Bildirim
Xperia Sp Hakkında Yardıma İhtiyacım Var
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sp kullanıyorum azdaha verip g2 veya s4 al ben keşke diyorum. oynadığım en iyi asphalt 8 arada kasılmalar var müzik kalitesi işini görür içinden çıkan kullaklık kötü ledler arama mesaj bildirimler için 6 7 tane ışık rengi secebilirsin isteğe göre yanar obb ne bilmiyorum -
Bence üstüne biraz ekliyip nexus 5 al oyun performansını incelemelerden izle , led ısıgı var tabi ama sp gibi degil , uzun yıllar kullanırsın ve güncelleme derdin olmaz full stabil , sp bu saaten sonra alınmaz BENCE..
Bir mağazaya gidip inceleme fırsatın varsa bak derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 12 Haziran 2014; 17:32:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rootsuz tasinmiyormus oyun dosyalari. Yani tasirsin ama telefon onu gormez. Ve benim izledigim videolar oyunlarda sorun olmadigini gosteriyordu. İnjustice RR3 dead trigger 2 falan. Ben de almayi dusunuyordum ama yalan oldu. Para gecmedi elime. Fiyatina gore iyidir. Az daha eklersen G2 de alabilirsin ama. Ya da Z1C falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hero0
sp kullanıyorum azdaha verip g2 veya s4 al ben keşke diyorum. oynadığım en iyi asphalt 8 arada kasılmalar var müzik kalitesi işini görür içinden çıkan kullaklık kötü ledler arama mesaj bildirimler için 6 7 tane ışık rengi secebilirsin isteğe göre yanar obb ne bilmiyorum
Kasıyormuu -
-
Hocam arkadas kasıyor dedi yukarda? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: pinpon0101
quote:
sp kullanıyorum azdaha verip g2 veya s4 al ben keşke diyorum. oynadığım en iyi asphalt 8 arada kasılmalar var müzik kalitesi işini görür içinden çıkan kullaklık kötü ledler arama mesaj bildirimler için 6 7 tane ışık rengi secebilirsin isteğe göre yanar obb ne bilmiyorum
Kasıyormuu
kasılmadan kastım bi saniye falan donuyo
-
quote:
quote:
quote:
Kasıyormuu
Bak moralimi boazdunuz hocam yag gibi sanıyordum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kasıyormuu
Bak moralimi boazdunuz hocam yag gibi sanıyordum
başka kullanıcılarada sorun bendekinde sorun olabilir
-
Bugune kafar ne oyun oynadıysam hiç oyun sırassında donmadı oyunu kapatırken ne sorun yapuyor 1 2 sn kasılma yapyoe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X