Bildirim
Xperia Neo V mi Live With walkmanmi yardım..!
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
2 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aralarında ekran boyutu ve ekran çözünürlük farkıda var
neo v 854 x 480 3'7 inç mono hoparlör
live with walkman 320x480 3'2 inç streo hoparlör
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferli -- 14 Mart 2012; 21:08:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferli
aralarında ekran boyutu ve ekran çözünürlük farkıda var
neo v 854 x 480 3'7 inç mono hoparlör
live with walkman 320x480 3'2 inç streo hoparlör
Biliyorum çözünürlük olarak neo v daha iyi ancak teknosada inceleyemedim kamerasını kameranın olduğu yere alarm koymuşlar Live with walkmanında kamerasını incelemedim. -
valla 2 telefonu elime almıp karşılaştırmadım neo v i inceledim kamerası tatmin eder sonuçta bunlar cep telefonu öyle ahım şahım fotoğraf beklenmez bence neo v alman daha mantıklı hem ekran çözünürlüğü fazla hemde ekran boyutu LWW sadece küçük şirin bi telefon stereo hoparlörden başka bir albenisi yok -
valla bende ayni problemi yaşıyorum 2 telefon arasında kaldım benım takıldığım maddi tarafı bir yana bırakırsak NEO dan ses çıkmıyor gibi kayıt yaptığınızda walkmen de sesleri bayagı net alıyor neo da azıcık netlikte kamera NEO tartışmasız önemli mevzulardan biride batarya kısmı normal kullanımla az internet gunde 30 dk. konuşma biraz sms 4 günü rahat görüyor walkman NEO 2 günü görmez gibi aynı koşullarda tasarım Neo şık walkman ele oturması kullanışlı maddi kısmı önemsemesem bile walkman agır basıyor gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X