Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bootloader açıksa kapat wotandan yazılım yükleme şansın varsa yükleyip cihazı pcc ile onarım yaptır
    Bu yoksa cihaza flashtool ile 587 yazlımını yüklet ülke fark etmez root yapıp build proptaki cda kodunu degiştirip rootu kaldır
    Pcc den onarıd yaptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Raven@
    Bootloader açıksa kapat wotandan yazılım yükleme şansın varsa yükleyip cihazı pcc ile onarım yaptır
    Bu yoksa cihaza flashtool ile 587 yazlımını yüklet ülke fark etmez root yapıp build proptaki cda kodunu degiştirip rootu kaldır
    Pcc den onarıd yaptır

BL açık değil, cda kodunu değiştirdim wotanda türkiye için 1249–2452 yazıyordu inşallah doğrudur. Rootlayıp cda kodunu değiştirdim ancak dediğim gibi onarma seçeneği çıkmadı unroot mu gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_ui_CasT

cs Den 0.42 ye dönüp DOOMLORD un programıyla işlemi yaptım ALL DONE yazıyor..tel kapaanıp açılıyor fakat superuser programı menuye gelmıyor..bakıyorum rootta olmamıs dün denemiştim olmustu fakat kötü bir rom vardı google play falan yoktu global roma cevırıp 0.42 li ye tekrar denedım bu sefer superuser cıkmıyor...:S olmuyor :S sebebi nedir

Bağlantı ayarlarını kontrol et

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

selamlar ben xrecovery yuklemeye calıstım ama beceremedım sanırım 3 dosyayı bın icerısıne attım ızınlerı de verdım fakat yıne de olmadı sonra dıkkat ettım kı chargemon adlı dosya ıkı tane olmus bırısınde copy dıye kendını onunla degstırmesı gerekıyordu sanırım chargemon copy 471b, chargemon 14,03kb benım attıgım bunlardan hangısı bunu da bılmıyorum sorun bu mu acaba

Senin cihaz için o işlemi yapmana gerek yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S_ui_CasT

cs Den 0.42 ye dönüp DOOMLORD un programıyla işlemi yaptım ALL DONE yazıyor..tel kapaanıp açılıyor fakat superuser programı menuye gelmıyor..bakıyorum rootta olmamıs dün denemiştim olmustu fakat kötü bir rom vardı google play falan yoktu global roma cevırıp 0.42 li ye tekrar denedım bu sefer superuser cıkmıyor...:S olmuyor :S sebebi nedir

Bağlantı ayarlarını kontrol et

MSC yığn depolama modunda..pc compainon yukle işareti aktif..MSC de otomatik bağlan da aktif..ayarların nasıl olması lazm ki :S

ayrıca ilk rootladıgımda google play youtube falan yoktu çin romuydu galiba..hi. begenmemiştimn..ama root olmustu...direk pc companiondan ics ye guncellemıstım ... unroot falan yapmadım hiç..ics den 0.42 dondum tekrar...yaptgm ıslemler bunlardı..unroot yapmadım die mi bi sorun oluo acaba...guncelleyınce dırek root gıdıo die öle yapmıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 20 Ocak 2013; 20:51:08 >

• quote:

quote:

selamlar ben xrecovery yuklemeye calıstım ama beceremedım sanırım 3 dosyayı bın icerısıne attım ızınlerı de verdım fakat yıne de olmadı sonra dıkkat ettım kı chargemon adlı dosya ıkı tane olmus bırısınde copy dıye kendını onunla degstırmesı gerekıyordu sanırım chargemon copy 471b, chargemon 14,03kb benım attıgım bunlardan hangısı bunu da bılmıyorum sorun bu mu acaba

e ben nasıl yapacağım o zaman 2.1.1 çok kötü ya hiç desteği yok 2.3 lerden birini yüklemem lazım yardımcı olurmusun en azından xperia mini deki 2.3.3 ü buna kurabılsem o bıle yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 20 Ocak 2013; 21:07:39 >

• Niye olmuyor bu kolay root :S:S:S:S:S:

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER
  • quote:

quote:

quote:

e ben nasıl yapacağım o zaman 2.1.1 çok kötü ya hiç desteği yok 2.3 lerden birini yüklemem lazım yardımcı olurmusun en azından xperia mini deki 2.3.3 ü buna kurabılsem o bıle yeter

2.3.3 rom dosyasını bulup flashtooldan cihazına yükleyeceksin xperia mini dediğin x10 minimi yoksa xperia mini eğer dediğin xperia miniyse ondaki yazılım sana uymaz kodlaması farklı Senin cihazın için resmi 2.3.3 güncellemesi yokmuki ? bu kadar uğraşıyorsun ....

• quote:

quote:

quote:

quote:

2.3.3 rom dosyasını bulup flashtooldan cihazına yükleyeceksin xperia mini dediğin x10 minimi yoksa xperia mini eğer dediğin xperia miniyse ondaki yazılım sana uymaz kodlaması farklı Senin cihazın için resmi 2.3.3 güncellemesi yokmuki ? bu kadar uğraşıyorsun ....

benim ki x10 mini resmi 2.1.1e kadar malesef en azından 2.2 ve üzerine çıkmam lazım hep sitede farklı anlatılmış hangisini uygulayacagim ki ve bunun için en uygun rom hangisi acaba

• :))) ics root programıyla gb rootlamaya calısıomusum :D:D: ondan olmuomus...3 tane doomlord ındırırsek karısıor tabi haliyle .D:D:D
  • arkadaşlar xperia s i rootladım şimdi custom rom yükleyebilirmiyim bu şekilde? yoksa bootloder kilidini de açmak mı gerekiyor?
  • En Son Gördüğüm kadarıyla Xperia S için Bootloaderi Açmak Gerekiyordu Bu Soruyu Xperia S ana Konusunda Sorarsan Daha Net cevap bulursun
    veya XDA sitesinden Xperia S Bölümüne bak ....
  • orochi hocam usb otg yi nasıl aktif edecez neo v de

• quote:

En Son Gördüğüm kadarıyla Xperia S için Bootloaderi Açmak Gerekiyordu Bu Soruyu Xperia S ana Konusunda Sorarsan Daha Net cevap bulursun
    veya XDA sitesinden Xperia S Bölümüne bak ....

eyvallah. peki root erişimi sağlayınca marketten ücretli uygulamaları ücretisz indirme şansı varmış.bu hangi market :)
  • Paralı uygulamalar için blackmart alpha programını kullan

• quote:

Paralı uygulamalar için blackmart alpha programını kullan

evet onu yükledim bende.root u kaldırmak istersek uğraştırır mı peki orochi?

program da unroot seçeneği var karşısında da x işareti.x tuşuna basıp unroot işlemini gerçekleştirilir mi?
  • 5 dk iş ugraştırmaz çokta zorlanırsan flashtooldan yazılım atarsın ter temiz olur ;-)

• flashtoll dan atınca da herşey siliniyor.root u kaldırmanın kolay yolu yokmu
  • doomlordun unroot programını veyada flashtool içindeki unroot aracını kullanıcaksın benim anlatmak istedim tamamen orj dönmek istersen en temizi yazılım ...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_64981873/mpage_1/key_/tm.htm

usta kolay gelsin bende bu işlemleri yaparken yanlışlıkla telefonun içindeki herşeyi sildim telefon kitlendi kaldı ne yapmam gerek acil lazım lazım?
    telefon kitlendi kaldı
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.