Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smsmart

Anahtar falan değmiş olabilir hocam bende de mevcut küçük kılcal çizikler ben cihazı çok düşürdüm ilk aldığımda 2 metreden fayans zemine düştü
    Büyük ihtimal araba anahtarı çizdi bencede ev anahtarı taşımam valla hocam kırılırsa yeni telefon alınmaz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DualWing D kullanıcısına yanıt
    Varsın olsun çizik olsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smsmart

Varsın olsun çizik olsun :)
    Aynen taş gibi telefon eşşek gibi kullanıyorumb ana mısın demiyor

• Arkadaslar 4 ay once degisimden gelen Sony XZ Premium cihazimi dun aksam itibari ile 2500 liradan sattim ve artik aranizdan ayriliyorum. Oncelikle cihazi bu fiyata satabildigim icin mutluyum :)

Cihazla ilgili bazi yorumlar eklemem gerektigini dusundum.

Oncelikle sebebini bilmedigim sekilde cihazda son donemlerde takilma, donma ve kilitlenmeler yasadim. Ve acikcasi telefondan sıkildim diyebilirim. Ve birde piyasasini bulup 2500 e satabildigim icin pisman olmadim hic. Hos bu takilmalar guncelleme yapmadigimdan dolayida olabilir fakat ben oyle bile olsa yinede 2500 e satardim.

Suan Huawei P Smart kullaniyorum ve artik bu telefon islerinle bukadar alakadar olmayacagim. Bir sure sonra telefonda sadece whatsapp ve instagram agirlikli kullandigimi farkettim. Birde telefonun piyasada bulunmamasi beni icten ice de olsa olumsuz etkiledi. Bundan sonra giris seviyesi olan ve f-p telefonlari kullanacagim sanirsam. Hepinize arizasiz sorunsuz gunler hoscakalin.

• Son güncellemeler ile ekran süresinde belirgin artış oldu. Çok memnunum telefondan. Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü

• aknasmub kullanıcısına yanıt
    Hocam hatta Greenify diye bir uygulama var onunla kullanırsanız ekran sürenizde daha da artış olacaktır.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    O ne işe yarıyor hocam?

Bataryaya yardımcı arka planda çalışan uygulamaları uyutmanıza yardım ediyor. B u sayede boşa çalışmamış oluyorlar.
    Teşekkürler. Denemekte yarar var.

Hatta you tube da onlarca tüyoları da var onları da yaparsanız baya etkisi olur.
  • sevgili kardeşlerim.
    benim cihazda sinir bozucu bir durum var. örneğin arama yapacağım telefona tıklıyorum dikey konumda iken ekran yan açıyor.bunu whatsapp da mesajlarda yapıyor.neden olur.oto.döndürme açık ama bu her zaman olmuyor.
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Otomatik döndürme kapalı iken yapıyor mu hocam?
    kardeş oto.döndürme kapalı iken olmuyor. lakin iş icabı sürekli sürekli wh mesaj geldiği için kapatamıyorum. zaten ara ara oluyor ama sinir bozucu.
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Belki yazılım sıfırlama yapsan işe yarar gibi arada hata da kaldığı belli. İstersen bir dene hocam.
  • smsmart kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Allah'a şükür telefon geldi. Bugün teslim aldım. Açıkçası sorun çıkartacaklar diye düşünüyordum. Ücretsiz olarak anakartı ve kasayı değiştirmişler. Sıfır telefon göndermişler gibi oldu yani.
  • zavlak Z kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin ya sevindim adına gerçekten. Bir cihaz sıvı teması alacak ve garanti sana anakart ve kasa yenileyecek vallahi süper bir durum. Tekrardan hayırlı olsun.

• Bir nevi yeni telefon olmuş. Hayırlı olsun hocam.

@smsmart eğer fabrikasyon hata varsa bunu anlayıp serviste değiştiriyorlar zaten. Bunun bir çok örneği sony bölümünde var hocam.
    Arkadaşın olayı fabrikasyon bir olay değil yalnız :) Fabrikasyon hatalar M ve Z serisinde baştan sonra ama milletin ağzı yandı. Sony sadece ABD de %50 para iadesi yaptı kullanıcılarına su geçirmezlik olayında.

• smsmart kullanıcısına yanıt
    O zaman servis insaflı çıkmış diyelim.
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.