Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orochi; Xp-ray'i 42 ile sorunsuz root'ladım, OTA ile 62 sürümüne güncelledim.
    Ancak dikkatimi çeken bir husus var, telefonun şarj etme süresi uzadı. Eskide 1 saatte dolan batarya, şimdi 2 saate yaklaştı hala dolmadı.
    Bunun nedeni ne olabilir?
  • Selamlar Nyandroid AOSP Jelly Bean for Xperia Ray r2 sürümü için nerdeyse bug yok gibi denilmiş.

"Everything works, camera is the same as in fxp146. I took the libs from the FXP builds so same bugs as FXP.."
    "2012. 11.18. - R2:
    - Added new build.prop tweaks, enhanced UI smoothness
    - Included newest Gapps, and FlyKernel modules, so you dont have to flash anything else than the rom.
    - MMS theoritically fixed (please try it if you can)
    - Camera FC fixed, however Front Camera still not working"

ifadeleri kullanılmış. Yükleyip deneyen oldu mu acaba?
  • Aktif olmuyor ki sürekli restart atıyor durmuyor cihaz!
  • Merhaba bende xperia play var bootloadr açmadan rom yükleme yapılabilirmi birde önerebileceğin rom varmı stabil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smt325@
    Flashtooldan önce Ics yüklemen gerek.

Baboker@
    Programları Rootexplorer veya esfileexplorer ile
    System/app
    System/vendor/app
    System/etc/product
    System/etc/customization/apllication
    Klasörlerinden sileceksin ;-)

Şarj bi kaç tam şarj sonrası randımana biner

Yhackup@
    Cihazı doomlord ile rootlayıp unrootu doomlordtan yap

Kartall72@
    Sorun neydi tam olarak ?

Fatikngage@
    Bl açmadan rom atarsın ancak hangi rom iydir bilgim yok
    Xda.developers sitesinden cihazına ait bölüme bakıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 13 Ocak 2013; 19:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Baboker@
    Programları Rootexplorer veya esfileexplorer ile
    System/app
    System/vendor/app
    System/etc/product
    System/etc/customization/apllication
    Klasörlerinden sileceksin ;-)

hocam esFile exp. programı var ama onunla sadece SD kartın içini görebiliyorum.. telefonun kendi hafıza klasörünü nasıl göreceğim?
  • Ayarlarından system - gizli klasörlerı göstermeye ve root erişimi açıp gelen superuser uyarılarına izin ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 13 Ocak 2013; 21:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı:
    Kartall72@
    Sorun neydi tam olarak ?

Cihaz ne yaparsanız yapın açılmıyor bootloop.. bu nedenle usb bağlantısını da maalesef kabul etmiyor...
  • Flashtooldan yazılım atınca açılmıyormu ?

• Orochi, hocam oldu.. gereksiz facebook, twitter, youtube, tarayıcı gibi programları sildim.

Setcpu isimli programı tavsiye eder misin?
  • rootlu cihazın sürümünü orjinal olarak pc compitationdan güncellersem sorun olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

Orochi, hocam oldu.. gereksiz facebook, twitter, youtube, tarayıcı gibi programları sildim.

Setcpu isimli programı tavsiye eder misin?

SetCpu kernel kullanıyorsan işine yarar ben Antutu Cpu Master kullanıyordum ancak şuan Bootloader kapalı hiç birini kullanmıyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: smt325

rootlu cihazın sürümünü orjinal olarak pc compitationdan güncellersem sorun olurmu ?

Rootlu Cihazı Pc Companion güncellemez yazılımı değiştirilmiş cihaz diyecektir güncelleme veyada yazılım onarımı yaptıracaksan cihazı unroot yapman veya flashtooldan Yazılım atman gerekir

Rootlu cihazı Güncellemek için bu Konun 2. mesajında GB 42 root işleminden sonra yaptığımız 2 işlemi yapıcaksın sisteme hacklenmiş default prop atıp güncelleyebilirsin ondan sonra root erişiminde hata olur aynı anlatımdaki son root işlemini yaparsın 2. mesajı okursan olayın mantığını anlarsın :P

• Orochi hocam başını ağrıtıyorum kusura bakma; sms geldiğinde hem ses hem de titreşimle bildirim geliyor. ne yaptıysam SMS'de titreşimi bir türlü iptal edemedim.
  • Bildiğim kadarıyla Android Cihazlarda Arama ve bildirim sesi için titreşim ayarı aynı yerden seçilir ayarlar--ses = ses ve titreşimden tick kaldırırsan titreşim arama ve bildirim için kapanır
    belki benim bilmediğim bi uygulama markette vardır smsteki titreşimi kapatıcak
  • bi soru daha telefonun orjinal seslerini falan sistemden silsem telefona yararı olur mu

• :) sadece boş alan artar bi kç mb :)
  • XPERİA PLAY 2.3.4 - 4.0.2.A.0.69 NE YAPARSAM YAPAYIM KOMUT DOSYASINDAN (3.0 YADA 0.3 DİYE BİR SATIRA GELMİYOR SENİN KOMUTLARI YAZDIĞIMDA ) BOOTLOADER AÇILMIYOR .YADA SE BOOTLOADER PROGRAMINDA UNLOCK KODU YAZIP UNLOCK DEDİĞİMDE DONUYO KALIYOR YADA FLASHTOOLDAN TÜM DRİVERLAR YÜKLÜ PLUGIN PENCERESİ AÇILMIYOR. BİR KERE AÇILDI AMA TELİ FASTBOOT DA BAĞLI İKEN YÖNLENDİRME PENCERESİ ÇIKMIYOR BOOTLOADERI AÇAMIYORM . BİRYERLERDE ATLADIĞIM BİR ŞEY Mİ VAR YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM. NOKIA BİLE BUKADAR UĞRAŞTIRMAMIŞTI CFW YAZIP FLASHLARKEN
  • 1. Öncelikle, telefonumuzun bootloader kilidini açabilir miyiz,
    bunun kontrolünü yapıyoruz. Telefondan arama ekranın şu kodu giriyoruz *#*#7378423#*#*
    çıkan menuden Service info > Configuration > Rooting Status giriyoruz çıkan sonuç aşağıdaki gibi ise
    burdaki anlatılan işlemi yapabilirsiniz

Yukardaki İşlemle Öğrenemediyseniz Cihazın pilini Çıkarın Kasadaki Etikette Aşağıdaki resimde Kırmızı İle Gösterdiğim Bölümde Gösterdiğim gibi 11W31 Yazıyorsa Bootloader Klidini Açmaya Uğraşmayın Açılmayacaktır Bootloader Klidi 12W12 veya 12W02 gibi 12 ile başlayan Sürümlerinde Açılıyor Bilginize...
    W

bunları kontrol ettinmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 15 Ocak 2013; 11:35:18 >

• Bootloader unlock allowed : yes yani açılabilir
    Ancak pili söktüğümde 11w12 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatikngage -- 15 Ocak 2013; 13:48:50 >
  • Yes yazıyorsa açılabiliir benim gördüğüm numaraları yazdım alttaki resimdeki gibi ise hiç açılmıyor diyorlar ben daha karşılaşmadım

Bootloader keyini doğru aldnmı onu kontrol imeinin ilk 14 hanesini yazıcaksın birde dikkat et cihazdan baktığın imei ile kasadaki imei aynımı daha önce bi arkadaşın başına gelmişti ...
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.