Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizlere tavsiyem; 2.el android telefon almaktan uzak durun. Günümüzde çok tehlikeli bir durum. Eğer sizden önce o telefonla herhangi bir halt yenilmişse üzerinize kalabilir. Bu durumdan muzdarip olan bir arkadaşım 6 ay hapis yattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 9 çalışmaları bitmek üzere sanırım. Bizim cihazın 9 ile geekbech sonuçları çıkmış. Hatta belkide Xz1 ve Xz1c' den önce verilebileceği haberleri var.

• se_runtome kullanıcısına yanıt
    Kasım ayı diyorlar ama sony nin huyudur. Az çok sizde bilirsiniz açıkladığı tarihten 1 ay sonrasın da dağıtıma başlar. Birde xz 3 incelemelerin de gördüğüm kadarıyla ayarlar da tema kısmı yok yada ben görmedim eğer yok ise 9 A geçmek avantaj mı dezavantaj mı belli olmayacak

• eylül güvenlik yaması gelmiş.
  • 47.1.A.16.20 numaralı yeni sürüm hayırlı olsun.
  • Güvenlik yaması gelmiştir. Bu ay gecikmeli geldi 1 hafta taktın bize sony :P

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smsmart kullanıcısına yanıt
    Hocam onu da sorsak eylülün ilk haftasındaki fuara bağlayalım der.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    IFA bahanesiyle

• smsmart kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam adamlar baya yoğundu şimdi haklarını yemeyelim. Leblebi gibi çıkardıkları amiral gemilerine bir yenisini eklediler.
  • Merhaba telefonu 2.el olarak aldım fakat garantisini sorgulamam lazım seri numarasını nası ögrenebilirim
  • wsciadam kullanıcısına yanıt
    Sony nin sitesinde ki garanti sorugulama için diyorsanız o telefonlar için değil hocam o işinize yaramaz. Xperia destek uygulaması olması lazım o bir referans olabilir ama o da bazen yanlış olabilir 2. seçeneğiniz fatura yok ise aldığınız arkadaşa diyin aldığı yerde fatura istesin fotokopi olarak bile alabilir yok uğraşmam derse sony müşteri hizmetleri ile iletişime geçin belki yardımcı olabilirler.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.
  • wsciadam kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysek ne mutlu hocam.
  • Kardeşime bu telefonu ikinci el almayı düşünüyoruz. Tavsiye eder misiniz artıları eksileri nedir? Alırken bakmamız gerekenler neler?

• akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    Servis menüsünden internetten öğrenebilirsiniz. Tüm donanımı test edin hocam. Garantisi de daha vardır. Fatura ile tüm bilgiler uyuşuyor mu bakın. Başka birşeye gerek yok zaten bu modelin ciddi bir kronik sorunu tok.

• Kırılmaz cam önerecek var mı

• DualWing D kullanıcısına yanıt
    Gerek yok bence :) 16 aydır ne kılıf ne cam taş gibi cihaz taşşşşşş :) Corning Gorilla Glass 5 farkını hissetiriyor :)

Aliexpress e bakanızı öneririm. Kötü malzeme de olsa ucuz olduğu için 3 4 adet alıp zamanı geldikçe değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smsmart

Gerek yok bence :) 16 aydır ne kılıf ne cam taş gibi cihaz taşşşşşş :) Corning Gorilla Glass 5 farkını hissetiriyor :)
    Valla hocam benim arkada bir derin çizik var geçen seneden kalma nasıl oldu cidden bilmiyorum onun harici cidden çizik yok ama bugünlerde sanki ekran düşüp kırılcakmış gibi bir his var adi bişi söyledim

Anahtar falan değmiş olabilir hocam bende de mevcut küçük kılcal çizikler ben cihazı çok düşürdüm ilk aldığımda 2 metreden fayans zemine düştü

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.