimi yap yine olmazsa yazılımı atıp tekrar dene ben şuan dediğim şekilde sorunsuz kullanıyorum uygulamaların yeri değişmiyor
    aynı sorunu Titanium backup ta verir haberin olsun sadece dediğim şekilde yaparsan sorunun çözülür....
  • Teşekkür ederim yanıtın için dediğin gibi yaparim artık:-D

• hocam ben recoveryx i yükleyemedim herşey tama %75 e kadar geliyo sonra program donuyor çalışmıyor ..

run insallation script de kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt325 -- 17 Ocak 2013; 16:13:23 >
  • quote:

Sanmamı Yok Android uygulamalar 2.3.3 tabanlı ise 2.3.1 de çalışmaz uygulamalarICS cyanogen tabanlı ise Gb hiç bir sürümünde çalışmaz İndirdiğin uygulamanın hangi android sürümüne ait olduğunu öğren öncelikle

anlatamadim ben galiba benim sürüm 2.1 o siteden bu sürüm için uygulamalar indiriyorum çalışmıyor 2.1 için uygulamalar yani

• link at bakayım uygulamalara ....
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.