Şimdi Ara

XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki bu fiyatlarda önerecegin telefon hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekirim

peki bu fiyatlarda önerecegin telefon hangisi

nexus 4

eger hafıza sorun olursa lg optimus g

bence en iyi 2 telefon bu fiyat aralıgında
  • captor34 kullanıcısına yanıt
    optımus 1500 tl ...bana fazla gelir
  • quote:

optımus 1500 tl ...bana fazla gelir

g2 degil optimus g

1150-1200 seviyelerinde satılıyordu bir ara..

ama pahalı gelirse..tek tavsiyem nexus 4...kullandıgım için demiyorum..cok iyi bi telefon..ne donma yapar ne kasma..al telefonu kafana göre kişisellestir..android telefon kullanacaksam nexus dan baskasını kullanmam
  • captor34 kullanıcısına yanıt
    tambi bilgim yok bu konuda bütçe max. 1000.
    geçen (ataşehirde oturuyorum) konser oldu. akşam gittik millet foto çekip yolluyor tiwite face e.
    bizim hanımda c5-03 var o bi resim çekiyor heryer karanlık ortada sahne ışığı.
    bari bitelefon alayımdedim. ama fiyatlar benimgibi çalışan için yüksek malum. haatta GENAREL MOBİL bile düşündüm .
    ne bilim soruyorum şte inşakllah güzel uygun nette dolaşacağı çekimi güzel olan bi tyelefon alacam. hanım hiç oyun oynamaz telefonda.
  • quote:

tambi bilgim yok bu konuda bütçe max. 1000.
    geçen (ataşehirde oturuyorum) konser oldu. akşam gittik millet foto çekip yolluyor tiwite face e.
    bizim hanımda c5-03 var o bi resim çekiyor heryer karanlık ortada sahne ışığı.
    bari bitelefon alayımdedim. ama fiyatlar benimgibi çalışan için yüksek malum. haatta GENAREL MOBİL bile düşündüm .
    ne bilim soruyorum şte inşakllah güzel uygun nette dolaşacağı çekimi güzel olan bi tyelefon alacam. hanım hiç oyun oynamaz telefonda.

o zaman nexus 4 alın hepsiburada.com da kampanyalarla 850-900 liraya geliyor
  • noss N kullanıcısına yanıt
    renkleri canlıdır kullanıpta söylüorm senin gördüğünün ışığı kısıktır ben kullanıormda sölüorm arkadaşımdaki s3 ün kinden bile daha iyi onun beyazları sarı gibi benikiler kar beyazı o derece diyim seçim sizin içinize sineni alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 10 Ekim 2013; 22:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

renkleri canlıdır kullanıpta söylüorm senin gördüğünün ışığı kısıktır ben kullanıormda sölüorm arkadaşımdaki s3 ün kinden bile daha iyi onun beyazları sarı gibi benikiler kar beyazı o derece diyim seçim sizin içinize sineni alın

Özellikle ayarlarına girip baktım ışığı sonuna kadar açıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noss -- 11 Ekim 2013; 8:40:06 >
  • noss N kullanıcısına yanıt
    güncelleme gelmeden önce siyahları gri gibiydi güncellenmeimştir büyük ihtimal yada ekranında sorun vardır benimkinin renkleri gayet yerinde
  • Hocam bendede sp var yeni aldım sürekli chrome dan atıyor bazı sitelerde klavyeyi açmıyor yazarken kapanıyor mesela bu sitede klavye kapanıp duruyor torrent başlı başına olay zaten sacmalayop duruyo kapanıp kapanıp açılıyo belli bi yerden sonra indirmiyor bunuda kafasına gore yapıyo sabır sabır diyorum telefonu atasım geliyo bazen sendede varmı böyle şeyler benimkimi hatalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttecre kullanıcısına yanıt
    var kardeşim chrome da gezerken müzik dinlyeyince bi süre sonra müzik kapanıor klavye bazen gelmior son güncellemeden sonra oldu bunlar ama chrome+müzik sorunu daha öncede vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ttecre

Hocam bendede sp var yeni aldım sürekli chrome dan atıyor bazı sitelerde klavyeyi açmıyor yazarken kapanıyor mesela bu sitede klavye kapanıp duruyor torrent başlı başına olay zaten sacmalayop duruyo kapanıp kapanıp açılıyo belli bi yerden sonra indirmiyor bunuda kafasına gore yapıyo sabır sabır diyorum telefonu atasım geliyo bazen sendede varmı böyle şeyler benimkimi hatalı

Söylediğin sorunların hepsi bende de var hocam, çileden çıkartır adamı ya şu sorunlar. Mesaj yazmaya çalışıyorum klavye kapanıyor walkman+internet zaten başlı başına facia. Bi türlü ikisini bi' arada kullanamadım. Işıklarda güncellemeden sonra bozuldu. Tarayıcıdan sürekli atmalar falan. Keşke güncellemeseydim. Umarım 4.3 le bu sorunları düzeltirler.
  • Torrent olayı nasıl arkadaslar sizde illa telefon hafızası olucak bende hafıza kartını sectigim zamn inmiyor 10 15 mb indirdikten indirmeyi bırakıyo torrent kapanıp acıyo falan bu sıkıntı bu telefonamı özel deneme sansım olmadı deneyen tecrübesi olan arkadaslar varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TxsMelih kullanıcısına yanıt
    ışıklar bozulmadı staminayı açtığında kapanır o ışıklar pil ömrünü arttırmak için yapılmış
  • Hocam bende de var ama kamera pek iyi çekim yaptmıyor gibi geliyor bana sizde durum nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

ışıklar bozulmadı staminayı açtığında kapanır o ışıklar pil ömrünü arttırmak için yapılmış

Yok hocam stamina ile alakası yok, her iki türlü denedim yine çalışmıyor.
  • TxsMelih kullanıcısına yanıt
    benimki staminayı kapatınca çalışıo sen onarma yap enisi
  • Bunların sim kart mini mi ?
  • egzantirik_ E kullanıcısına yanıt
    Evet sim kartı kıracaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Evet sim kartı kıracaklar.

Kıracaklar derken. Kuzenim S4 aldı. Vodafone bayisinden mini sim kart aldı ondan galiba. Bende alacağim SP ithalatcı firmalar 1000-1100 lira sony türkiyeliler min 1220 lira. ithalatçı firma alsam ne sorunu olur ki
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.