Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Hayır o şekilde dgl
    BL Açıyorsan x-gamer ile uyumlu kernel atıp romu yüklersin

xperia ray 2.3.4 ün 62 sürümü ftf si yok nereden bulabilirim acaba ?
  • OROCHİ sana bir sorum olacak cevaplayabilirsen sevinrim.

Benim cihaz xperia ARC BL açık custom rom: Xperia Ultimate HD 2.0.3 yüklü ve kernel de ARCKNIGHT şimdi ben cihazı servise göndereceğim.

göndermeden cihazı GB e çevirip BL yi kapatmak istiyorum. Uzun zamandır uğraşmadığım için kafam karıştı. yapacağım adımlar şunlar mı doğru anlamış mıyım?

flashtool ile Xperia 2011 Serisi için Re-lock bootloader dosyasını atıp sonra yine flashtool ile GB 4.0.2.A.0.42 sürümü yüklemem yeterli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dely33

Lütfen biri yardım etsin orachii bi yardım lütfen flashtoolu acıyorum 562 kernel secıp ok dıyorum telefonu geri tusuna basıp pc ye baglıyorum ledi yesil yanıyo sonra flash tool error veriyor lutfen sabahtan beri ugrasıom

http://www.mediafire.com/?sw13b2g9loh3juo bunu linki indir kur sonra pc companationu kur ve telefonunu tanısın ve o programı kapat ve flashtollu aç sonra telefonu kapalı şekilde geri ok veya ses açma tuşuyla pcye bağla sorun düzelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tainmach

04/049/2013 19:49:39 - ERROR -
    04/049/2013 19:49:39 - ERROR - Error flashing. Aborted
    04/049/2013 19:49:40 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
    04/049/2013 19:49:40 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
    hatası alıyorum

Dely33 gibi aynısını uygula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tainmach

04/049/2013 19:49:39 - ERROR -
    04/049/2013 19:49:39 - ERROR - Error flashing. Aborted
    04/049/2013 19:49:40 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
    04/049/2013 19:49:40 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
    hatası alıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: dely33

Lütfen biri yardım etsin orachii bi yardım lütfen flashtoolu acıyorum 562 kernel secıp ok dıyorum telefonu geri tusuna basıp pc ye baglıyorum ledi yesil yanıyo sonra flash tool error veriyor lutfen sabahtan beri ugrasıom

ikinizde aşağıdakileri yapın
    Flashtool kurduktan sonra C:/Flashtool Klasörünün içinde driver klasörü var burdaki programı çalıştırıp çıkan ekrandan tüm tickleri işaretleyip driveri kur bu işlem sırasında gelen uyarılara evet diyerek işlemi tamamla daha sonra cihazı flash modunda bağla pc cihazı tanır bundan sonra yapıcağın işlemi yapabilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Cwm boot.img neo v için kernel lazım vermemişsiniz çok acil lütfen yardım
    konuda verilen dosyalar örnektir Yükleyeceğiniz Roma veya Android sürümüne göre kerneli Kendiniz bulucaksınız tüm cihazları takip etmek gibi bir şansım yok kernel arıyorsan aşağıdaki sitenin neo v için olan rom bölümüne bakıcaksın
    Xda.developers.com NEO V ROM bölümü =http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1450

quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

quote:

Hocam bu root olsun rom, bootloader olsun bu konularda çok ağır cahilim.

Bende Xperia ray var ve içinde saçma sapan Turkcell uygulamaları var ve kaldıramıyorum. Ben saf 2.3.4 yada daha iyisi varsa onu yüklemek istiyorum. neyi, hangi adımı yapmamı önerirsin?

1. yol root yaparak istediklerini kaldıracaksın
    2.yol 2.3.4 turkcell olmayan romunu atıcaksın mesala global veyada central europe diye geçer
    bu romlarda turkcellin gereksiz uygulamaları yoktur :) aşağıya Flashtool için rom ekledim

quote:

Orijinalden alıntı: FTH88

quote:

Hayır o şekilde dgl
    BL Açıyorsan x-gamer ile uyumlu kernel atıp romu yüklersin

xperia ray 2.3.4 ün 62 sürümü ftf si yok nereden bulabilirim acaba ?

bu işini görür
    2.3.4 - 4.0.2.A.0.62 (CE)
    mediafire.com/?ag2zpc28281kks2
    http://uploaded.net/folder/64t0qg
    mediafire.com/?wfqdawotexgwlc0

quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

OROCHİ sana bir sorum olacak cevaplayabilirsen sevinrim.

Benim cihaz xperia ARC BL açık custom rom: Xperia Ultimate HD 2.0.3 yüklü ve kernel de ARCKNIGHT şimdi ben cihazı servise göndereceğim.

göndermeden cihazı GB e çevirip BL yi kapatmak istiyorum. Uzun zamandır uğraşmadığım için kafam karıştı. yapacağım adımlar şunlar mı doğru anlamış mıyım?

flashtool ile Xperia 2011 Serisi için Re-lock bootloader dosyasını atıp sonra yine flashtool ile GB 4.0.2.A.0.42 sürümü yüklemem yeterli değil mi?

Aynen
    Ama İstersen ICS yükleyip yolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 6 Şubat 2013; 4:46:15 >

• arkadaşlar telefonum xperia p en son 6.1.1.B.1.75 olan firmware yi yüklemek istiyorum ama bir türlü bulamadım netten.link atabilirmisiniz ?
  • Slm orochi kardeş ben bi kernel yükledim telefon açılmıyo acil yardım telefon xperia ray çok acil Cmv yüklemesinden önceki kernel leri diyorum dogru kernel hangisi ve ne yapmam gerekiyo telefon xperia ray ıcs 4.0.4 lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a9z0a9z0 -- 6 Şubat 2013; 14:04:54 >
  • beyler selam,

Telefonumu servisten aldım. Turkcell rom yüklenmiş.Telefonumda şuan turkcell 4.04, 6.1.A.3.45 sürüm rom var.Ben daha önce GB zamanında bir kere bootlock kilidi açıp o zamanki turkcell romundan kurtulmuştum.Üstelik bootlock kilidini yeniden kilitlemiştim.Aynı işlemi ICS sürümüne nasıl yapabilirim.Telefonun bootlock anahtarı elimde var.İndirmem gereken yazılımlar ve yapmam gerekenler nedir, yardımcı olabilir misiniz?

Tşk.
  • bilgi paylaşımı için yazıyorum. benim solayı rootlamıştım ama bi türlü cwm yükleyemiyordum sonra cwm klasörünün içindeki adb.exeyi tıkladım ve tekrar denediğimde yüklendi. bu sorun için 1 hafta uğraştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wezar

arkadaşlar telefonum xperia p en son 6.1.1.B.1.75 olan firmware yi yüklemek istiyorum ama bir türlü bulamadım netten.link atabilirmisiniz ?

Sony Xperia P_6.1.1.b.1.75_Generic World.ftf
    boyut : 382 MB
    http://d-h.st/baN

quote:

Orijinalden alıntı: a9z0a9z0

Slm orochi kardeş ben bi kernel yükledim telefon açılmıyo acil yardım telefon xperia ray çok acil Cmv yüklemesinden önceki kernel leri diyorum dogru kernel hangisi ve ne yapmam gerekiyo telefon xperia ray ıcs 4.0.4 lütfen yardım

buradan cihazına uygun istediğin kerneli deneyebilirsin bölüm tamamen xperia Ray e attir
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1351

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa080

beyler selam,

Telefonumu servisten aldım. Turkcell rom yüklenmiş.Telefonumda şuan turkcell 4.04, 6.1.A.3.45 sürüm rom var.Ben daha önce GB zamanında bir kere bootlock kilidi açıp o zamanki turkcell romundan kurtulmuştum.Üstelik bootlock kilidini yeniden kilitlemiştim.Aynı işlemi ICS sürümüne nasıl yapabilirim.Telefonun bootlock anahtarı elimde var.İndirmem gereken yazılımlar ve yapmam gerekenler nedir, yardımcı olabilir misiniz?

Tşk.

istediklerini yapmak için ya root yapıcaksın yada turkcell olmayan farklı bi rom atıcaksın Generic World veya Central Europe olabilir
    cihazın Ana konusunda Sorarsan daha hızlı Sonuç alırsın

quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

bilgi paylaşımı için yazıyorum. benim solayı rootlamıştım ama bi türlü cwm yükleyemiyordum sonra cwm klasörünün içindeki adb.exeyi tıkladım ve tekrar denediğimde yüklendi. bu sorun için 1 hafta uğraştım :)

teşekkürler bilmeyenlerin işine yarayacaktır şuan için Solam olmadığı için benim hiç bir işime yaramayacağı kesin ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 6 Şubat 2013; 23:50:03 >

• Orochi hocam merhaba ben ST18i Xperia Ray kullanıyorum Mesaj 4 de Xperia Ray'i de dahil eder misiniz?
    Çok teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

Orochi hocam merhaba ben ST18i Xperia Ray kullanıyorum Mesaj 4 de Xperia Ray'i de dahil eder misiniz?

ne konuda ne olarak rayi dahil edicem anlamadım ?
  • quote:

quote:

Orochi hocam merhaba ben ST18i Xperia Ray kullanıyorum Mesaj 4 de Xperia Ray'i de dahil eder misiniz?

Abi gece yarı uykulu halimden olacak boot.img kernel yükleme demişiz FXP'de boot.img var bunu yükleyeceğiz sanırım.
    Ek soru sormak istiyorum boot.img'i rardan keserek mi alacağız yoksa kopyalayarak mı çıkaracağız?
  • quote:

quote:

quote:

Abi gece yarı uykulu halimden olacak boot.img kernel yükleme demişiz FXP'de boot.img var bunu yükleyeceğiz sanırım.
    Ek soru sormak istiyorum boot.img'i rardan keserek mi alacağız yoksa kopyalayarak mı çıkaracağız?

fxp konusundada yazdığım gibi zipin içinden boot.img sürükle bırak yaparak çıkarıcaksınız ve dosyayı zipten silmeyeceksiniz hepsi bu kadar FXP cyanogen konusunda ilk mesajda yazıyor

• Adam yılmadı aynı şeyleri anlatmaktan taktir ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

Adam yılmadı aynı şeyleri anlatmaktan taktir ediyorum

Az Kaldı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

Adam yılmadı aynı şeyleri anlatmaktan taktir ediyorum

Az Kaldı

Bitane fake facebook adresinden ekledim seni onu kabul et birşeyler danışmam gerek sana :)

• bilgi amaçlı yazıyorum :

Cihaz xperia ARC Custom rom yüklü idi .587 ICS BL açıktı önce kapattım sonra Direk GB .42 versiyonunu yükledim herhangi bir sorun olmadı bilginiz olsun. Canavar gibi oldu telefon daha da ICS ye geçmem :)
  • arkadaşlar .42 sürümde root cihazda BL açmadan Overclock yapabiliyor muyuz? flash la falan yoksa illa ki bl yi açmamız mı lazım bilgisi olan var mı? araştırdım xda dan falan hep BL açılması gerektiği yazıyor öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

arkadaşlar .42 sürümde root cihazda BL açmadan Overclock yapabiliyor muyuz? flash la falan yoksa illa ki bl yi açmamız mı lazım bilgisi olan var mı? araştırdım xda dan falan hep BL açılması gerektiği yazıyor öğrenebilir miyim?

Xda daki romların neredeyse tamamında oc işlemi için BL Unlock istenir.Zaten unlock etmediysen yapamazsın OC.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.