Şimdi Ara

Xperia U dokunmatik ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son birkaç gündür xperia u ile sorun yaşamaya başladım. Arkadaşlar bazen dokunmatik ekranda algılamama sorunu oluyor. Önceden parmağımın hafifçe ekrana değmesiyle dokunma algılanırken şimdi algılanması için ekrana daha çok bastırmam gerekiyor. Bu durum bilhassa ekranda sayfalar arası geçiş yaparken oluyor. Acaba sizde de bu sorun var mı?

• Cihazdaki verilerini yedekleyip Fabrika ayarlarını Geri yükle veya Yazılım Onarımı Yaptır Yüklediğin 3.parti uygulamadan olmuş olabilir
    Bunları yaptığın halde sorun düzelmiyor Dokunmatik Panelde sorun olabilir Servise verip yaptırırsın ...
  • aynı sıkıntı daha önce bende de oldu sonra kendiliğinden düzeldi
    su an yine var maalesef telefonu çöpe atmaya bi kaç ay kaldı ama su an idare etmem lazım
    eğer çözümü bulduysan ve paylasırsan sevinirim
  • XPeria u vardı bendede geçen sene arkadaşa satmıştım. Şimdi dokunmatik problemi olduğunu söyledi. Ve hala 2.3.7 ıce cream güncellemesi gelmedi mi xperia u ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunu bende yaşıyorum lüftfen yardım edin atıcam cihazı yeter yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakkus

XPeria u vardı bendede geçen sene arkadaşa satmıştım. Şimdi dokunmatik problemi olduğunu söyledi. Ve hala 2.3.7 ıce cream güncellemesi gelmedi mi xperia u ya.

Telefondan kardeşimde var. Alalı bir yılı doldurmadı daha sanırım. Son 5-6 gündür dokunmatikte sorun yaşıyormuş. Yani bazen çalışmıyor zor çalışıyormuş. PC'ye USB'den bağlayınca güncelle diyor güncellemiş dün gittiğimde kontrol ettim sürümü 4.0.4 idi. Ama pc'ye bağlamayınca güncelle dediğinde en son sürüm bu (2.9) diyordu.

Bu dokumatik ekran sorunu çözülmezse garantiye vereceğiz. Anlaşılan bayağı kişide var bu sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.