Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende kullanıyorum da @pcwolf28 arkadaşın sorunu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smsmart -- 17 Ekim 2018; 21:14:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Telefon uygulamasına girin oradan sağ üstte ki 3 noktadan ayarlara girin ordan çağrılara girin ordan en altta ki ek ayarlara girin ve orada ki çağrı bekletmeyi aktif hale getirin sorun çözülür.

• Only.cino O kullanıcısına yanıt
    Sağolun ama orası da açık zaten
  • Operatörünüzle görüşün o zaman

• 26 ekimde android 9 güncellemesi başlayacakmış.
    https://blogs.sonymobile.com/2018/10/18/android-9-pie-update-on-more-xperia-devices/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun Aleyküm Arkadaşlar,

ilk çıktığında Türkiye de satışa sunulmadan Xperia Z aldım keyifle 2 sene kullandım.
    Yine ilk çıktığında Xperia Z2 aldım onuda 3.5-4 sene keyifle kullandım.
    Sonra Samsung HTC Apple ve Büyük Çinli markaların amiral gemilerini denedim.
    Samsungta ekran, Apple da IOS, HTC de ses, Meizuda Ekran Ses malzeme kalitesi gayet güzel ve keyifliydi Xiaomi de hiçbir şey keyifli değildi.

Sony ye küskünlüğüm rakiplerine yakın bir tasarımla çıkmaması ve yeterli reklam yapmamasıydı yoksa fiyat politikası bile harikaydı. Hala da tasarım noktasında bir burukluğum yok değil hele ki 3.5mm yi kaldırmalarıda ayrı bir üzdü.

Şimdi ise Sony ye geri dönmek istiyorum. Xperia IU bile ayrı bir keyif demek benim için

Aklımda XZ1 ve XZP var. Özellikle XZP krom rengi var. XZP ağır basıyor. Ekran kalitesi 4K olmasına rağmen Sanki XZ1 in renkleri bana daha canlı gibi geldi videolarda kıyaslama imkanı olan varmı?

Ayrıca XZP nin kronik bir sorunu herhangi donanımsal bir hatası varmı? 2. el alırsam dikkat etmem gereken bir şey varmı?

• YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam 22 Haziran 2017 tarihinden beri kullanıyorum sadece 1 kere servise verdim 3 ay önce şarjdayken kapandı açılmadı anakart değişti sorunsuz devam etmekteyim. Ses konusunda stereo hoparlör var bazı arkadaşlar ses seviyesinden tatmin değil. Kamera örneklerine bakmak isterseniz instagram :birtelefonkamerasi yazarsanız manuel mod çekimleri mevcuttur. Xz1 de yatay çizgi sorunu yaşayanlar var benim cihazım revizyon 2 bilginiz olsun sorunsuz canavar gibi.

• smsmart kullanıcısına yanıt
    Sizde ki xz1 mi premium mu hocam çok teşekkür ederim sağolun :)
    Merhaba kardeşim.

Sırayla Z,Z3, Z5,XZ, simdide xz premium kullanıyorum. Tabi daha öncesinde var.

Ben koyu renk olanı kullanıyorum. Ekran muhteşem %30 parlaklıkta kullanıyorum. Kullanıma bağlı 1,5 - 2 gün sarj gidiyor. Kısa kısa ama çok fazla telefon görüşmesi yapıyorum. Eve gelince de işte bildik uygulamalar ortalama 5,5 - 6 saat ekran süresi alıyorum.

Kamerada bence oldukça başarılı gündüz ve ışıklı ortamlarda harikalar çıkıyor. Gece çekimleri aslında doğru ayarlarla iyi.

Dış ses video izlerken gayet başarılı. Kulaklık ben hep beğenmişimdir ki progressiv house dinlerim ayrıntılar süper bence. Zil sesi normal sese göre kısık kalabalık ortamlarda pek duyulmuyor.

Xz1'de kronik ekran sorunu var tabi şans çıkmayanı var.

Bizim cihazlarda soyulma olmuş ama bende yok. Kılıfla kullanıyorum.

Durum bu kardeşim.

Ya ondadır ya bunda

Karar senin.

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• se_runtome kullanıcısına yanıt
    Çok sağol abi aslında ben seni sende beni çok zamandır tanıyorsun. Sen bir ara kızmıştın sony ye samsunga geçtin sanıyordum BEN PLATINIUM burada gördüğüme sevindim.
  • Sony Mobile, Xperia XZ Premium, XZ1 ve XZ1 Compact'ın 26 Ekim 2018'de Android 9.0 güncellemesini alacağını doğruladı.
  • Kim ne derse desin ben XZ PREMİUM aldığım için bir pişmanlık duymadım ve çok memnunum. Verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum ve cihazı her görenin dibinin düştüğünü gördükçe mutlu oluyorum.

Not :Bunlar şahsi fikrim şahsi.

• marjinal7140 kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum hocam. 2600 gibi bir fiyata satıldı bu telefon o fiyata 4k ekranı ile stereo hoparlörleri ile gayet iyi bir telefondu.
  • marjinal7140 kullanıcısına yanıt
    sony cihaz çıkardığı her dönem

en sağlam donanımı

en iyi malzeme kalitesini

en hızlı güncelleme alan markaların başında gelmesi

en uzun süre güncelleme desteğini veren firma olmasıyla harikaydı

Reklamlar ve insanların göreceli olan tasarım anlayışı ve sahtekar editörlerin Sony yi kamera konusunda hakettiği yere koymaması sebebiyle burada

vay kardeşim günaydın. nasılsın? bende uzun zamandır seni göremiyordum. ben vazgeçemiyorum.hala sony ile devam.
    okul bitti sanırım.
  • Günaydın abi. Allah a şükür doktor olduk. Bizde geri dönelim diyoruz.

• Android 9 Pie gelsin de konu canlansın biraz :)

maşallah
    neredesin hangi il ? belki yolum düşer e koçadık artık
  • Uçuyor

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü

• Only.cino O kullanıcısına yanıt
    Cevabı görmemiştim, operatör de telefona suç buluyor zaten.
    Geçen sene Volte özelliğini bile açtıramadım ben onlara, cihaz desteklemiyor diyorlardı ama alakası yok.
    İlk başta vodafone kullanıyordum ve hattım başka telefonda volte çekiyordu.
    Sonra turkcell hat taktığımda volte geldi telefona, daha sonra tekrar vodafone hattımı taktım onda da volte geldi.
    Bu telefonun böyle garip huyları var heralde, vodafone kullanırken arkadan çağrı geldiğinde görüyordum..

Şu an çağrı bekletme açık olduğu halde biri aradığında meşgul sesini duyup kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 21 Ekim 2018; 0:53:6 >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.