Şimdi Ara

## Xperia Arc| Root Etme |Boot Loader Kilidi Acma Kapatma| OC Yapma ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
6
Favori
36.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

quote:

yunus donanim olmadiktan sonra x10a portlasan ne olur arc zaten orjinalden var sen sadece ugrasiyorsun her turlu ARC baska konuyu sicra

Neyin donanımı yok olm ?

Benim 1 GB dahili hafızam var sizin gibi 320 MB değil yakında dahiliden 200 MB Ram'e atıcam , işlemciyi de 128-1228 MHZ arası yapcam Arc filan hikaye kalıcak yanında

yunus takma kafana boyle seyleri o kadar uygulama oyun yuklu telefon rootlu olunca sorun yaratmiyor hafiza merak etme bir ara exmor r sensoru portlamaya calis x10 icin veya arc in tipini yada inceligini daha saymama gerek varmi

Ram yetmiyor , Hafıza yetmiyor diye ağlayanları ben senden daha iyi biliyom merak etme sen , 3-5 gün sonra sende başlarsın ağlanmaya Exmor filan da hikaye yani pek bir farkı yok , X10 da S II ile aynı Lens var Samsung. Kamerası oldukça kaliteli o yönden şikayetim yok zaten. Aradaki fiyat farkını da göz önüne alırsa X10 şu anda bana göre Arc'dan daha iyidir. Alıcak olursam bir sonraki Amiral gemisini beklerim ama Arc almam , yeterince geliştirici desteği de yok zaten

arc fazla bir gelistirilecek yani yok zaten x10 eksik cok oldugu icin kapatmaya calisiyorlar dusuk isikli ortamlarda arc kamerasi tokati basiyor bir kere telefonun durusu var masaya koydugun zaman disaridaki adam senin ne portladigana bakmiyor tipine baka kaliyor merak etme arc ile s2 arasinda kalmistim gittim arc aldim yapacak bir sey yok amiral vs bu islerin sonu yok yunus gider ust modelini alirim sorun olmaz arc akar her turlu o dizayn yeter

buradaki karsilastirmaya bakmissindir x10 vs arc

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059434

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 11 Ağustos 2011; 21:05:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yunus donanim olmadiktan sonra x10a portlasan ne olur arc zaten orjinalden var sen sadece ugrasiyorsun her turlu ARC baska konuyu sicra

Neyin donanımı yok olm ?

Benim 1 GB dahili hafızam var sizin gibi 320 MB değil yakında dahiliden 200 MB Ram'e atıcam , işlemciyi de 128-1228 MHZ arası yapcam Arc filan hikaye kalıcak yanında

yunus takma kafana boyle seyleri o kadar uygulama oyun yuklu telefon rootlu olunca sorun yaratmiyor hafiza merak etme bir ara exmor r sensoru portlamaya calis x10 icin veya arc in tipini yada inceligini daha saymama gerek varmi

Ram yetmiyor , Hafıza yetmiyor diye ağlayanları ben senden daha iyi biliyom merak etme sen , 3-5 gün sonra sende başlarsın ağlanmaya Exmor filan da hikaye yani pek bir farkı yok , X10 da S II ile aynı Lens var Samsung. Kamerası oldukça kaliteli o yönden şikayetim yok zaten. Aradaki fiyat farkını da göz önüne alırsa X10 şu anda bana göre Arc'dan daha iyidir. Alıcak olursam bir sonraki Amiral gemisini beklerim ama Arc almam , yeterince geliştirici desteği de yok zaten

arc fazla bir gelistirilecek yani yok zaten x10 eksik cok oldugu icin kapatmaya calisiyorlar dusuk isikli ortamlarda arc kamerasi tokati basiyor bir kere telefonun durusu var masaya koydugun zaman disaridaki adam senin ne portladigana bakmiyor tipine baka kaliyor merak etme arc ile s2 arasinda kalmistim gittim arc aldim yapacak bir sey yok amiral vs bu islerin sonu yok yunus gider ust modelini alirim sorun olmaz arc akar her turlu o dizayn yeter

Saçmalama Kaan , sen geliştiricilerin yaptıklarına eksiklik giderme diyorsan Android kullanma javaya devam et bence. S II gibi bir cihazın ne eksikliği var da yüzlerce stabil romu var ? En basitinden WM kullanan HD2 için Linux-Ubuntu-Maemo-Meego-WP7 kurdular cihazın eksikiliği mi vardı da uğraşıyorlar. Masanıın üstüne ne koyarsan koy o işi görmemiş yapar , ohaa o ne diye de görmemişler atlar benim tarzım değil onlar. Kim ne alırsa alsın en iyi telefon işini gören telefondur. Koyduğun linkteki fotoğraflara sen inanıyor musun ? Kimin yaptığı belli olmayan teste aldanma. Ki zaten kimse ilgi göstermemiş bile 2 sayfada kalmış.

Benim amacım X10 Arc'dan daha iyidir gibi bişey demek değil , iyi veya kötü kişiden kişiye değişir ama Arc kullanacağıma X10 kullanmaya devam ederim bu benim tercihimdir ki nedenleri de var. Göz boyamalık 3-5 özellik koydular da diye X10 satılıp Arc alınmaz. Benim işim gücüm yok akşama kadar yatarım X10'a ne yapmak istiyorsam da onu yaparım.

• sayfadaki anlatım için teşekkürler önceki anlatımları nedense anlamamıştım burda açık açık yazman güzel olmuş, x10 ve arc arasında donanım özellik arasında ne kadar fark var bilmem ama incelik ve duruş olarak arc çok güzel olduğu için zaten tercih edilebilir ama tabi x10 varken üste para vermek istemeyebilir insan o da mantıklı.
  • beyler sohbeti böldüm de bi sorum olacak :D telefonu kapalıyken menü tuşuna basarak USB ye bağlıyorum sonra en sağdaki tuşa basıp açıyorum ancak aygıt yöneticisinden adı geçen S1Boot Fastboot çıkmıyor benim. Sorun nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtcan -- 12 Ağustos 2011; 3:40:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyin donanımı yok olm ?

Saçmalama Kaan , sen geliştiricilerin yaptıklarına eksiklik giderme diyorsan Android kullanma javaya devam et bence. S II gibi bir cihazın ne eksikliği var da yüzlerce stabil romu var ? En basitinden WM kullanan HD2 için Linux-Ubuntu-Maemo-Meego-WP7 kurdular cihazın eksikiliği mi vardı da uğraşıyorlar. Masanıın üstüne ne koyarsan koy o işi görmemiş yapar , ohaa o ne diye de görmemişler atlar benim tarzım değil onlar. Kim ne alırsa alsın en iyi telefon işini gören telefondur. Koyduğun linkteki fotoğraflara sen inanıyor musun ? Kimin yaptığı belli olmayan teste aldanma. Ki zaten kimse ilgi göstermemiş bile 2 sayfada kalmış.

Benim amacım X10 Arc'dan daha iyidir gibi bişey demek değil , iyi veya kötü kişiden kişiye değişir ama Arc kullanacağıma X10 kullanmaya devam ederim bu benim tercihimdir ki nedenleri de var. Göz boyamalık 3-5 özellik koydular da diye X10 satılıp Arc alınmaz. Benim işim gücüm yok akşama kadar yatarım X10'a ne yapmak istiyorsam da onu yaparım.

ben sana git atc al demiyorum en iyisi x10

• en iyisi bana arc alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

en iyisi bana arc alın.

sana ozel getirtiriz firat
  • kaan arkadaşım anlatımın için sağol güzel bir anlatım olmuş yakında arc alacağım bende. Yukarıda bi arkadaş track id ile ilgili bi soru sormuş araya kaynamış Gerçi track id olmasa da shazam var ama olsun yinede merak ettim cevabını
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtcan

beyler sohbeti böldüm de bi sorum olacak :D telefonu kapalıyken menü tuşuna basarak USB ye bağlıyorum sonra en sağdaki tuşa basıp açıyorum ancak aygıt yöneticisinden adı geçen S1Boot Fastboot çıkmıyor benim. Sorun nedir acaba ?

+1

Bende de menü falan çıkmıyor sorun nedir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

kaan arkadaşım anlatımın için sağol güzel bir anlatım olmuş yakında arc alacağım bende. Yukarıda bi arkadaş track id ile ilgili bi soru sormuş araya kaynamış Gerçi track id olmasa da shazam var ama olsun yinede merak ettim cevabını

track id kullanmiyor onun icin bilemiyecegim ben silmistim track id vs programlari telefondaki sistem programlari sildim
  • Sistem programlarını hangi program ile siliyorsun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

Sistem programlarını hangi program ile siliyorsun sen?

System App Remover (Root gerektiriyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Tamam teşekkür ederim. Zaten cihaz rootlu ve OC'lu.
  • quote:

quote:

quote:

tamam o zaman sorun olmaz bi de sistem dosyalarını felan temizleyince(gereksizleri) baya yer açılıyor dahili hafızada

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam o zaman sorun olmaz bi de sistem dosyalarını felan temizleyince(gereksizleri) baya yer açılıyor dahili hafızada

Şimdilik sinirimi bozanları kaldırdım. Ilerleyen zamanlarda bakarız gerisine. Teşekkür ederim bu arada, çok işime yaradı.

• sucvceza
    rica ederim gerçekten süper bir program o gereksiz ne varsa siliyorsun ve telefon rahatlıyor sanki
  • Hangi sistem uygulamalarının kaldırılmasını öneriyorsunuz?

Ayrıca:

Şimdi asıl sorun Orjinal 2.3.3 Romu nasıl Root'layacağız?
    (Custom rom yüklemeden, ve Unlock yapmadan)

Sadece bunu yapmanın aşamaları nedir açıklar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 15 Ağustos 2011; 12:01:15 >
  • peki bu root işleminde telefona zarar verme olasığımız yüksekmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdf

peki bu root işleminde telefona zarar verme olasığımız yüksekmidir ?

Daha önce ben hep tektık root yaptım, yani tele bi program kuruyosun, tıklıyosun, aa bi bakmışsın 5 dk da Root lanmış.

Ama 2.3.3 için öyle bir yöntem yok.

Diğer yöntemlerde elbette risk var.

2.3.3 için sadece Root olayını açıkca anlatan olmamış...

Birilerinin yol göstermesini bekliyorum...
  • C) 4.0.A.2.368 Generic Global romunu Root etmek....

başlığındaki yöntemi 3.0.A.... orjinal romunda denesek olurmu? (bootloader kitliyken)

Eger Bootloader ı açmak gerekirse ve açarsak, ve o yöntemle Rootlarsak, sonra cihaz OTA olarak güncelleme yapacakmı yeni güncellemeler çıktığında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.