Şimdi Ara

Xperia Sp - Nexus 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu hafta içerisinde alacağım telefonu. Spde karar kılmıştım fakat bugün teknosaya incelemeye gittim. Oradaki satıcı nexus 4ü çok tavsiye etti. 2 telefonun da özelliklerini gayet iyi biliyorum. İşlemci ve hız bakımından nexus çok daha ileride fakat şarj-tasarım bakımından xperia spyi seçiyorum. Nexusun güncellemeleri ilk alan telefon olması büyük bir artı hem de sp ile nexusu yan yana koyunca sonylere has olan solukluk kendini belli ediyor. Güneş ışığın altında sp sorun çıkartabilir. Lg ile önceden hoş olmayan anılarım oldu diğer taraftan aldığım tüm sony ürünlerinde memnun kaldım. Lgnin dahili hafızası 16 gb ve artırılamıyor sp ise toplam 40 gbı görebiliyor fakat 16 gb da bana yeterli olacaktır.

Şu durumda nexus 4 biraz daha önde gibi gözüküyor. 1200 tl civarlarında başka önerileriniz varsa ona da açığım fakat lütfen tavsiye ederken geçerli bir sebep belirtin.

• hocam nexus 4 2 gb ram ve ben 950 liraya mal ettim. fiyat performan nexus 4 diyorum ben aldım bekliyorum :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: monopasif

hocam nexus 4 2 gb ram ve ben 950 liraya mal ettim. fiyat performan nexus 4 diyorum ben aldım bekliyorum :D:D
    SP güneş ışığı altında sıkıntı çıkarmıyor.Ayrıca SP akıyor çok hızlı cihaz. açıkçası tasarım ve kalite benim için önemlidir o yüzden sp aldım batarya da 2370 mah.Ama oyun çok oynarım diyorsanız hafıza 8 gb ona dikkat edin.Bir de o solukluk olayı bence arayüz ile alakalı.Mesela bir video izlediğinde yada müzik çalarda yada başka bir durumda kesinlikle solukluk yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 24 Temmuz 2013; 17:23:52 >
  • Radyosız sd kartsız cayır cayır yanan dandık kasalı nexustansa sp cok daha ıyıdır
  • Xperia sp tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dampierre

Xperia sp tabikide
    Nexus 4 kullanmayan kişilerin bu ürün hakkında yorum yapması kadar boş birşey yok. Ürünü kullanıyorum cayır cayır yandığı falan yok. Ekranı da sp'den daha kaliteli
  • Sp daha ıyıdır bencede,nexus kullandım ve 2 gb ramı resmen sazan tuzagı,kasa dustumu pert oluyor kamerası ıse vasat radyosux oldugunu sonradan keşfetmış ve cok sövmştüm:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Sp daha ıyıdır bencede,nexus kullandım ve 2 gb ramı resmen sazan tuzagı,kasa dustumu pert oluyor kamerası ıse vasat radyosux oldugunu sonradan keşfetmış ve cok sövmştüm:)
    Nexus 4 işlemci olarak çok daha ileride ve hızlı değil. 4 çekirdeğin pek bir katkısı yok şu anda. Hatta işlemci frekansının yüksekliğinden dolayı SP'nin avantajı bile var gnlük kullanım ve oyunlarda. 4 çekirdeği birden aktif şekilde kullanan bir oyun çıkarsa o zaman Nexus önde olur ama o zaman da Nexus'un ısınma ve işlemci+gpu frekanslarını düşürme sorunu sebebiyle tam performans alınamayacak. Kısacası Nexus'un eksikliklerinden ötürü SP daha mantıklı bir seçim. Ama çok oyun oynamam ve şarj önemli değil denirse Nexus her açıdan önde. Güncelleme bir numaralı artısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Nexus 4 işlemci olarak çok daha ileride ve hızlı değil. 4 çekirdeğin pek bir katkısı yok şu anda. Hatta işlemci frekansının yüksekliğinden dolayı SP'nin avantajı bile var gnlük kullanım ve oyunlarda. 4 çekirdeği birden aktif şekilde kullanan bir oyun çıkarsa o zaman Nexus önde olur ama o zaman da Nexus'un ısınma ve işlemci+gpu frekanslarını düşürme sorunu sebebiyle tam performans alınamayacak. Kısacası Nexus'un eksikliklerinden ötürü SP daha mantıklı bir seçim. Ama çok oyun oynamam ve şarj önemli değil denirse Nexus her açıdan önde. Güncelleme bir numaralı artısı.

Alıntıları Göster
    Nexus 4 ü kötüleyen kullanmayan kişilerdir.Mağazaya gittiğinde ikisini de eline al ve incele.O zaman zaten seçim yapman kolaylaşacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: simplyblue

Nexus 4 ü kötüleyen kullanmayan kişilerdir.Mağazaya gittiğinde ikisini de eline al ve incele.O zaman zaten seçim yapman kolaylaşacaktır.

Sp varkende nexusu tercih edenlerde teknolojiden yeterınce anlamayan kisilerdir. Bencede,nolcak şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Sp varkende nexusu tercih edenlerde teknolojiden yeterınce anlamayan kisilerdir. Bencede,nolcak şimdi

Biz bu hafta güncelleme alıyoruz mesela siz napıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Herkes sahip olduğu tel.in fanlığında kardeşim herkesi dinleme.Bana kalırsa sp al daha stabil gibi duruyor.

• quote:

quote:

quote:

Bunun yanıtı maalesef yok.Nexus 4'te sadece bu özellik olsa o bile para eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTeksen -- 25 Temmuz 2013; 1:53:12 >

• quote:

quote:

quote:

Mesela telefonu yere atıp sonra tekrar saglam olarak alıp guncel bı sarkıyı radyodan dınleyebılıyoruz,deneyın bakalım nexusta hangisinden aynı randımaı alabiliyorsunuz,nexusun ustun yanı var elbet ama malesef suan zsmsnı degıl daha cok kasım aralık aylarında ceptekı kanyak gıbı sıcacık tutuyor ınsanı en azından ellerını.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela telefonu yere atıp sonra tekrar saglam olarak alıp guncel bı sarkıyı radyodan dınleyebılıyoruz,deneyın bakalım nexusta hangisinden aynı randımaı alabiliyorsunuz,nexusun ustun yanı var elbet ama malesef suan zsmsnı degıl daha cok kasım aralık aylarında ceptekı kanyak gıbı sıcacık tutuyor ınsanı en azından ellerını.

Alıntıları Göster
    Haklısın birader sen telefonu yere atmaya ve müzik dinlemeye devam et anca o işe yarar o telefon.Ha bir de aç led ışığını havan olsun

• Sende guncelle bakalım belkı radyo madyo cıkar bahtına
  • Yahu konuyu açalı 10 gün olmuş ben de nexusu aldım boşuna birbirimizi yemişsiniz gayet memnunum telefondan ısınma falan da yapmıyor fazla. Hayatımda anca maç zamanı otobüsteysem radyo dinlerim Yani bir eksiğini görmedim şuan nexusun. Almadan önce çok araştırdım. Tekno marketler ve forumlarda neredeyse herkes nexus diyor zaten. Doğru karar verdiğini düşünüyorum
  • Sp fanboycularina gerekli cevap olmustur.Epine saglik kardesim.
  • quote:

Sende guncelle bakalım belkı radyo madyo cıkar bahtına

Bir uç git ulen bi uç git. Yıl olmuş 2013 radyonun gerekliliğinden bahsediyorsunuz bundan bir telefona atıp tutmayı başarıyorsunuz
  • htc one mini ye ne dersınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.