Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5,4.3.2.1,0 önüm arkan sobe saklanmayan ebe.
    hu huuuu neredesin güncelleme
  • arkadaşlar.
    9 güncellemesini hemen yapmayın bence yabancı forumlarda pil ile sorunlar varmış. xz2 9 güncellemesinden sonra pilde azalma wifi kopma sorunları yaşıyormuş.
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ilk güncelleme ile sorunsuz gelmesini beklemek abez olurdu. İlk 2 3 güncelleme de sorunlar anca toparlanır.
  • Haydi gel 9 :) merakla bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smsmart kullanıcısına yanıt
    Cuma namazını müteakiben gelecek herhalde. 😊

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle
  • Akşam 4 gibi güncellemeye başlayabilirler ama Türkiye sürümleri genelde sabahtan düşmeye başladığı için tr romu büyük ihtimalle pazartesi sabah düşer ota güncellemesi de öğleni bulur.
    Nasılsa gelecek çok şaapmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NuKe_MaNia N kullanıcısına yanıt
    Arkadaş haklı olabilir. Zaten sorunlu da geleceği kesin. O yüzden mutlaka ilk yorumları bekleyin ondan sonra yüklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smsmart

Hocam keşke dediğiniz gibi olsa ama biz bu arkadaşa en başta dedik arka kapağı açılmış bir cihazı alma diye. Niye bende ve diğer arkadaşlarda sorun yok olsa bile belli noktalarda sorunu çözmeye odaklı yazı yazıyoruz. Buraya gelip ergen gibi kamera çöp işlemci çöp ses çıkışı çöp çöp çöp vs anlaşılan ben bunda kasıt aradım. Eski yorumları okursanız zamankaybı olduğunu anlarsınız.
    Benim kullandığım cihaz değişim olmuştu. Yanlış bilgi verme. Ben yaşadıklarımı yazdim. Sony servisinin, bir arka kapağı defalarca yapıştıramayıp geri gönderdiğini hatırlattığın iyi oldu. Umarım kimsenin servisle işi olmaz Köşedeki telefoncuya verin daha iyi yapar işini..

Not: Benim kullandığım cihaz sıfır kutulu geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xperia Fransanın açıklaması burada. Bakalım saat kaç gibi verecekler?
  • Güncellemenin akıbeti belli oldu gibi. 47.2.A.0.301 numaralı Android 9 güncellemesinin bir kaç yaşanılan sorun yüzünden şimdilik iptal edildiği bilgisi etrafta dolaşıyor.
    Karşılaşılan sorunlar: -Batarya tüketimi aşırı durumda
    -yeniden başlatıldığında parmak izi kullanıldığında yavaş çalışma ve donma
    -Çok yüksek ram tüketimi ancak bunlar giderildikten sonra yayınlanabilecek.

Haftasonu da Sony server lara herhangi bir yazılım yüklemediği için en erken ptesi veya salıya kaldı.
  • gelişme yok hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 29 Ekim 2018; 9:5:44 >
  • Sabaha 9 gelmesi dileğiyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: smsmart

Sabaha 9 gelmesi dileğiyle :)
    yine gelmedi hocam.
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Telefonumu üç kez garantiye göndermiştim.
    Sorun Bataryanın uykuda şarj yiyor olmasıydı.
    Gene aynı sorun var ama çözmeyi şu yol ile başardım..
    Wi-fi uykudayken İnternet kapalı kalsın diye bir seçenek var onu seçtim.
    Şuan gayet iyi. %1 bile şarj gitmiyor. Bu sorun herkeste var mı acaba?
    Yoksa bir tek bende mi? Teşekkürler okuduysanız ^^
  • Arkadaşlar merhaba! 2 sorum var:
    1) Ekranda navigasyon tuşlarına yakın bölgelerde bazı lekeler farkettim. Çok dikkatli bakınca farkediyorum. Ekran koruyucudan da kaynaklı olabilir ama bu koruyucu zor bulduğum için çıkartmak istemiyorum. Eğer sorun gerçekten ekrandaysa servis noktasında ne kadar sıkıntı yaşarım?(Servisten sonra su geçirmezlik özeliiğinin bozulması vs.)
    2) Turkcell hat kullanıyorum. Daha önce başka telefona takarak VoLTE'yi aktif etmiştim. Sim kartım bozulduğu için yenilemek durumunda kaldım. Şuan VoLTE'yi aktif edemiyorum. Bildiğiniz üzere Turkcell bu telefonu desteklemiyor. Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt
    Hocam servis sıkıntısı yok Ankara için konuşuyorum. Anakart değişti IP olayı kafama takıldı Twitter üzerinden yazdım test ediliyor dediler tabi bunu görmediğimiz için insan kafasında soru işareti kalıyor bir kaç kerede denedim normalde haftalık su altında yıkıyordum ama şuan risk edemiyorum. Volte olayı bilmiyorum. Üst taraflarda arkadaşın biri yazmıştı su almış cihazı catlak yerinden cihazı yaptılar şaşırdım acıkcası sıvı teması garanti kapsamına girmiyor ama servis yapmış. Anakart ve kasa değişimi. Twitter üzerinden iletişime geçin @sonyxperiatr ilgililer.

• Xperia XZ1 ve XZ Premium için Android 9.0 bekleyenler için son gelişmeler prototip cihazlara gönderimler hatalar giderilmiş halde yani daha yeni bir sürüm numarası ile dapıtıma başlanmış. Onlardan alınan bilgiler ışığında 2-3 gün içinde dağıtıma başlanır.

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    Sevindim geldi diye 😄

• smsmart kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın hocam. Ama ben +1 ay olayında hala kararlıyım Sony sağolsun şimdiye kadar hiç sektirmedi. Hep açıkladığı tarihten 1 ay sonra geldi. Kırk yılın başı net bir tarih verdi o da fiyasko ile sonuçlandı.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.