Şimdi Ara

XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bide belki yardımım olur ayarlara gir çağrı ayarlarına konuşmacının sesini arttırı seç belki bişey değişir
  • çok sağolasın teşekkür ederim. onları da yapmıştım önceden ama yine de bir değişme olmadı maalesef :/ :(
    ilgin için teşekkür ederim tekrar
  • Aksesuar var mi SP için? Özellikle deri olan kiliflardan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE ALDIM MEMNUNUM...İŞİNE GELMEYEN S3 PLASTİK KASAYLA DEVAM ETSİN NEDE OLSA MİLYONLAR SATMIŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Exorcist

Aksesuar var mi SP için? Özellikle deri olan kiliflardan?

Sonycenterdan habere vereyın ttec le anlasmıslar ayın bırınde sp ıvın kalıtelı kılıf satısı baslayacakmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: MRADIGE

BENDE ALDIM MEMNUNUM...İŞİNE GELMEYEN S3 PLASTİK KASAYLA DEVAM ETSİN NEDE OLSA MİLYONLAR SATMIŞ

Plastıkcı kore tayfasını bosver bugunlerde trlefon tavsiyesi konusundada lg fanboylardan gecılmıyor gelen gecen herkese lg tavsıyesı yapıo sp ye gıydırıolar yok tugla gıbı yok ekran bk gıbı hesabı paso sallıyolar arkadaslar.

• The Exorcist kullanıcısına yanıt
    gittğim yerlerde ne kılıf buldum ne de jelatin kolay kolay bulunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

gittğim yerlerde ne kılıf buldum ne de jelatin kolay kolay bulunmuyor

Sonycenterdan habere vereyın ttec le anlasmıslar ayın bırınde sp ıvın kalıtelı kılıf satısı baslayacakmıs
  • playstation kolu bağlamak içinmusb adaptör istiyor. Bu sadece sony centerlar da mı satılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

cihazı bugün itibariyle aldım iyi kötü yanlarını yazıyım

iyi yanları

1.akıcı ve hızlı sıfır donma
    2.kalan ram miktarı gayet yüksek 420 mb boş ram
    3.şık kullanımı var birde wifi si 30-40 mtreden sorunsuz çekiyor eğer sizinki 10 metreden çekmiyorsa servise verin
    4.dahili depolama size yetiyor oyun yüklersem yer kalmaz derdi yaratmayın
    5.kamerası hiç kötü değil müthiş çekiyor
    6.gelen ekran koruyucuyu takın millet çıkarırıyor ekran koruyucudan bi zarar gelmez takın gitsin
    7.sesi gayet yüksek htc one S gibi beats audio kullanan teller ile yarışır
    8.ekranı soluk felan değil geri home tuşunun kendi rengi öyle
    9.ışık sızması felan yok kapakta tam oturuyor sizde sorun varsa telefonu geri verin!!!!

kötü yanı ise

1.kamerasının FPS si düştü ilk android telefonum abim onu halleder bu sorun bile değil

yani kötülemelere rağmen aldırmayın bu fiyata hiç birşey taknosadan aldım sony eurasia garantili S3 felan almayın bunu alın yalnız cihazı iyice inceleyin benimkinin bataryasında ufacık minicik bir eziklik var oda sorun bile değil müthiş bişey s3 nexus 4 optimus g arasında kaldıysanız bunu alın derim ayrıca kulaklığıda çok güzel ses veriyor bataryası muhteşem 1 saatttir kurcalıyorum stamina modda daha %1 azaldı

hocam sp almayı düşünüyorum ama sonyde çalışan arkadaşım ion al dedi. kararsızım ama kafam hep sp'de. kapak ile ekran arasındaki boşluk beni düşündürüyor. vakumlu ürünlerde ekran daha canlı gözüküyor. bir de ısınması ne durumda baya ısınma var dediler. ne kadara aldın. ve hiç bi sorunla karşılaştın mı??

• 1250 TL ye teknosadan aldım eurasia garantili

ısınmıor fazla

arka kapağı öyle yapmış sorun değil düşmelerde hasarı düşürüor dank yerine poff die düşüor

ekranı canlı soluk felan değil sorun olarak son güncelleme donma yapıor azda olsa oyunlarda takılma yok ion al demişler ion eski bir makine performasnı düşük olur die düşünüorm AMA SANA bunu alma başka cihazlarada bak diyorum çok istiosan alabilirsin ona diyeceğim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 9 Ekim 2013; 13:52:23 >
  • quote:

1250 TL ye teknosadan aldım eurasia garantili

ısınmıor fazla

arka kapağı öyle yapmış sorun değil düşmelerde hasarı düşürüor dank yerine poff die düşüor

ekranı canlı soluk felan değil sorun olarak son güncelleme donma yapıor azda olsa oyunlarda takılma yok ion al demişler ion eski bir makine performasnı düşük olur die düşünüorm AMA SANA bunu alma başka cihazlarada bak diyorum çok istiosan alabilirsin ona diyeceğim yok

sen olsan yine olsa yine sp alırım der misinn
  • hayırlı olsun , oyun performansları nasıl ?
  • Hayır :)

Sony firması telefonda kusurlu tasarım varsa değişim yapılır dior SP lerin genelinde ışıksızması var bu tasarım da kusur demek ama normal diorlar madem normal ndeden bazılarında yok
  • oynadığım real racing 3/mostwanted/shitft/ çılgın hırsız gibi oyunlarda donma görmedim
  • quote:

Hayır :)

Sony firması telefonda kusurlu tasarım varsa değişim yapılır dior SP lerin genelinde ışıksızması var bu tasarım da kusur demek ama normal diorlar madem normal ndeden bazılarında yok

peki o fiyat aralığında yani 1200 lirayı geçmeyen hangi modelleri önerirsin. sp dış tasarım olarak çok şık gelmişti bana. çoğu kişi nexus 4 diyor ama bana çekici gelmiyor
  • nexus 4 ü bende çok düşünmüştüm ama arkasının cam olması düşürümde kırılır korkusu vermişti üstelik arttıılabilir hafızasıda yok

ama SP yerine alınabilir en uygunu nexus 4 / s3 (ben hiç sevmiom ama kişisel) / s4 mini sp ile aynı sayılır sadece ekranı 4.3 / xperia ion eski ama güzel ama xperia Z1 mini de çıkacak onu bekle derim belk 1200 tl fiyat ile gelir ama ben hiç sanmıorm :)
  • quote:

nexus 4 ü bende çok düşünmüştüm ama arkasının cam olması düşürümde kırılır korkusu vermişti üstelik arttıılabilir hafızasıda yok

ama SP yerine alınabilir en uygunu nexus 4 / s3 (ben hiç sevmiom ama kişisel) / s4 mini sp ile aynı sayılır sadece ekranı 4.3 / xperia ion eski ama güzel ama xperia Z1 mini de çıkacak onu bekle derim belk 1200 tl fiyat ile gelir ama ben hiç sanmıorm :)

açıkçası samsung düşünmüyorum aynı şekilde apple da.
    sony tasarım olarak çok hoş duruyor ondan beni cezbetti. küçük bi ihtimal LG de düşünebilirm o fiyata yakın ürünleri var ama tek tek incelemek lazım. ve açıkçası çok da tavsiye edilceğini düşünmüyorum. sp performans testlerinde çok başarılı görünüyor xperia z'yi bazı durumlarda geçiyor. s3ü de çok rahat gçiyor. ama tavsiye eden kadar olmasa da kötüleyen de var ondan hala kararsızım

• zaten saydıklarımın arasında performans olarak SP hep önde bu yüzden sp yi almıştım diğerlerinin herp sorunu var nexus 4 arkası cam kırılma korkusu s3 kasası kötü herkesin elinde olan cihaz benim gözümde s4 ün s3 ten tek farkı orta tuşun konumu ama bunların arasında en iyi sp bence tek yol o gözüküyor
  • Bende Sp güzel bir telefon olabilir fakat şu ekranı menülerinin cansız renkleri, beni soğuttu. Sebebi nedir bilmem ama aynı resmi LG G2, S3 ve Sp ye yükleyip baktığımda renkler Lg ve S3 e göre cansızdı ben kesinlikle ekran kalitesini beğenmiyorum. Diğer özellikleri iyi olabilir tabi bu yüzden telefonu hala almadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.