Şimdi Ara

Xperia P mi S3 Mini mi? Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Sony Xperia P ile S3 Mini arasında kararsız kaldım. Hangi modeli tavsiye edersiniz? Kullanım,şarj süresi vs. Yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.

• Xperia P'nin ekranı kamerası, ses ve video performansı çok daha üstün.
    Ayrıca malzeme olarak P daha iyi. Çünkü P'nin kasası alüminyumdur ve çizilip soyulmaz.
    Alırsanız eğer Gri rengi tercih edin kesinlikle. Ayrıca P'de Mali400 grafik işlemci vardır , oyunlarda tam performans alırsınız.
    Ben kendi adıma hiç oyun oynamam mesela, ama deneme amaçlı ağır oyunlar yükledim test ettim cihazı. Yaklaşık 1 saat kadar falan sürdü.
    Daha sonra bunu 1-2-3 güne yaydım ve cihaz bana mısın demiyor. Performans olarak gayet iyi. Tabi tercih yine sizin.
    İki cihazı da elinize alın zaten gönlünüzün P'ye kayacağından eminim ben. Telefonun duruşu bile yetiyor hocam.
  • şimdi kesinlikle o veya bu diyemem. Daha iyi bir internet deneyimi istiyorsan S3 Mini. Müzik dinlerken sesi beni tatmin etsin, hoş olsun diyorsan Xperia P. Kamerada da Xperia P. Kasada tabiki Xperia P. Diğer deneyimler ikisinde de birbirine yakın. S3 Mini daha performanslı nedeni de; 4.1 Jelly Bean ile çalışır halde gelmesi. Xperia P'ye geldiğinde karşılaştırılır aynı güncellemede hangisi daha performanslı diye. Şahsen ben s3 mininin tasarımını daha çok beğendim. Ekranını da. Aslında Xperia P'nin ekranı daha parlak ama ben parlak yerine canlı renkleri tercih ediyorum. Size kalmış birşey o. Çok ses ve kamera takıntım yok diyorsanız bence S3 Mini. Ayriyeten S3 Minide de Mali400 var. Sanki Xperia P'de ki ekran kartı daha iyimiş gibi yazmışsın ikiside aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Xperia P'nin ekranı kamerası, ses ve video performansı çok daha üstün.
    Ayrıca malzeme olarak P daha iyi. Çünkü P'nin kasası alüminyumdur ve çizilip soyulmaz.
    Alırsanız eğer Gri rengi tercih edin kesinlikle. Ayrıca P'de Mali400 grafik işlemci vardır , oyunlarda tam performans alırsınız.
    Ben kendi adıma hiç oyun oynamam mesela, ama deneme amaçlı ağır oyunlar yükledim test ettim cihazı. Yaklaşık 1 saat kadar falan sürdü.
    Daha sonra bunu 1-2-3 güne yaydım ve cihaz bana mısın demiyor. Performans olarak gayet iyi. Tabi tercih yine sizin.
    İki cihazı da elinize alın zaten gönlünüzün P'ye kayacağından eminim ben. Telefonun duruşu bile yetiyor hocam.

Xperia P media markt ta inceledim. Gayet hoş bir tasarımı ve güzel duruşu var. Telefonda oyunla pek işim olmuyor. Daha çok internet mail ve kullanım sırasında telefonun takılma yavaşlama olmamasını istiyorum. Örneğin bir telefon numarası çevirirken veya kaydetme sırasında donmalar yaşadığımda telefondan soğuyorum. Xperia P alt tarafta şeffaf kısım var. Kullanımda bir sıkıntı oluşturuyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

şimdi kesinlikle o veya bu diyemem. Daha iyi bir internet deneyimi istiyorsan S3 Mini. Müzik dinlerken sesi beni tatmin etsin, hoş olsun diyorsan Xperia P. Kamerada da Xperia P. Kasada tabiki Xperia P. Diğer deneyimler ikisinde de birbirine yakın. S3 Mini daha performanslı nedeni de; 4.1 Jelly Bean ile çalışır halde gelmesi. Xperia P'ye geldiğinde karşılaştırılır aynı güncellemede hangisi daha performanslı diye. Şahsen ben s3 mininin tasarımını daha çok beğendim. Ekranını da. Aslında Xperia P'nin ekranı daha parlak ama ben parlak yerine canlı renkleri tercih ediyorum. Size kalmış birşey o. Çok ses ve kamera takıntım yok diyorsanız bence S3 Mini. Ayriyeten S3 Minide de Mali400 var. Sanki Xperia P'de ki ekran kartı daha iyimiş gibi yazmışsın ikiside aynı.

S3 Mini internet performansı Xperia P den dahamı iyidir? Müzik ve seste önemli tabiki, tasarım,kamera,kasa hepsinde Xperia P öne çıkıyor. Ancak S3 Mini de tasarımı çok kötü değil. 4.1 Jelly Bean Xperi P geldimi,gelecekmi? Şu an hangi sürüm kullanıyor acaba? Xperia P incelerken sürüme bakmadım. Fiyat olarak ikiside aynı rakamlara bulunabiliyor. Bütçeyi biraz daha kısıp Xperia daha ucuz modellerinede bakıyorum ancak RAM miktarı 512MB olunca yavaşlıktan korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gonzalez45

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

şimdi kesinlikle o veya bu diyemem. Daha iyi bir internet deneyimi istiyorsan S3 Mini. Müzik dinlerken sesi beni tatmin etsin, hoş olsun diyorsan Xperia P. Kamerada da Xperia P. Kasada tabiki Xperia P. Diğer deneyimler ikisinde de birbirine yakın. S3 Mini daha performanslı nedeni de; 4.1 Jelly Bean ile çalışır halde gelmesi. Xperia P'ye geldiğinde karşılaştırılır aynı güncellemede hangisi daha performanslı diye. Şahsen ben s3 mininin tasarımını daha çok beğendim. Ekranını da. Aslında Xperia P'nin ekranı daha parlak ama ben parlak yerine canlı renkleri tercih ediyorum. Size kalmış birşey o. Çok ses ve kamera takıntım yok diyorsanız bence S3 Mini. Ayriyeten S3 Minide de Mali400 var. Sanki Xperia P'de ki ekran kartı daha iyimiş gibi yazmışsın ikiside aynı.

S3 Mini internet performansı Xperia P den dahamı iyidir? Müzik ve seste önemli tabiki, tasarım,kamera,kasa hepsinde Xperia P öne çıkıyor. Ancak S3 Mini de tasarımı çok kötü değil. 4.1 Jelly Bean Xperi P geldimi,gelecekmi? Şu an hangi sürüm kullanıyor acaba? Xperia P incelerken sürüme bakmadım. Fiyat olarak ikiside aynı rakamlara bulunabiliyor. Bütçeyi biraz daha kısıp Xperia daha ucuz modellerinede bakıyorum ancak RAM miktarı 512MB olunca yavaşlıktan korkuyorum.

aradaki en bariz farklar s3 minide zayıf olan tarafı kamera 5 mp video 720 p
    xperia p de zayıf olan tarafı pil performansı diğer hiçbirşeyde artı bir özellk yok tasarım ise tamamen zevk meselesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Xperia P'nin ekranı kamerası, ses ve video performansı çok daha üstün.

Xperia P media markt ta inceledim. Gayet hoş bir tasarımı ve güzel duruşu var. Telefonda oyunla pek işim olmuyor. Daha çok internet mail ve kullanım sırasında telefonun takılma yavaşlama olmamasını istiyorum. Örneğin bir telefon numarası çevirirken veya kaydetme sırasında donmalar yaşadığımda telefondan soğuyorum. Xperia P alt tarafta şeffaf kısım var. Kullanımda bir sıkıntı oluşturuyormu?

Ben o saydam kısımdan dolayı hiç problem yaşamadım. Yani problem derken; kendi kendine basma, işlem görme gibi şeylerle karşılaşmadım.
    Siz dokunmadığınız sürece etkisiz eleman olarak duruyor olduğu gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Sony Xperia P ile S3 Mini arasında kararsız kaldım. Hangi modeli tavsiye edersiniz? Kullanım,şarj süresi vs. Yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.

tartışmasız xperia p.

xperia p nin artıları;

+ daha saglam kasa (full aliminyum)
    + daha iyi ve dunyanın en parlak led aydınlatmalı whitemagic teknolojili ekran ve daha yuksek cozunurluklu 275 ppi(s3 minide bu 233 tür)
    + çok daha iyi müzik kalitesi (kutudan cıkan mh750 kulaklıkla beraber)
    + daha iyi kamera (exmor r sensorlu 8 mp)
    + daha yeni işlemci u8500(s3 minide u8420)

s3 mininin artıları;

+daha yuksek kapasiteli pil 1500 mah( xperia p de bu 1300 mah tı

KARAR SİZİN KOLAY GELSİN

• Xperia p de cok guzel telefon ama ben s3 miniyi tercih ettim.daha iyi batarya,daha guncel ve sonynin arayuzunu begenmiyorum..butun gun yogun internet kullaniminda bile bu saatte sarjim % 25 de.oyunla hic isim olmaz ama telefonda most wanted gta falan yuklu hic kasma yok eminim xperia da da yoktur ama oyle pek bisey fark edecegini dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

Xperia p de cok guzel telefon ama ben s3 miniyi tercih ettim.daha iyi batarya,daha guncel ve sonynin arayuzunu begenmiyorum..butun gun yogun internet kullaniminda bile bu saatte sarjim % 25 de.oyunla hic isim olmaz ama telefonda most wanted gta falan yuklu hic kasma yok eminim xperia da da yoktur ama oyle pek bisey fark edecegini dusunmuyorum

daha güncel derken? arayuzu zevk meselasi zaten. s3 mini resmen s3 uzerınden prim yapıo o telefona o para verilmez yukardaki yazdıgım acıklamadan dolayı.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Sony Xperia P ile S3 Mini arasında kararsız kaldım. Hangi modeli tavsiye edersiniz? Kullanım,şarj süresi vs. Yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.

xperia P
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Xperia p de cok guzel telefon ama ben s3 miniyi tercih ettim.daha iyi batarya,daha guncel ve sonynin arayuzunu begenmiyorum..butun gun yogun internet kullaniminda bile bu saatte sarjim % 25 de.oyunla hic isim olmaz ama telefonda most wanted gta falan yuklu hic kasma yok eminim xperia da da yoktur ama oyle pek bisey fark edecegini dusunmuyorum

daha güncel derken? arayuzu zevk meselasi zaten. s3 mini resmen s3 uzerınden prim yapıo o telefona o para verilmez yukardaki yazdıgım acıklamadan dolayı.

Daha sonra ciktigi icinndaha cok guncelleme alicaktir.

• quote:

XPERİ P her konuda s3 miniyi geçiyor s mini bikere sağlam bir cihaz değil elemanda var benim yere düşürdü alt tarafı içine çöktü

• quote:

quote:

quote:

aralarında 6 ay var sadece.ikiside onumuzdeki 6 ay 4.1 surumuyle calısacak sonra yıne ıkısıde 4.2 alacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aralarında 6 ay var sadece.ikiside onumuzdeki 6 ay 4.1 surumuyle calısacak sonra yıne ıkısıde 4.2 alacak.

S3 mini kutusundan ciktigi gibi 4.1 ile geliyor.1 yil daha guncelleme alicaktir.xperia p ise 6 ay once ciktigi icin tahmini olarak onumuzdeki 6 ay guncelleme alir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

S3 mini kutusundan ciktigi gibi 4.1 ile geliyor.1 yil daha guncelleme alicaktir.xperia p ise 6 ay once ciktigi icin tahmini olarak onumuzdeki 6 ay guncelleme alir

donanım bazında p daha onde ayrıca ikiside 4.2 alacak neyi tartışıyoruz anlamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.