Şimdi Ara

Xperia Sola Mesaj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu alalı 2-3 ay oldu mesaj alıyorum ama mesaj gönderemiyorum hattım avea mesaj için bi servis numarası girilmesi gerekiyor sanırsam o numarayı girecek yeri bulamıyorum aveadan telefon ayarlarını istiyorum 3 tane ayar geliyor 2 tanesini açıyorum 3.sü verilen şifreyi yazınca açılmıyor avea bayisine gittim bizim "yapacağımız birşey yok" dedi nereye gideyim dedim "benim bir bilgim yok" dedi bende iyi lan bende turkcelle geçerim diyip blöf yaptım sinirlendim lütfen yardımcı olun şimdiden sağolun.

• quote:

arkadaşlar telefonu alalı 2-3 ay oldu mesaj alıyorum ama mesaj gönderemiyorum hattım avea mesaj için bi servis numarası girilmesi gerekiyor sanırsam o numarayı girecek yeri bulamıyorum aveadan telefon ayarlarını istiyorum 3 tane ayar geliyor 2 tanesini açıyorum 3.sü verilen şifreyi yazınca açılmıyor avea bayisine gittim bizim "yapacağımız birşey yok" dedi nereye gideyim dedim "benim bir bilgim yok" dedi bende iyi lan bende turkcelle geçerim diyip blöf yaptım sinirlendim lütfen yardımcı olun şimdiden sağolun.

*#*#4636#*#*
    bu numaraları telefonunuzun numara çeviricisinden tuşlayın daha sonra karşınıza gelecek menüden telefon bilgilerine girin
    burada SMSC kısmı var oraya +905598008000 yazın ve güncelle deyin, artık mesaj atabilirsiniz.
  • ya size çok çok teşekkür ederim sonunda yazağım yeri buldum lakin numarayı yazıyorum güncelle diyorum diyorum numarayı kaydetmiyor aceba şebeke bağlatı türündenmi kaynaklanıyor?
  • tamam tamam oldu kardeş çok sağol :D
  • bende çok aramıştım zamanında :-D iyi mesajlar diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.