Şimdi Ara

XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Orijinalden alıntı: Ttecre

quote:

Orijinalden alıntı: yunus374

Arkadaslar herkeze merhaba. Bende sp kullanıcısıyım dört gün oldu telefonu alalı. Bir kaç sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim

1-telefonda herhangi bir uygulamayı açıp (mesela haritayı açtığımızı varsayalım) bir kaç dakika kurcaladıktan sonra ana ekrana gelince uygulamaların hepsi gidiyor ve 2 sanye sonra geri gelyor.

2-telefon bazen ekran kilit açma tusuna tıkladıgımda erkan ısıgı yanıyo ama ekran gelmyor.bir birkez daha tıklandığında geliyor.

3-kamerası güzel ama az ışıkta saga sola kaydırınca kasmalar yapyor.

Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm yine aynı problem.telefonun yazılımını onardım yine aynı problemler devam ediyor. Ne yapmamı önerirsiniz ?şimdiden teşekkürler.(telefonu sony centerden almıştım)

Bütün problemler bendede var hatta o ekran yüzünden garantiye gönderdim geldi yine aynı bunlara ek olarak walkmen + tarayıcı var walkmen kapanıyor facebook + walkmen sıkıntısız birde batarya problemi eklendi kurcaladıgım her dakika %1 düşüyor yaw telefonu ellemeye korkuyorum

Hocam dakikada 1 düşermi şarj abartma nolursun.

Kardeş niye abartiyim kurcalarken her dakika %1 gidiyor bilemedin 2 dkikada bir %1 gidiyor arada takılıyo 10 15 dakika hiç düşme olmuyor sonra başlıyo yine aynı şekilde telefonu stamina moduna alıyorum %100 de gece yatıyorum sabah kalkıyorum en fazla %99 a düşüyor 7 8 saatte mesela en basiti bu mesajı yazmaya başladıgımda sarj %48 di şuan 45

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar,geçen hafta sony xperia sp aldım ve memnun kaldım,ancak ekran kilitliyken saatin sağ ve sol tarafındaki kısayolların(walkman ve kamera)nasıl değiştirildiğini açıklar mısınız?
  • bende sony xperia sp ile nexus 4 arasında kaldım ya off.

ısınmayan donmayan kasmayan. telefon arıyorum ve cabuk arızalanmayan ...
  • android 4.3 den sonra değişecek onlar kardeşim şuan öyle bi özellik yok
  • ramazanucan kullanıcısına yanıt
    bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim,aldığımdan beri merak ediyordum
  • bugün inceledim ve hayal kırıklığına uğradım. sony bu kasa imalatını hiç beceremiyor. oyuncak kasası gibi tel maşa yapmış yine. arka kapak incecik adi plastik, demodaki telefonun kapağı düzgün kapatılamıyordu bile. ayrıca TFT ekran diğer telefonlarınkine göre biraz soluk gerçekten. maalesef o fiyatı haketmiyor bence.
  • xperia sp 2 aylık daha ama konuşurken hat gidiyor hem de sık sık oluyor bu...bilenler yardımcı olsun lütfen
  • tunçmes kullanıcısına yanıt
    ben bunu hiç yaşamadım yaşayanıda görmedim ilk defa sen yazıorsun böyle bi hatayı başka bir hatta dene olmazsa servis yolu gözükür
  • hocam on kamerası vga mı sız bır ıkı fotograf cekebılırmısın on kamera ıle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı hiç soluk değil aldırma kardeşim s3 den kat kat daha iyi ekranı siyahları griydi .245 güncellemesinden sonra gri yerler daha koyu siyah oldu soluk felan değil mis gibi ekranı var saat 12:00 yazın ortasında parlaklığı sonuna kadar açınca yada %70 üzeri yaparsanız ekranı net görebilirsiniz soluk muhabbeti kapansın artık
  • iyi düşün derim sonuçta 1000+ lira vericeksin
  • xperia Z1F çıkacak onu alırsın ama ekranı ufak 4.3 inch keyif vermez
  • nasıl telefon arkadaşlar memnunmusunuz?
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileği ile.
  • Dikkat edin abartmıyorum..

Aldığıma alacağıma 1000 pişman oldum

4.3 é geçmeden önce donma vardı menü geçişlerinde

4.3 é geçtim yine donma devam etmekte.

Ekran bir anda kararıyor günde en az 6 7 kere kararıyor..

Ekranda titriyor yani titreme var

Telefon ile konuşurken ses yankılı geliyor.

Yine telefon ile konuşurken Arka hoparlörü açtığımda hoparlörden çıkan ses yine yankılı bozuk bir ses geliyor.

Telefondan birini ararken Arka hoparlörü açtığımda telefon çalarken ses cızırtılı çıkıyor ve sanki hoparlör patlakmış Gibi

Kamera berbat

Şarj 1 dakikada yüzde 1 yiyor

Walker de şarkı dinlerken müziği bazen kapatıyor Kendi kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nwq -- 20 Haziran 2014; 12:28:05 >
  • Nwq N kullanıcısına yanıt
    Farklı telefonları kullanıyoruz herhalde benim cihazımda bu sorunlardan sadece kameranın kötü olması var o da sadece gece çekiminde
  • Hayırlı olsun güzel telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Hayırlı olsun güzel telefon

Bence hiç güzel değil

Saydıklarıma bakın

• Nwq N kullanıcısına yanıt
    sadece sende var onlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.