Şimdi Ara

XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
10.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egzantirik_

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Evet sim kartı kıracaklar.

Kıracaklar derken. Kuzenim S4 aldı. Vodafone bayisinden mini sim kart aldı ondan galiba. Bende alacağim SP ithalatcı firmalar 1000-1100 lira sony türkiyeliler min 1220 lira. ithalatçı firma alsam ne sorunu olur ki

Sim kartın çipli olan yerini ufak bir alet ile çıkarıyorlar.

Yani böyle oluyor.
     XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun

• anladım hocam sağolasın. Nexus 4 ile sp arasında gidiyorum. Gönlüm sp den yana ama. xperia X8 kullanıyorum yavaş telefon. Bana her anlamda hızlı bir telefon olmasını istiyorum. SP karşılar mı bunu bir kullanıcı olarak. İki modelede yapılan yorumlar karar vermeye zorluyor.
  • egzantirik_ E kullanıcısına yanıt
    Almadan önce elinize alıp incelemenizi tavsiye ederim.
  • Valla bence alabiliyosan z al alamıyosan s3 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ttecre

Valla bence alabiliyosan z al alamıyosan s3 al

max verebileceğim 1000-1200 Z alamam aşar beni. Aşırı bir özellikte gerek yok zaten. İnterneti hızlı arada oyunlarda iyi kamerası olsun Hiç donmasın hızlı olsun düşmeye dayanıklı olsun arıza vermesin yeterli benim için
  • quote:

Usta dusmeye hiç bi telefon dayanıklı diyemem ama s3 bu konuda iyi degil camera s3 te daha iyi sp gece resmen katliam yapıyor odaklanma baslı basına cinayet arabayla vs giderken video çekmeye kalktıgında 2 3 dk sonra kamera odak noktasını bozuyo ve goruntu bulanıklasıyo videoyu durdurup tekrar odaklaman gerekiyo s 3 te bunlar nasıl bilmiyorum veya benim ayarlarla ilgili bi problemimmi var bu kesin böyle demiyorum ama telefonda bi odaklanma sorunu var herzaman olmasada. sp donma vs yapmıyo telefon gayet akıcı fakat dahili hafıza 8 gb 5.7 sana veriyor standart uygulamaları kurunca sana 5 gb falan kalıyor ne işe yarar 1 torrent kullanıyosan hafıza kartına daha ben bişey indiremedim s3 16 gb diye hatırlıyorum 10 12 gb lik oyunları indiremezsin ki benim evimde int yok pc oyun makinası sagda solda takılırken torrent bişeyler indiriyo surekli suan sadece film indirebiliyorum yani telefon sadece kendi hayrına calısıyo cok amaclı kullanamıyosun.2 flash destegi yok ne işe yarar wi fi den bi film izlerken cok ararsın mobile uygun s3 te farketmez buldugun siteye dalarsın flash destegi var diye hatırlıyorum bu sp nin arka kapagı adam gibi oturmuyor sagı solu oynuyor surekli ledlerin oldugu yer biraz bastırırsan yerinden çıkıcak gibi(bilmiyorum sadece bendemi) genel sorunlarını zaten konusuyoruz tarayıcı kapanır klavye acılmaz sinir eder gerci bende ledlerde sıkıntı yok ama olan arkadaslar varmış. Ben s3 le sp arasında cok kaldım sony dir samsung a laf dusmez dedim sony varken simdi s3 alsaydım keske diyorum telefonun 734 saat bekleme suresine aldanma ekran acık 5 6 saat dayanıyor ekranı kapatırsan hiç kurcalamiyan sadece caldıgında acan biriysen 2 hafta gider stamina modunda diye tahmin ediyorum. Ben s3 kullanmadım ve telefonu elinden hiç düşürmiyen birisiyim benim gördüklerim bunlar

• Sp kullanan arkadaşlar fotoğraf düğmesine basıldığında kolayca kamera açılıyor mu benim cihazın düğmesini bazen ezercesine basıyorum kamerayı açmak için sizlerde durum nasıl

• Arkadaşım sana bir şey soracağım telefonun otomatik aydınlatma zımbırtısını açıyorum karanlıktan aydınlık alana geçince ışığı yükseltmiyor sende bu sıkıntı var mı denedin mi?
  • quote:

quote:

max verebileceğim 1000-1200 Z alamam aşar beni. Aşırı bir özellikte gerek yok zaten. İnterneti hızlı arada oyunlarda iyi kamerası olsun Hiç donmasın hızlı olsun düşmeye dayanıklı olsun arıza vermesin yeterli benim için

Sp kesınlıkle

• quote:

anladım hocam sağolasın. Nexus 4 ile sp arasında gidiyorum. Gönlüm sp den yana ama. xperia X8 kullanıyorum yavaş telefon. Bana her anlamda hızlı bir telefon olmasını istiyorum. SP karşılar mı bunu bir kullanıcı olarak. İki modelede yapılan yorumlar karar vermeye zorluyor.

Bır yıldqn fazla nexus kullandım uc aydır sp kullanıyorum.emınol sp ıyı.kamera da n bataryaya saglamlıktan tasarıma kadar,nexus ısınır oyundan atar sd kartı yok telefon dolunca ınsan mal gıbı kalıyor,sp

• quote:

quote:

Sp nın gpusu z ıle aynıdır adreno 320 kı bu zaten s3 ustun kaldıkı batarya 2370 cok cok ıyı gun ıcınde sarj aramıosun 15 testın 13 unde sp yıne s3 tokatladı ve son guncelleme ıle benchmark puanı daha yıksej alıyor sp kasa saglamlıgına hıc gırmıyorun zaten sp ıle s3 un bu saatten sonra s3 secımı cok buyuk hata olacaktır.

• quote:

anladım hocam sağolasın. Nexus 4 ile sp arasında gidiyorum. Gönlüm sp den yana ama. xperia X8 kullanıyorum yavaş telefon. Bana her anlamda hızlı bir telefon olmasını istiyorum. SP karşılar mı bunu bir kullanıcı olarak. İki modelede yapılan yorumlar karar vermeye zorluyor.

Kesınlıkle sp 4 aydır sp kullanıyorum bugun paramı ıade etseler yıne gıder aynı gun sp alırım,gonul rahatlıgı ıle sp yı onerırım.

• tekno seyir diye bi sitede incelemesine baktim. ordaki anlatan pek olumlu anlatmiyor sanki. gunduz ekran gorunmuyor diyor. ahize sesi duyulmuyor diyor. malzeme kalitesi kotu diyor.bi kac olumsuzluk daha var aklimda degil simdi . karsidaki sesi duyamadiktan sonra biter telefon. sizdede var mi boyle sorunlar. % 20 civarinda isitme kaybim var zaten.

• sımdı ısı acık acık yazarımda neyse,burdada samsunga toz kondurulmuyor ıncelemelerde neden acaba bır dusun,yada teknosada bıraz telefondan anlamaıdıgını anlarlarsa kendını kasada ya samsung yada lg oderken bulursun,prımı verırsen boyle olur yanı tamamen duygusal,mesela dh hala sp yı ıncelemedı ama samsung corap cıkarsa ıncelenır.bırde shiftdelete.net tekı sp ıncelemesını ızlemenı onerırım,hıc degılse tarafsız bır ınceleme ızlemıs olursun.sp nın malzemesıde kotu ıse artık bu ısı bıraksın butun fırmalar,seste bır sıkıntı asla yok yasamadım etrafımdakı 4 sp kullanıcısı,kı ben vesıle olup aldırdım basıma kakarlardı boyle bır sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unaloner

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

1250 TL ye teknosadan aldım eurasia garantili

ısınmıor fazla

arka kapağı öyle yapmış sorun değil düşmelerde hasarı düşürüor dank yerine poff die düşüor

ekranı canlı soluk felan değil sorun olarak son güncelleme donma yapıor azda olsa oyunlarda takılma yok ion al demişler ion eski bir makine performasnı düşük olur die düşünüorm AMA SANA bunu alma başka cihazlarada bak diyorum çok istiosan alabilirsin ona diyeceğim yok

sen olsan yine olsa yine sp alırım der misinn

bugun paramı ıade etseler yıne gıder alırım,vesıle oldugum 4-5 kısı sp ıle memnun,bırsey olsa 50 kere kafamın etını yerlerdı..

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

sımdı ısı acık acık yazarımda neyse,burdada samsunga toz kondurulmuyor ıncelemelerde neden acaba bır dusun,yada teknosada bıraz telefondan anlamaıdıgını anlarlarsa kendını kasada ya samsung yada lg oderken bulursun,prımı verırsen boyle olur yanı tamamen duygusal,mesela dh hala sp yı ıncelemedı ama samsung corap cıkarsa ıncelenır.bırde shiftdelete.net tekı sp ıncelemesını ızlemenı onerırım,hıc degılse tarafsız bır ınceleme ızlemıs olursun.sp nın malzemesıde kotu ıse artık bu ısı bıraksın butun fırmalar,seste bır sıkıntı asla yok yasamadım etrafımdakı 4 sp kullanıcısı,kı ben vesıle olup aldırdım basıma kakarlardı boyle bır sıkıntı olmadı.

shıftdelete de ki eleman da hiç kötü demiyor maşşallah. Sony güveniyorum . w610i - k790i - X8 kullandım hiç bir kronik sorunum olmadı. x8 in sadece yavaş olmasından şikayetçiyim ve android 2.1 yüklü yeni güncellenen uygulamarda sorun çıkartıyor biraz. Bir kaç ay içinde alaçağim inş. ilginize teşekkür ediyorum. Testlerde de nexusdan önce zaten.

Burdaki fiyatta uygun. Eurasia garanti de ii deniliyor.

http://www.kliksa.com/urun/sony-xperia-sp-black-akilli-telefon/901835545

• Aynen oyle eurasıa garantılı olması yanı sony garantılı ıyı,nexustan zaten daha ıyı

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Aynen oyle eurasıa garantılı olması yanı sony garantılı ıyı,nexustan zaten daha ıyı

sagolasin dostum bu nette video izletiyor demi x8 de yok. istedim bi ozellik
    sahibindende 900. tl guvenilir mi acaba
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=137901524&rnd=2566

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirik_ -- 25 Ekim 2013; 18:48:56 >
  • sp ile optimus g arasinda kalanlar icin yaziyorum. donanim olarak ikiside iyi goruntusu hosuma gitti icin g ye karar vermisken lg optimus g almaya karar vermisken. G2 aldim. G yi en uygun 1200 liraya buldum. Bakinirken 1380 liraya g2 buldum. 180 lira farkla neden daha yeni model daha iyini almayim ki diye dusundum dun sioaris ettim bugun geldi. dusunenlere tavsiye ederim. saygilar. soracak olursaniz binbircesit com. brigstar garantili

• ARKADAŞLAR SELAMLAR BEN 3 GÜN ÖNCE XPERİA SP ALDIM.ŞARJI ÇOK MU ÇABUK BİTİYOR BANA MI ÖYLE GELİYOR ANLAMADIM İLK ŞARJDAN SONRA %100 BATARYA İLE 1 SAAT TEL KONUŞMASI YARIM SAAT KADAR OYUN BİRAZ ORASINI BURASINI KURCALA DERKEN ŞARJI BİTTİ BUGUN İKİNCİ KEZ ŞARJ ETTİM PEK BİŞEY YAPMADAN %60 A İNDİ BU NORMAL Mİ YOKSA BATARYA BİRAZ ZAMAN GEÇTİKEN SONRA TOPARLAR MI? NOT: STAMİNA MOD AÇIK,EKRAN YARIM AÇIK,Wİ-Fİ İNTERNET FALAN HEPSİ KAPALI Bİ YARDIMCI OLUN ARKDAŞLAR İLK ALDIĞINIZ ZAMAN SİZİNDE ŞARJINIZ ÇABUK MU BİTİYORDU?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.