Şimdi Ara

XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam xperia sp ve nexus 4 arasında kalmıştım teknosada baya bir inceledim kamerası menülerde geçiş akıcılığı falan nexus 4 hoşuma gitmişti.Bu yüzden nexus 4'ten yana kullandım tercihimi.SP'de güzel cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

s3 ün tasarımı ve eski olduğu için almadım nexus güzel ama pili günde 3 kez sarj istiyormuş nexus da alabilirdim videolarda çekici ama gidince hiç sevmedim sp yi inceledim aldım geldim donma felan görmedim 430-380 arası ram kalıyor yeterli bi seviye ama gece çekimi için aynı şeyi diyemem kamera ayarlarından video çekim modunu seçince iyi çekiyor ama karıncalı çekiyor gündüz çok iyi çekiyor ama bu telefon xperia neo l gibi ülkede biraz kalıp geri gidebilir gibi bi his var içimde xperia zr veya zl türkiyeye gelseydi onları alırdım ama pişman değilim sp karizma telefon

Ne yaptın hocam sen internet+telefon görüşmesi+mesajlaşma ile 2 gün götürüyor beni telefon lütfen yanlış yönlendirme yapmayın.

• valla kardeşim bizde milletin yalanccısıyız bi yerde nexus 4, 3 kes sarj istiyor diye gördüm
  • SP-NEXUS 4 detaylı karsılastırma

• quote:

cihazı bugün itibariyle aldım iyi kötü yanlarını yazıyım

iyi yanları

1.akıcı ve hızlı sıfır donma
    2.kalan ram miktarı gayet yüksek 420 mb boş ram
    3.şık kullanımı var birde wifi si 30-40 mtreden sorunsuz çekiyor eğer sizinki 10 metreden çekmiyorsa servise verin
    4.dahili depolama size yetiyor oyun yüklersem yer kalmaz derdi yaratmayın
    5.kamerası hiç kötü değil müthiş çekiyor
    6.gelen ekran koruyucuyu takın millet çıkarırıyor ekran koruyucudan bi zarar gelmez takın gitsin
    7.sesi gayet yüksek htc one S gibi beats audio kullanan teller ile yarışır
    8.ekranı soluk felan değil geri home tuşunun kendi rengi öyle
    9.ışık sızması felan yok kapakta tam oturuyor sizde sorun varsa telefonu geri verin!!!!

kötü yanı ise

1.kamerasının FPS si düştü ilk android telefonum abim onu halleder bu sorun bile değil

yani kötülemelere rağmen aldırmayın bu fiyata hiç birşey taknosadan aldım sony eurasia garantili S3 felan almayın bunu alın yalnız cihazı iyice inceleyin benimkinin bataryasında ufacık minicik bir eziklik var oda sorun bile değil müthiş bişey s3 nexus 4 optimus g arasında kaldıysanız bunu alın derim ayrıca kulaklığıda çok güzel ses veriyor bataryası muhteşem 1 saatttir kurcalıyorum stamina modda daha %1 azaldı

sunspider testi sonucu kaç ?

son güncelleme kaç çıktı ;?
    fotoğraflar ortalama kaç mb?

• Tek sorunum şu telefonda kamerası. bi telefon alınca 2-3 yıl kullanan biriyim. güncelleme gelince düzelir fln diyolar ama bilmiyorum nasıl olur işi bilen bi arkadaş aydınlatabilir mi bizi ? :D
  • valla gardaşım kamera bu yazılımla düzelmez benim bildiğim ama yazılımsal hata ise düzelir ama gündüz süper çeken telefon akşam niye çekemesinki yani düzelme ihtimali var zaten ışık ayarlarını kurcalayınca güzel çektirmeyi başardım ama karanlık çıkıor bu seferde :D
  • bu cihazın kronik bir hatası varmı arkadaşlar? birde tr de beyaz rengi satılıyor mu
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    fotoğraf 2.04 mb

güncellemesi telefonda 4.1.2 yüklü gücelleme numarası 1.2.0.A.1.257

o test ne onu bilmiyorum
  • Goldman34 kullanıcısına yanıt
    almaya gittğimde teknosada beyazıda vardı
  • quote:

fotoğraf 2.04 mb

güncellemesi telefonda 4.1.2 yüklü gücelleme numarası 1.2.0.A.1.257

o test ne onu bilmiyorum

Tesekkurler

http://www.webkit.org/perf/sunspider/sunspider.html

Tarayici performans testi bu.
    Telefofandaki arkada calisan uygulamalari kapatip bu sitede start now yazan yere basarak test tapabilirmisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki sony'e gittim irtibat halinde olgudum bi çalışan var. onada sordum dedim usta böyle böyle diyolar güncelleme gelince düzelir mi dedim oda tabi canım kesin düzelir fln dedi :D şimdi bu 4.2.2 ne zaman gelecek sp'i bekleyelim görelim bakalım.

kardeşim s3 istiyodu onu alıyım güncelleme geldikten sonra düzelirse kendimede sp alırım artık :D

sony böyle bi kamera nası koymuş hala aklım almıyor. xperia p bile exmor r ile çekiyo sp'nin exmor rs'sinden daha iyi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 4 Temmuz 2013; 19:40:25 >
  • Bencede duzelecek,lensın yetenegı sınıfı ozellıgı bellı sadece ondan randıman alma kısmı ıcın yazılım gelır,S de guncelleme ıle gayet duzelmıstı hatırlasanız.Ben hıc sıkıntı etmıyorum o yuzden kısmetse haftaya gıdıp alcam.

gardaş total : 1753.8ms +/- 5.6% diyor
     XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun
  • Bende ---------------------------------
    Total: 1102.3ms +/- 3.1%
    --------------------------------------------

Dusuk olan daha iyiydi bildigim kadariyla divas Xperia v

• quote:

gardaş total : 1753.8ms +/- 5.6% diyor
     XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun

yüksek çıkmış.
    tüm praogramlar kapalımıydı
    hangi tarayıcıyla test i yaptınız ?
    herşeyi kapattım google chrome la yaptım
  • Hocam telefonun hayırlı uğurlu olsun
    ben de 3 gün önce sp aldım teknosadan ama canımı sıkan tek şey ses sorunu. telefonla konuşurken eğer dışarda yol üstünde bir yerdeysem bir türlü duyamıyorum telefondaki insanın sesini. oldukça kısık geliyor neredeyse kulağımın içine sokacagım telefonu duymak için. evde ya da kapalı bir mekandaysam herhangi bir sorun olmuyor rahatlıkla duyabiliyorum ama dediğim gibi yol üzerinde ya da dışarda bir yerlerdeysem telefonun diğer ucundaki sesi duymak neredeyse imkansız. bunun için ne yapabilirim ? sizde de bu sorun var mı yoksa garantiye falan göndereyim mi?

açıkcası bu benim ilk akıllı telefonum pek de garantiye göndermek istemiyorum telefonu uygulamayla falan çözülebilir mi sizce? yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim şimdiden
  • hayta35 H kullanıcısına yanıt
    bendeki ses yeterli seviyede gayet yüksek hatta kulağıma değdirmeden duyabiliyorum
  • quote:

bendeki ses yeterli seviyede gayet yüksek hatta kulağıma değdirmeden duyabiliyorum

galiba benim şansıma gelmiş böyle :S
    eyvallah sağ olasın hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.