Şimdi Ara

XPERIA L almayı düşünenler içeriiiiiiii (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teo26

Sağolun hocam telefonu aldım bahsedilen sorunlarla şimdilik hiç karşılşmadm bklm.
    fakat bu.güncelleme konusunda vatandaki satış elemanları yeni güncelleme gelmz bu telefonda ztn kaldrmaz dedilr güncelleme olayına takan biri değlm ama yinede kafam karıştı

neye göre demişler bilmiyorum ama bu telefonun işlemcisi gerçekten çok iyi dostum rami de 1 gb kaldırmaması gibi bir durum söz konusu değil..
  • quote:

Sağolun hocam telefonu aldım bahsedilen sorunlarla şimdilik hiç karşılşmadm bklm.
    fakat bu.güncelleme konusunda vatandaki satış elemanları yeni güncelleme gelmz bu telefonda ztn kaldrmaz dedilr güncelleme olayına takan biri değlm ama yinede kafam karıştı

Vatandakiler hiç telefondan anlamıyor hocam aldırış etmeyin sony açıklama yaptı. android 4.1.2 sürümüne sahip telefonlarını direk 4.3 sürümüne gunceleyecegini. Xperiablog sitesinden bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şansıma bak ya bugün kalktım telefonu almaya gidicektim vatandan telefonun indirimi kalmıs 899 tl olmuş tekrar :( şimdi bekle indirime girsin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecyln

şansıma bak ya bugün kalktım telefonu almaya gidicektim vatandan telefonun indirimi kalmıs 899 tl olmuş tekrar :( şimdi bekle indirime girsin diye

telefon kliksada 800 liraya satılıyor. stokta yok gelir bi kaç güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: -keysersoze-

quote:

Orijinalden alıntı: emrecyln

şansıma bak ya bugün kalktım telefonu almaya gidicektim vatandan telefonun indirimi kalmıs 899 tl olmuş tekrar :( şimdi bekle indirime girsin diye

telefon kliksada 800 liraya satılıyor. stokta yok gelir bi kaç güne

gidip kendim görüp kontrol edip almayı düşünüyorum
  • Lumia 720 ile Xperia L arasında kaldım.

İstediğim şeyler;

-İyi bir kamera.
    -Uygulamalardaki başarı.
    -Ses sistemi
    -Ve genel olarak hız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Lumia 720 ile Xperia L arasında kaldım.

İstediğim şeyler;

-İyi bir kamera.
    -Uygulamalardaki başarı.
    -Ses sistemi
    -Ve genel olarak hız.

saydıklarının 4ü de xperia L de var. bazıları kamerası çok kötü diyor. ama ben gerçekten çok iyi çekimler yapıyorum. (özellikle hdr modunda)
    lumia 720de güzel telefon. marketi sınırlı biraz ama kamera olarak ve hız olarak gerçekten tatmin edici.
  • Anladm hocam sağolun cvbınız için

• teo26 T kullanıcısına yanıt
    Kamera hızı çok düşük, hareketli görüntülerde on yıl geriye gittim. 8 mp kamera ve hd çekim modu var ama bunun hızla ilgili sorununun ne olduğunu bulamadım. Birbirinden alakasız olabilir bu söylediğim, ayarlama menüsünde epey oyalandım ama çözüm bulamadım, soruna istinaden bende bu durumu sormuş olayım var mıdır bilen?
  • asdasdasdasdas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brandomercury2 -- 18 Mayıs 2014; 8:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: v9zz

yatın kalkın munjeni'ye dua edin yoksa sony güncelleme konusunda biraz hatta baya sıkıntılı firma şimdi kimse kalkıp da bana "ama 2011 xperia'lara ics verdi diğer firmalar vermedi" o ics nin içindeki bloatware yüzünden millet gb ye geri döndü yada custom rom'a geçti.Elinizde ki telefon malesef 2 sene öncenin amiral gemisi kadar güçlüdür hatta siz full hd videodan mahrumsunuz gördüğüm kadarıylahttp://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5363&idPhone2=3621 sony diğer firmalardan GENELLİKLE daha pahalıya satıyor

samsung satış temsilcisi geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: v9zz

yatın kalkın munjeni'ye dua edin yoksa sony güncelleme konusunda biraz hatta baya sıkıntılı firma şimdi kimse kalkıp da bana "ama 2011 xperia'lara ics verdi diğer firmalar vermedi" o ics nin içindeki bloatware yüzünden millet gb ye geri döndü yada custom rom'a geçti.Elinizde ki telefon malesef 2 sene öncenin amiral gemisi kadar güçlüdür hatta siz full hd videodan mahrumsunuz gördüğüm kadarıylahttp://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5363&idPhone2=3621 sony diğer firmalardan GENELLİKLE daha pahalıya satıyor

samsung satış temsilcisi geldi

Alıntıları Göster
    asdasdasdasdasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brandomercury2 -- 18 Mayıs 2014; 8:52:48 >

• Yok dostum bnde bi çözüm bulamadım özellikle hdr modunda yavaş çekio

• Bir arkadasimda kamerasini deneme firsati buldum. Gunduz çekimi hoşuma gitti..
    Gece çekimlerinde her fotoğraftan önce oto olan isoyu 400 yaparsanız kamerası sizi mutlu edecektir. Benim xperia arc ım var gece çekimlerinde aynı kaliteyi yakaladı diyebilirim

• quote:

Yok dostum bnde bi çözüm bulamadım özellikle hdr modunda yavaş çekio

hdr modunda 3 fotoğraf çekip, birleştirdiği için yavaş çekiyo, ama arkadaşımda iphone 5 var onun hdr modunda çekmesi 1 sn bile almıyor normal çekimde yavaş çekme gibi bir sorun yaşamıyorum ben
  • Normal çekimde bnde öyle aşırı bi yavaşlık yaşamıorum ama kuzende ace var o arka arkaya seri çekince bnmki yavaş geldi brz

• Ağır oyun oynamayacaksan bayıldığım bi telefondur. Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Kendi tarayıcısı yok galiba, chrome hiç hoş değil

naptın hocam. chrome açık ara en iyi tarayıcı, sadeliği hızı vs..

Bilgisayarda öyle bence,tabletimde de telefonumda da kasma yapan tek browser,ben flash içerik falan açacak olursam dolphin kullanıyorum çok memnunum,dhde falan da gezmek için opera mini çok hızlı

edit:telefon xperia ion bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda* -- 17 Ağustos 2013; 13:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Ağır oyun oynamayacaksan bayıldığım bi telefondur. Hayırlı olsun.

gta vice city oynuyorum kardeş sorunsuz bi şekilde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Ağır oyun oynamayacaksan bayıldığım bi telefondur. Hayırlı olsun.

gta vice city oynuyorum kardeş sorunsuz bi şekilde

vice city ağır oyun mu? benim 300tllik tablet bile sorunsuz oynatıyor onu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.