Şimdi Ara

XPERIA L almayı düşünenler içeriiiiiiii (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: -keysersoze-

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Ağır oyun oynamayacaksan bayıldığım bi telefondur. Hayırlı olsun.

gta vice city oynuyorum kardeş sorunsuz bi şekilde

vice city ağır oyun mu? benim 300tllik tablet bile sorunsuz oynatıyor onu

valla ağır oyun mu bilmem ama pcdeki oyunun aynısı. boyutu da 1 küsür gb heralde.

• İki aydır xperia l kullanıyorum. Ne diyeyim, çok güzel telefon. Ama tek bir sıkıntısı var. Telefonun etrafındaki parlak şerit çok hassas. Benim eski telefonum nokia 500 dü. Başına her türlü pislik geldi, hiç birşey olmadı. Ama Xperia l şıklığının yanında çok narin. Ve bahsettiğim parlak şerit. Birkaç defa düşünce köşesi karardı(boyası çıktı). Sakın yanlış anlamayın. Tel kötü değil. Sadece nokia kadar sağlam değil. Yakında xperia l için kılıf çıkarsa on numara telefon olur. Not: teknosada internetten.siparişlerde gece yarısı 800 oluyor bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aranıza katıldım şebeke sorunu bende de çıktı ama hallettim nasıl mı? Benim sim bayağı eskimiş yeniledik ismi 4 çeker oldu problem yaşayan arkadaşların bilgisine.

• sony xperia L kullanıcısıyım telefonumu ankara optimum mediamarkt mağazınsan aldım telefonumu alalı 9 gün oldu fakat şöyle bi sıkıntım var mesajlarım anında gıdıyor ama bazen mesajlar 5 dk geç geliyor yardımcı olacak birisi yok mu ?? bugun sms yapma sansım oldu ve bugun farkettım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsY_KroM

sony xperia L kullanıcısıyım telefonumu ankara optimum mediamarkt mağazınsan aldım telefonumu alalı 9 gün oldu fakat şöyle bi sıkıntım var mesajlarım anında gıdıyor ama bazen mesajlar 5 dk geç geliyor yardımcı olacak birisi yok mu ?? bugun sms yapma sansım oldu ve bugun farkettım

Ben de 10 gün filan oldu alalı teknosadan hiçbir sıkıntım yok Allah'a şükür. SMSde filan hiç sıkıntım olmadı,vodafone kullanıyorum şebeke problemi filan da yok,interneti de gayet hızlı. Tarayıcı olarak Dolphin'i tavsiye ediyorum. Ama kamera olayından bahsedenler doğru diyor. HDR modunda biraz bekliyor çekerken, normal modda sıkıntı yok. Gece akıcı video çekmiyor ama. Gündüz ise video çekimi harika bence. Bu gece karanlık ortamda yavaşlama olayının yazılımla düzeltilebileceğini düşünüyorum. İnşallah düzeltirler. Sürümü 15.0.A.2.17'ye güncelledim bu arada. Telefonda kasma donma hiçbir şey yok çok memnunum.

Ben sorun mu bilmiyorum ama şöyle birşey yakaladım. Karanlık bir ortamda kamerayı açıp ekrana baktığımda ekran siyah iken güç düğmesinin olduğu yerdeki kısımda çok hafif bir ışık sızması var; yani siyah renkde biraz daha açık, aydınlık gözüküyor orası. Diğer renklerde iken hiçbir sıkıntı yok ama sadece karanlıkda belli oluyor, pek de rahatsız etmiyor açıkcası. TFT ekrandan kaynaklandığını düşünüyorum. Sizde böyle birşey var mı?

• Arkadaşlar birisi L'nin hafızası hakkında bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahm

Arkadaşlar birisi L'nin hafızası hakkında bilgi verebilir mi?

Toplamda 8 gb. Bunun 5.5 gb'ı boş alan. 1.5 gb sistem, 4 gb dahili depolama şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 16 Ekim 2013; 1:23:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyerli53_34

quote:

5.5 gb boş alan. 1.5 gb sistem 4 gb dahili depolama

Hocam telefonlardan pek anlamıyorum.1.5'luk alan ile 4gb alan arasındaki fark nedir?
    1.5'luğa uygulama,oyun 4gb'lık alana da resim,müzik mi atabiliyoruz?

Bir de baska bir sey soracağım.8gb'lık telefondan 5.5 boş alan diyorsun ya diğer kalan alanda telefonun kendi şeyleri mi oluyor?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam telefonlardan pek anlamıyorum.1.5'luk alan ile 4gb alan arasındaki fark nedir?

Bir de baska bir sey soracağım.8gb'lık telefondan 5.5 boş alan diyorsun ya diğer kalan alanda telefonun kendi şeyleri mi oluyor?

Aynen android sistemi filan telefonun sistem dosyaları yüklü o kısma. geri kalan 5.5 gblık kısım kullanılabilir boş alan. rami de 1gb ama 785 mbı kullanılabilir. Zaten bütün cihazlarda bu şekilde oluyor genelde .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen android sistemi filan telefonun sistem dosyaları yüklü o kısma. geri kalan 5.5 gblık kısım kullanılabilir boş alan. rami de 1gb ama 785 mbı kullanılabilir. Zaten bütün cihazlarda bu şekilde oluyor genelde .

hocam L'yi 750TL'ye buldum bir yerde.Sence almalı mıyım? L nasıl bir telefondur? Yoksa bu fiyata başka bir telefon mu bakmalıyım?

• O fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan.tavsiye ederim

• Beyler FİFA 14 û markette göremedim google yaziyim dedim geldi bi baktim cihaziniz bu sürümle uyumlu degil diyo nasil bisey bu son sürüm yüklü cihazda

• gold dan bugün 749 tl ye aldım.. hayırlı olsun bana... ama ben aldıktan sonra 799 olmuş çok ballıyım:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.