Şimdi Ara

XPERİA C4 arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar 1 ay önce sony xperia c4 tel. şarjı bitince doğal olarak şarja taktım ama bir türlü bir daha açılmadı sürekli sony yazıp titreyerek açılıp kapandı. garantiye gönderdim. bir ay sonra anakart değiştirilip geri gönderildi. ben yokken eşim telefonu denemiş telefon çalışıyormuş eve geldiğimde sim kartını eşim denedikten sonra çıkarmış. telefon çalışıyordu kapatıp sim kartımı takdığımda telefon açılmadı çok uraştım ama açılmadı bilgisayara bağladığımda bir ay önceki durum aynı.

sonra garantiye göndersem yine 1 ay telefonsuz kalacağım onun yerine kendim çözüm bulmak istedim fastboot ve flashboot çalışken bootloader kilidi açdım ama flashtool programı ile rom yükleyemedim sonra artık telefon hiç tepki vermiyor. kırmız led sürekli yanıyor. ne flashboot ne fastboot çalışıyor.

• Bootloader kilidini neden açtınız ki? Flashtool ile direkt yazılım atmayı deneseydiniz.
  • flashtool benden Bootloader kilidini istedi bende öyle denedim. sonucunun böyle olduğunu bilsem denemezdim.
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    bana bu flashboot veya fastboot yazılımlarını tekrar nasıl aktif yapacağım onu bilen varsa yardımcı olmasını istiyorum.
  • SARIKAFA27 kullanıcısına yanıt
    Flashtool durduk yere sizden bootlooader kilidi falan istememeli. Siz bu kilidi açmak isterseniz açarsınız, açmak istemezseniz açmazsınız. Bootloader kilidi açık bir şekilde Flashtool ile rom yüklerseniz cihazın bootunuda çökertebilir , geri dönüşü zor duruma getirebilirsiniz.

Flashboot ve Fastboot driverlarını aktif etmeniz için Flashtool ' un kurulduğu klasöre girin, orada ''drivers'' adında bir klasör daha olacak. Onun içerisinde de ''Flashtool-drivers.exe'' programı olur. O programı çalıştırın kurulumda size bir liste çıkacak, oradan ''Flashmode Drivers ve Fastboot Drivers'' kısımlarına tik atın. Ayrıca sayfayı aşağıya çekip telefon isminizin bulunduğu yerin yanındaki kutucuğa tik atın ve kurulumu tamamlayın. Bu şekilde driverlar kurulmuş olacaktır.
  • hocam bana yardım etmeye çalıştığın için şimdiden teşekkürler. benim flashboot ve fastboot da telefon açılmıyor hep kırmızı led yanıyor önce çalışıyordu ben kurcalamadan önce.

flashtool telefon kablosunu ses kısma ve ya açma düğmesi ile birlikte takdığmda görmüyor drivers.exe çalıştırdım ama orda xperia c4 yok. onu işaretlemedim.

flashtool da yine
    For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode yazıyor
  • sanırım bootunu da çökertim geri dönüş yok mu acaba
  • SARIKAFA27 kullanıcısına yanıt
    Anlattığın durumlardan anladığım kadar boot ' un çökmüş dostum. Bu durumda cihaza box ile müdahale edilebilir. Cihazının Jtag' ten geçmesi gerek.
  • o tel umudumu kestim yeni telefon aldım vestel v3 5570 telefonu alalı 1 hafta oldu. bu telefonda iki gün önce kendiliğinden kapanmıştı ve güç düğmesi ile açılmadı ancak pilini çıkarınca çalıştı. dün yine bir kere kapanmış buğün üst üste dört beş sefer kendiliğinden kapanmış ve sonunda bilgisayara bağladığımda sony gibi açılıp kapandı. acaba diyorum bu sorunu yapan sim veya hafıza kartım hafıza kartını formatlayıp koymuşdum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.