Bildirim
XPERIA L almayı düşünenler içeriiiiiiii
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geldi demek hayırlı olsun hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Joe.Joe
Geldi demek hayırlı olsun hocam
eyw dostum sağolasın -
hayırlı olsun benide ikilemde bırakan xperialardan biri kesinlikle kasası eskiyi andırdığı için mükemmel en azından ben o kasaları çok seviyorum ama şu hafızasını abuk subuk bölmesinin mantığını hala anlamadım o konuda bir sıkıntı yaşıyor musunuz ?quote:
Orijinalden alıntı: -keysersoze-quote:
Orijinalden alıntı: Joe.Joe
Geldi demek hayırlı olsun hocam
eyw dostum sağolasın
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: boulder
hayırlı olsun benide ikilemde bırakan xperialardan biri kesinlikle kasası eskiyi andırdığı için mükemmel en azından ben o kasaları çok seviyorum ama şu hafızasını abuk subuk bölmesinin mantığını hala anlamadım o konuda bir sıkıntı yaşıyor musunuz ?
dostum ben çok uygulama yüklemeyi düşünmüyorum. benim için sorun yok. ama sd karta da uygulama yükleyebilirsin. forumda araştır. konuyu görmüştüm diye hatırlıyorum. -
Sağolasın kardeşim konu için güzel bir bilgilendirme olmuş hayırlısıyla Ekim,Kasım gibi ya S4 mini yada bu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: hounter
Sağolasın kardeşim konu için güzel bir bilgilendirme olmuş hayırlısıyla Ekim,Kasım gibi ya S4 mini yada bu :)
mini olayına girme kardeşim :D xperia L candır. -
quote:
Orijinalden alıntı: -keysersoze-
quote:
Sağolasın kardeşim konu için güzel bir bilgilendirme olmuş hayırlısıyla Ekim,Kasım gibi ya S4 mini yada bu :)
mini olayına girme kardeşim :D xperia L candır.
istesem şimdi alırımda öğrenciyim tatilde nedense alasım yok ya nokia c3 var yetiyo şimdi alırsam okullar açılana kadar eskir :) -
quote:
quote:
quote:
istesem şimdi alırımda öğrenciyim tatilde nedense alasım yok ya nokia c3 var yetiyo şimdi alırsam okullar açılana kadar eskir :)
hem o zamana fiyatları da düşer biraz. iyi olur
-
quote:
quote:
quote:
quote:
istesem şimdi alırımda öğrenciyim tatilde nedense alasım yok ya nokia c3 var yetiyo şimdi alırsam okullar açılana kadar eskir :)
hem o zamana fiyatları da düşer biraz. iyi olur
750 düşerse çok iyi :D
-
Bende bugun aldim arka kapak baya zor aciliyo ama kamera çamur gibi nedenini anlayamadim -
quote:
Orijinalden alıntı: ozangl261
Bende bugun aldim arka kapak baya zor aciliyo ama kamera çamur gibi nedenini anlayamadim
kardeşim videosu var youtubeda arka kapağın nasıl açılması gerektiğine dair onu izle rahat bi şekilde açarsın. bu arada kamera ayarlalarını kurcalarsan. kameran daha iyi çekmeye başlayacaktır. bende de aynı telefon var çok güzel görüntüler çekebiliyorum. -
arkadaslar L mi P mi hangisi alınır? işlemcileri arasında cok cok büyük fark var mı?quote:
Orijinalden alıntı: -keysersoze-quote:
Orijinalden alıntı: ozangl261
Bende bugun aldim arka kapak baya zor aciliyo ama kamera çamur gibi nedenini anlayamadim
kardeşim videosu var youtubeda arka kapağın nasıl açılması gerektiğine dair onu izle rahat bi şekilde açarsın. bu arada kamera ayarlalarını kurcalarsan. kameran daha iyi çekmeye başlayacaktır. bende de aynı telefon var çok güzel görüntüler çekebiliyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Artemis23
arkadaslar L mi P mi hangisi alınır? işlemcileri arasında cok cok büyük fark var mı?
bende p vardı, kardeşime verdim L aldım. kesinlikle L daha hızlı p'den. baya bi fark var diyebilirim. ayrıca p'nin şarjı 8 saat gidiyordu. telefonu 1 gün kullandım batarya %50de daha. p'nin kamerası biraz daha iyiydi. farkları bunlar. -
quote:
quote:
arkadaslar L mi P mi hangisi alınır? işlemcileri arasında cok cok büyük fark var mı?
bende p vardı, kardeşime verdim L aldım. kesinlikle L daha hızlı p'den. baya bi fark var diyebilirim. ayrıca p'nin şarjı 8 saat gidiyordu. telefonu 1 gün kullandım batarya %50de daha. p'nin kamerası biraz daha iyiydi. farkları bunlar.
peki müzik kalitesi nasıldır L nin? ipod ile arasında cok büyük fark olur mu? -
quote:
quote:
quote:
bende p vardı, kardeşime verdim L aldım. kesinlikle L daha hızlı p'den. baya bi fark var diyebilirim. ayrıca p'nin şarjı 8 saat gidiyordu. telefonu 1 gün kullandım batarya %50de daha. p'nin kamerası biraz daha iyiydi. farkları bunlar.
peki müzik kalitesi nasıldır L nin? ipod ile arasında cok büyük fark olur mu?
telefonda walkman adlı bir uygulama var onun aracılığı ile çok kaliteli bir şekilde müzik dinleyebiliyorsun ayrıca da xLOUD özelliği ile müzik zevki tavan yapıyor.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
telefonda walkman adlı bir uygulama var onun aracılığı ile çok kaliteli bir şekilde müzik dinleyebiliyorsun ayrıca da xLOUD özelliği ile müzik zevki tavan yapıyor.
o zaman htc nin beats sisteminden cok da aşağı kalmaz gibi geliyor kulağa? bakalım
-
Arkadaşlar telefonu bugün Ankara Ankamall Teknosa Extra'da inceledim ürün tam anlamıyla mükemmel bildirim ışığı olsun ses kalitesi olsun. Zaten sony tasaramına denecek bişey yok mükemmel. Fakat tek moralimi bozan teşhir ürününde açık uygulama varmış 5-6 tane kapatıyım dedim normalde hemen kapanıyor sag sola ittirince ittiriyorum yavaşça gidiyor diğeri aşşagı yavaşça geliyor anlamadım sizdede böyle mi yanında sp vardı onda hızlı hızlı kapanıyordu acık uygulamalar. Bilen varsa cevap yazsın.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83quote:
quote:
quote:
quote:
o zaman htc nin beats sisteminden cok da aşağı kalmaz gibi geliyor kulağa? bakalım
Alıntıları Göster
-
quote:
Arkadaşlar telefonu bugün Ankara Ankamall Teknosa Extra'da inceledim ürün tam anlamıyla mükemmel bildirim ışığı olsun ses kalitesi olsun. Zaten sony tasaramına denecek bişey yok mükemmel. Fakat tek moralimi bozan teşhir ürününde açık uygulama varmış 5-6 tane kapatıyım dedim normalde hemen kapanıyor sag sola ittirince ittiriyorum yavaşça gidiyor diğeri aşşagı yavaşça geliyor anlamadım sizdede böyle mi yanında sp vardı onda hızlı hızlı kapanıyordu acık uygulamalar. Bilen varsa cevap yazsın.
Ayarlarda animasyon ölçekleri diye seçenekler var onları değişmişlerdir muhtemelen -
Tasarım cidden güzel hocam hayırlı olsun. Ben 4 çekirdek olmadığı için vazgeçtim kendisinden.quote:
Orijinalden alıntı: Joe.Joequote:
Arkadaşlar telefonu bugün Ankara Ankamall Teknosa Extra'da inceledim ürün tam anlamıyla mükemmel bildirim ışığı olsun ses kalitesi olsun. Zaten sony tasaramına denecek bişey yok mükemmel. Fakat tek moralimi bozan teşhir ürününde açık uygulama varmış 5-6 tane kapatıyım dedim normalde hemen kapanıyor sag sola ittirince ittiriyorum yavaşça gidiyor diğeri aşşagı yavaşça geliyor anlamadım sizdede böyle mi yanında sp vardı onda hızlı hızlı kapanıyordu acık uygulamalar. Bilen varsa cevap yazsın.
Ayarlarda animasyon ölçekleri diye seçenekler var onları değişmişlerdir muhtemelen
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- android başlatılıyor diyor açılmıyor
- telefonda her zaman seçeneği iptal etme
- device health services nedir
- sony telefon
- xperia 1 vi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X