Şimdi Ara

XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Orijinalden alıntı: Trbznlu61

quote:

Tamam senin telefonun en iyisi.

o fiyata ne alacaksın söylesene teknoloji profesörü (!)
    oyunlar için birebir denen nexus 4; yıl olmuş 2013 oyunlar 1-1.5-2 gb oyun için birebir ooo süper (!) 16 gb dahili hafızalı çok yeter ...
    tipsiz , sıkıcı , kötü kamera , o fiyata kötü hoparlör , ısınınca frek. 1.2 ghz ye düşmesi

amiral gemi ayyy aman 60 milyon sattı ; 2011 yılında çıkmış 1 sene içinde bulunduğu segmentte vaadini dolduracak telefon...
    plastik kapak kalitesiz malzeme (o plastik değil deme plastik dayanıksızlığını ve hissini dibine kadar yaşatıyor...
    SP de oyunlar da daha iyi

ee şimdi sen söyle ne alsın bu millet bu bütçeyle SP Mİ S3 MÜ N4 MÜ

Ne diyorsun değişik,galiba sp alacaksın,sp hakkındaki yorumlar zoruna gitti. Vallahi ben Xperia V var gayet uyguna aldım 500 tl telefon herşeyiyle mükemmel özellikle ekranı.

500 tl ye nerden aldın ? söyle bizde alalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyunlar için birebir denen nexus 4; yıl olmuş 2013 oyunlar 1-1.5-2 gb oyun için birebir ooo süper (!) 16 gb dahili hafızalı çok yeter ...
    tipsiz , sıkıcı , kötü kamera , o fiyata kötü hoparlör , ısınınca frek. 1.2 ghz ye düşmesi

amiral gemi ayyy aman 60 milyon sattı ; 2011 yılında çıkmış 1 sene içinde bulunduğu segmentte vaadini dolduracak telefon...
    plastik kapak kalitesiz malzeme (o plastik değil deme plastik dayanıksızlığını ve hissini dibine kadar yaşatıyor...

Ne diyorsun değişik,galiba sp alacaksın,sp hakkındaki yorumlar zoruna gitti. Vallahi ben Xperia V var gayet uyguna aldım 500 tl telefon herşeyiyle mükemmel özellikle ekranı.

Sen alamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen alamazsın

biliyorum alamayacağımı sen 500 e almışsın sanki her yer de öyle satılıyor da biz 1200 e SP yi alıyoruz

• Bende Xperia V almayı çok istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.Çok iyi bir fiyata almışsınız hocam.Güle güle kullanın.
  • tam şarzda ekran açık kalma süresi ne kadar
  • hafızası ne derece yeterli? ben sırf hafızası yüzünden bunu almadım.
  • sp alacagım carşamba akşama bişi sormak istiyorum .
    wıfı yan binadakı modemden cekmeme ihtimali warmı ?
  • hayırlı olsun arkadaşım bende alıcam ama nereden alıcam bulamadım. bursadayım. hangi teknomarketlerde var fiyatlar nelerdir acaba?
  • Medıa market vatan bılgısayar ve teknosaların cogunda var ve tabıkı sony centerlarda.. Netten arastırabılırsın bırı mutlaka vardır sana yakın

• Sp ye 6 ay sonra guncelleme gelmeyince ne yapacaksiniz ? Acikcasi akilli telefon guncelleme aldigi kadar akilli..omurleri guncellemelere bagli

• quote:

Orijinalden alıntı: captor34

Sp ye 6 ay sonra guncelleme gelmeyince ne yapacaksiniz ? Acikcasi akilli telefon guncelleme aldigi kadar akilli..omurleri guncellemelere bagli

XPERİA SP ALDIM istediğinizi sorun
  • var şöyle söyliim güncellemeden sonra wifi düştü gibi modemle aramda 15-20 mtre fark var 1 diş çekiyor telefonu iki parmağımla tuttuğumda 2 çekiyor tutuşa göre değşiyor ama şöyle bişeyde var 30-35 mtre gittiğimde arada 2-3 duvar oluyor hiç çekmese bile giriyor çok enteresan
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    hafıza kartı almadım real racing 2 ile 3 ü bide most wanted yükledim kasmadan çalıştırıyor hafızası bana yetti hafıza kartı alınca resim müzik vs.. taşınınca her türlü yeter bana
    zaten fazla oyun yüklerim diye almıştım ama hiç öyle gelmedi yüklemek bile istemiyorum temple run serisi yetiyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 2 Temmuz 2013; 11:47:19 >
  • zerosoap kullanıcısına yanıt
    valla göstergede 4 gün diyor stamina açıkken %100 şarjla ilk gün 30 dk oyun 2-3 saat facebook 1-2 saat müzik dinliyorum akşam %40-30 arası kalıyor telefon yarını görüyor
  • s3 ün tasarımı ve eski olduğu için almadım nexus güzel ama pili günde 3 kez sarj istiyormuş nexus da alabilirdim videolarda çekici ama gidince hiç sevmedim sp yi inceledim aldım geldim donma felan görmedim 430-380 arası ram kalıyor yeterli bi seviye ama gece çekimi için aynı şeyi diyemem kamera ayarlarından video çekim modunu seçince iyi çekiyor ama karıncalı çekiyor gündüz çok iyi çekiyor ama bu telefon xperia neo l gibi ülkede biraz kalıp geri gidebilir gibi bi his var içimde xperia zr veya zl türkiyeye gelseydi onları alırdım ama pişman değilim sp karizma telefon
  • V türkiyeye gelmiyecek ki yurt dışından getirtmiştir
  • xperia arc s s3 ve s3 mini ile karşılaştırdım ekranı s3 mini ve arc s den daha iyi s3 mininin wifi si s3 mini 1 metre kadar adaha iyi çekiyor sesi arc s den yksek ve net s3 ün ekranı çok renkli insanın gözünü bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 5 Temmuz 2013; 12:48:27 >
  • Ekranı soluk ve fotoğraf çekiminde insan yüzlerini odaklayamıyor gibi geldi bana fotoğrafları açıkçası hiç beğenmedim. Ayarları kurcaladım fakat açıkçası düzgün bir fotoğraf çekmek nasip olmadı.
    kullananlar yorum yaparsa sevinirim benim kaçırdığım birşeymi var acaba. ilk aldığımda güncelleme istedi yaptım.
  • Hocam telefonu daha yeni inceledim iki yerde Saturn ve Teknosa.
    Teknosada ekran çok soluktu yani baya rahatsız ediyordu ama Saturnde gayet iyiydi canlıydı.Bir sorum var elinde bu telefon bulunanlara

1-Wifi Sony forumlarında falan hep şikayet ediyorlar Wifiden siz 30-40m demişsiniz sizde kopma falan oluyormu hiç ?
  • oluyo tabiama telefonu tutma şekline göre değşiyo tam sıkı tutttuğumda çekmiyo iki elimle yada tek elimle tuttuğumda 30 metreden 1 diş çekiyo kullanım klavuzundada telefonun antenini elinizle kapatırsanız wifi de kopma yaşabilirsiniz yazıyor zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.