Şimdi Ara

XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazanucan

sadece sende var onlar

Seninde başına gelirse görürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nwq N kullanıcısına yanıt
    telefona bişey olmuşsa bu senin sorumluluğundur demekki sen iyi bakamamışsın
  • Telefonu yeni aldım ama asphalt 8 (24 saat olmadı alalı) oynarken kasıp oyundan atıyor bunun sebebi nedir

• rainshot kullanıcısına yanıt
    format at sonra bilgisayardan güncelle güncelse sadece format at
  • ramazanucan kullanıcısına yanıt
    "sony eurasia garantili" yazmışsınızda öyle bir şey yok kimse hataya düşmesin isterseniz sony i arayın sorun garanti TELESERVİS Ankarada 0 212 473 77 77 arayıp sorabilirsiniz hayırlı olsun öncelikle lakin iki defa cihazı servise göndermiş ilkindede sıfırı ile değiştirilmiş biri olarak pek iyi şeyler söylemem mümkün değil heleki servis için teslim alınan cihaz 6 gün boyunca kutusundan çıkarılmaz mı ? neymişl yoğunluk insaf yav
  • Nwq N kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yazmış +1 ! eksiği yok fazlası var paranıza yazık olur SONY marka telefon almayın adına aldanmayın Dost tavsiyesi Garantiye yollamak zorunda kalırsanız beni anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayta35

Hocam telefonun hayırlı uğurlu olsun
    ben de 3 gün önce sp aldım teknosadan ama canımı sıkan tek şey ses sorunu. telefonla konuşurken eğer dışarda yol üstünde bir yerdeysem bir türlü duyamıyorum telefondaki insanın sesini. oldukça kısık geliyor neredeyse kulağımın içine sokacagım telefonu duymak için. evde ya da kapalı bir mekandaysam herhangi bir sorun olmuyor rahatlıkla duyabiliyorum ama dediğim gibi yol üzerinde ya da dışarda bir yerlerdeysem telefonun diğer ucundaki sesi duymak neredeyse imkansız. bunun için ne yapabilirim ? sizde de bu sorun var mı yoksa garantiye falan göndereyim mi?

açıkcası bu benim ilk akıllı telefonum pek de garantiye göndermek istemiyorum telefonu uygulamayla falan çözülebilir mi sizce? yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim şimdiden

bu sorunun düzeldi mi? başka bu sorun olan var mı arkadaşlar benim de biraz kısık nasıl açacağız bunun sesini zor duyuyorum :D

• Telefonun ekranı toz doldu. Sattım z2 ye geçtim. Bence sp miyadını doldurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eceroz10

Telefonun ekranı toz doldu. Sattım z2 ye geçtim. Bence sp miyadını doldurdu.

Z2 de hata var mı piyasada denildiği kadar rastladığınız bir şey olursa yazar mısınız almak istiyorum ama açıkçası korkuyorum.

• @SirPhilosophy benim aldığım seri 14w20. Kasa açıklığı ve lens kayması yok. Şiddetle tavsiye ederim şahane cihaz.
    Sp nin tft ekranından sonra çağ atladım.
    Tabi bir telefona 2.000 vermek mantıklı mı tartışılır? Ama kullandıktan sonra " iyiki de almışım " dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eceroz10 -- 27 Haziran 2014; 4:54:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • On kamera nasil gunduz selfie cekimi ve snapchat icin ?

• exxplorer kullanıcısına yanıt
    ön kamera için bu telefondan uzak durmalısın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.