Şimdi Ara

Xperia Sp Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu telefonu düşünüyorum oyun performansı nasıldır müzik kalitesi iyimidir bataryası nasıldır ve ayiyetten iki sorum daha var telefonda led varmış bu ledler ne zaman yanar isteğe göre yanıyormu ve mesela internetten indirdigim obb dosyasını sd karta atınca çalışırmı ?

• sp kullanıyorum azdaha verip g2 veya s4 al ben keşke diyorum. oynadığım en iyi asphalt 8 arada kasılmalar var müzik kalitesi işini görür içinden çıkan kullaklık kötü ledler arama mesaj bildirimler için 6 7 tane ışık rengi secebilirsin isteğe göre yanar obb ne bilmiyorum
  • Bence üstüne biraz ekliyip nexus 5 al oyun performansını incelemelerden izle , led ısıgı var tabi ama sp gibi degil , uzun yıllar kullanırsın ve güncelleme derdin olmaz full stabil , sp bu saaten sonra alınmaz BENCE..

Bir mağazaya gidip inceleme fırsatın varsa bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 12 Haziran 2014; 17:32:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rootsuz tasinmiyormus oyun dosyalari. Yani tasirsin ama telefon onu gormez. Ve benim izledigim videolar oyunlarda sorun olmadigini gosteriyordu. İnjustice RR3 dead trigger 2 falan. Ben de almayi dusunuyordum ama yalan oldu. Para gecmedi elime. Fiyatina gore iyidir. Az daha eklersen G2 de alabilirsin ama. Ya da Z1C falan.

• asphalt 8 ve SP..

• quote:

Orijinalden alıntı: hero0

sp kullanıyorum azdaha verip g2 veya s4 al ben keşke diyorum. oynadığım en iyi asphalt 8 arada kasılmalar var müzik kalitesi işini görür içinden çıkan kullaklık kötü ledler arama mesaj bildirimler için 6 7 tane ışık rengi secebilirsin isteğe göre yanar obb ne bilmiyorum

Kasıyormuu
  • nfs..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam arkadas kasıyor dedi yukarda?
  • fifa...

• quote:

Orijinalden alıntı: pinpon0101

quote:

sp kullanıyorum azdaha verip g2 veya s4 al ben keşke diyorum. oynadığım en iyi asphalt 8 arada kasılmalar var müzik kalitesi işini görür içinden çıkan kullaklık kötü ledler arama mesaj bildirimler için 6 7 tane ışık rengi secebilirsin isteğe göre yanar obb ne bilmiyorum

Kasıyormuu

kasılmadan kastım bi saniye falan donuyo

• quote:

quote:

quote:

Kasıyormuu

Bak moralimi boazdunuz hocam yag gibi sanıyordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kasıyormuu

Bak moralimi boazdunuz hocam yag gibi sanıyordum

başka kullanıcılarada sorun bendekinde sorun olabilir

• Bugune kafar ne oyun oynadıysam hiç oyun sırassında donmadı oyunu kapatırken ne sorun yapuyor 1 2 sn kasılma yapyoe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.