Şimdi Ara

XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar bende 2 haftadır sp kullanıcısıyım. vatandan aldım. telefonda ışık sızması denen şeyi ben tam anlamadım heryerine baktım ama ışık görmedim. klavye bende kapanmıyor. chrome+müzik denemedim bilmiyorum durum nedir. kamerayı iyi kullanmak gerekiyor odaklanması biraz incelik istiyor el alıştımı kamerası bence çok iyi. şarjı bence güzel benim wi-fi bütün gün açık whatsapp ve face messenger üzerinden ve normal mesajlaşma ve arama çok yoğun olmasada sıklıkla kullanıyorum işe gidip gelirken toplamda 1,5 saat müzik dinliyorum yarım saatte nette dolanıyorum eve gelince en az %40 ta oluyor pil. bugün fazla kullanmadım şuan %65. bende iki problem var.
    1.si telefon bekleme modundayken yani ekran kapalı iken yandan tuşa basınca ekranın açılması gerekirken ekran ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor. tekrar tuşa basıyorum ışık sönüyor tekrar tuşa basınca geliyor ekran görüntüsü. ve bunu konuşma esnasında da yapıyor. kulağa götürünce ekran kararıyor ya sonra kulaktan çekince ekran tekrar gelmesi gerekirken yine ekranda ışık var ama görüntü yok kulağa götürüp tekrar getirince görütü geliyor ne yapayım bilemedim yardımcı olun lütfen.

2.si işyerinde ve evde modem ortalama 10 mt uzağımda bazen elimde net kopuyor. yarın kardeşimin telefondan (samsun galaxy ace) evde bi test edeyim onda kaç çubuk çekiyor onuda yazarım

• stamina modu gerçekten çok iyi. bende de xperia p var ama şarjı çok çabuk bitiyor.
  • pil tasarruf modlarının hepsi açık bende onuda ekleyeyim. evet etkiliyor gerçekten pil süresini. benim problemede biri el atsa iyi olacak :)

ekran soluk soluk diyorlar. hiç soluk gelmedi benim gözüme gayet canlı gözüküyor. arka kapağı hoşuma gitmedi. 3-5 kere daha çıkarıp taksam sanki kapağın tırnakları kırılacakmış gibi bir hisse kapılıyorum her defasında. kamera baya bi tartışma meselesi haline gelmiş. kimin ne beklediği bence önemli o yüzden kamera konusunda bence kimse yorumlara bakmasın ya sadece burdan resimlere baksın yada gidip kendi eline alıp test etsin. yerin dibine sokanda var yüzeltende var. benim için gayet doyurucu. nokia E71 den buna geçince on numara geldi bana. herkesin beklentisi farklı.
  • jackal971 kullanıcısına yanıt
    korkun olmasın arka kapağın tırnaklarını elinle itmediğin sürece bişey olmaz bana entersan gelen şey kapağı çıkarılabilir yapıosn ama pil niye çıkmıor
  • Bir kaç makro, dışarda çekilmiş bir kaç resim paylaşırmısınız
  • efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    Bu forumda var sp ile çekilmiş fotolar hatta bende koydum ordan takip edebilirsin.

Dikkat ediyorum takarkende yinede o kırılma hissi hep var :)

Aynen kapak yapmışlar ama pil değişmiyor sadece reset atmak için düğme var, hat ve hafıza kartı yeri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal971

selam arkadaşlar bende 2 haftadır sp kullanıcısıyım. vatandan aldım. telefonda ışık sızması denen şeyi ben tam anlamadım heryerine baktım ama ışık görmedim. klavye bende kapanmıyor. chrome+müzik denemedim bilmiyorum durum nedir. kamerayı iyi kullanmak gerekiyor odaklanması biraz incelik istiyor el alıştımı kamerası bence çok iyi. şarjı bence güzel benim wi-fi bütün gün açık whatsapp ve face messenger üzerinden ve normal mesajlaşma ve arama çok yoğun olmasada sıklıkla kullanıyorum işe gidip gelirken toplamda 1,5 saat müzik dinliyorum yarım saatte nette dolanıyorum eve gelince en az %40 ta oluyor pil. bugün fazla kullanmadım şuan %65. bende iki problem var.
    1.si telefon bekleme modundayken yani ekran kapalı iken yandan tuşa basınca ekranın açılması gerekirken ekran ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor. tekrar tuşa basıyorum ışık sönüyor tekrar tuşa basınca geliyor ekran görüntüsü. ve bunu konuşma esnasında da yapıyor. kulağa götürünce ekran kararıyor ya sonra kulaktan çekince ekran tekrar gelmesi gerekirken yine ekranda ışık var ama görüntü yok kulağa götürüp tekrar getirince görütü geliyor ne yapayım bilemedim yardımcı olun lütfen.

2.si işyerinde ve evde modem ortalama 10 mt uzağımda bazen elimde net kopuyor. yarın kardeşimin telefondan (samsun galaxy ace) evde bi test edeyim onda kaç çubuk çekiyor onuda yazarım

Wifi çekim gücü biraz düşük bu konuda haklısın. O dediğin aydınlık ekran ama görüntü yok olayı bende de mevcut yazılımsal olduğunu düşünüyorum 4.3 güncellemesiyle geçmesini umuyorum. Şunu unutma kullandığım cihaz ne olursa olsun androidse her türlü soruna açık ol çünkü android henüz sağlam halini almış değil kaldı ki ios bile sorunlar çıkarabiliyor fakat firmanın en büyük olayı ve firmayı büyük yapan olay olan bir şey var ki o da bu sorunları güncellemeyle çözmesi. Biz de bekleyelim 4.3 ü bakalım sorunlarımız ne derece düzelecek.. Aralık ayında gelmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirPhilosophy -- 16 Kasım 2013; 2:29:11 >

• ekran problemi çok sinir bozucu oluyor bazı zamanlarda iyi en azından sadece bende olmaması beni biraz yatıştırdı yoksa geri verme niyetindeydim. gün sayıyorum bende güncelleme için inşallah gözle görülür düzelmeler yaşanır. yoksa bi sonraki güncelleme kalırsak baya uzun süre bekleyeceğimizi sanıyorum
  • Arkadaşlar, eski modellerde olan tarayıcıyı nasıl indirebilirim? Default olarak chrome var. Bana dünya simgeli tarayıcı lazım.
    Telefon fabrikasyon, root falan yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sp ile ion arasinda kaldim, sp nin alt kisimdaki isiklari cok hosuma gidiyo, ion da ise 16 gb hafiza var ve bence en onemlisi hdmi cikisi var bu yuzden ion agir basiyo ama muzikde dinlemeyi cok severim sp de burda agir basiyo, ulan seytan diyo git ikisini de al

• Hocam sayfaları okuyamadım belki yazmışsındır .Nerden aldın ? Kutu içeriği nedir ?Garanti firması dist mi yoksa farklı bir firma mı ? Ben istanbulbilişim den almayı düşünüyorum da .
  • Qwerty0034 Q kullanıcısına yanıt
    teknosadan aldım kutunun içinde şarj aleti kulaklık ıvır zıvır birde jelatin oluor sony eurasia garantili
  • Arkadaslar herkeze merhaba. Bende sp kullanıcısıyım dört gün oldu telefonu alalı. Bir kaç sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim

1-telefonda herhangi bir uygulamayı açıp (mesela haritayı açtığımızı varsayalım) bir kaç dakika kurcaladıktan sonra ana ekrana gelince uygulamaların hepsi gidiyor ve 2 sanye sonra geri gelyor.

2-telefon bazen ekran kilit açma tusuna tıkladıgımda erkan ısıgı yanıyo ama ekran gelmyor.bir birkez daha tıklandığında geliyor.

3-kamerası güzel ama az ışıkta saga sola kaydırınca kasmalar yapyor.

Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm yine aynı problem.telefonun yazılımını onardım yine aynı problemler devam ediyor. Ne yapmamı önerirsiniz ?şimdiden teşekkürler.(telefonu sony centerden almıştım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus374 -- 29 Kasım 2013; 14:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus374

Arkadaslar herkeze merhaba. Bende sp kullanıcısıyım dört gün oldu telefonu alalı. Bir kaç sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim

1-telefonda herhangi bir uygulamayı açıp (mesela haritayı açtığımızı varsayalım) bir kaç dakika kurcaladıktan sonra ana ekrana gelince uygulamaların hepsi gidiyor ve 2 sanye sonra geri gelyor.

2-telefon bazen ekran kilit açma tusuna tıkladıgımda erkan ısıgı yanıyo ama ekran gelmyor.bir birkez daha tıklandığında geliyor.

Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm yine aynı problem.telefonun yazılımını onardım yine aynı problemler devam ediyor. Ne yapmamı önerirsiniz ?şimdiden teşekkürler.(telefonu sony centerden almıştım)

Aynı sorun bende de var kilit tuşunda.Birde bazen mesela skype kuşlanırken veya gecen gun cagrı geldıgınde oldu,on kameranın oraya elledığinde ekran gidip geliyor.sonra kapatınca duzeldi.skypetada aynısı oldu kulaklıgı çektim uygulamayı kapattım düZeldi.normalde dokunuyorum bastırıyorum birşey yokk.Bu nasıl çözülür

• HedoTurkoglu kullanıcısına yanıt
    1-simgelerin geç gelmesi açtığın uygulamalarda daha yüksek performans alman için diğer uygulamarı durduruyor oyunlardada öyle
    2-o herkesde olan bir şey güncelleme ile düzelmesini umut ediyorum
    3-karan ortamda fps si düşüyor gayet normal bi bende mi oluyor demeyin
  • Sendemi aynı sorunları yaşadın?

• yunus374 Y kullanıcısına yanıt
    Bu sorunlar çoğu kişide var

• quote:

Arkadaslar herkeze merhaba. Bende sp kullanıcısıyım dört gün oldu telefonu alalı. Bir kaç sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim

Bütün problemler bendede var hatta o ekran yüzünden garantiye gönderdim geldi yine aynı bunlara ek olarak walkmen + tarayıcı var walkmen kapanıyor facebook + walkmen sıkıntısız birde batarya problemi eklendi kurcaladıgım her dakika %1 düşüyor yaw telefonu ellemeye korkuyorum

• Evet batarya Sorunu Ve Walkmen+Tarayıcı sorunu bende de vardı. geçen hafta garantiye verdim değişim istedim çünkü 2 hafta olmuştu telefonu alalı. bakalım ne sonuç çıkacak geldiğinde buraya yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus374 -- 31 Aralık 2013; 15:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ttecre

quote:

Bütün problemler bendede var hatta o ekran yüzünden garantiye gönderdim geldi yine aynı bunlara ek olarak walkmen + tarayıcı var walkmen kapanıyor facebook + walkmen sıkıntısız birde batarya problemi eklendi kurcaladıgım her dakika %1 düşüyor yaw telefonu ellemeye korkuyorum

Hocam dakikada 1 düşermi şarj abartma nolursun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.