Şimdi Ara

XPERIA S EKRAN KİLİDİ SORUNU (DEVRE DIŞI BIRAKILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir durumla karşılaştım , okulun wifi'ındaki sertifikayı indirdikten sonra böyle oldu. Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeden bu sorunu nasıl çözebilirim ?

http://i44.tinypic.com/iz101j.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerceveligozluk -- 19 Eylül 2013; 11:31:20 >

• Benzer sorunu bende yaşadım Android 4.2.1 sürüm general mobile Discovery'de. Nasıl çözerim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar uygulamalar ve tümüne girin. En aşağı inin, yanlışlıkla bir şeyi devre dışı bırakmışsınızdır uygulamalardan.
  • Kesin çözüm ----> Ayarlar -> Güvenlik -> En aşağıda Kimlik bilgilerini temizle var, ona bas düzelsin. Ya da yine aynı yerde Güvenilir kimlik bilgisi var ona gir Kullanıcı sekmesine tıkla oradaki sertifikaları sil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantemiz

Kesin çözüm ----> Ayarlar -> Güvenlik -> En aşağıda Kimlik bilgilerini temizle var, ona bas düzelsin. Ya da yine aynı yerde Güvenilir kimlik bilgisi var ona gir Kullanıcı sekmesine tıkla oradaki sertifikaları sil.

kimlik bilgilerini temizlersem, sistem sertifikaları da silinir mi? bi sorun yaşar mıyım?
  • quote:

Kesin çözüm ----> Ayarlar -> Güvenlik -> En aşağıda Kimlik bilgilerini temizle var, ona bas düzelsin. Ya da yine aynı yerde Güvenilir kimlik bilgisi var ona gir Kullanıcı sekmesine tıkla oradaki sertifikaları sil.

hocam bende xperia s kullanıyorum yazılım güncellemesi yaptım ama yapmadan önce ana sayfa tuşuna basılı tutunca çalışan uygulamaları gösteriyordu bu özelliği geri nasıl getirebilirim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalem kutusu

quote:

kimlik bilgilerini temizlersem, sistem sertifikaları da silinir mi? bi sorun yaşar mıyım?

Hayır kesinlikle silinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axi.33

quote:

hocam bende xperia s kullanıyorum yazılım güncellemesi yaptım ama yapmadan önce ana sayfa tuşuna basılı tutunca çalışan uygulamaları gösteriyordu bu özelliği geri nasıl getirebilirim :(

Xperia S kullanmadım. Emin değilim ama o güncellenen sürümden o özelliğin kaldırılması ile alakalı gibi gözüküyor. Emin olmadığım için nası geri getirmek istiyorsan downgrade yapman lazım.

• quote:

quote:

quote:

Hayır kesinlikle silinmez.

çok teşekkürler

• oguzhantemiz kullanıcısına yanıt
    hallettim hocam önce tuşa basılı tutuyodum açlıoyrdu şimdide ard arda iki defa basılıyormuş :D
  • Sakarya Üniversitesi'nde sertifikada var heralde bu problem. Sertifika silince düzeliyor ancak o zamanda okuldan internete bağlanamıyorsunuz. Garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: cerceveligozluk

Böyle bir durumla karşılaştım , okulun wifi'ındaki sertifikayı indirdikten sonra böyle oldu. Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeden bu sorunu nasıl çözebilirim ?

http://i44.tinypic.com/iz101j.png

bende okulun wifi sertifikasını indirdikten sonra öle oldu napmam lazım
  • quote:

quote:

kimlik bilgilerini temizleyince sertifika silindi mi acaba benm de xperia z
  • Hayıırrr, bişi olmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.