Şimdi Ara

Xperia Z-Galaxy S4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süredir z kullanıyorum babama bir yerden s4 geldi
    ve kullanmıcam dedi ya verecek ya da ben benimkiyle değiştirip z yi satıcaz sizce s4 ü aliymi yoksa kalsın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisinide sat g2 veya g3 al hatta g2 alırsan artan paran bile olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside eski cihazlar oldu artık ikisi arasın da z kullan samsung çöpüne gerek yok.yada ikisini sat güncel bir cihaz al
  • aynen s4 u sat hele hıc acmadıysan hemen elden cıkarırsın,kı mıs gıbı para cebıne kalır,fakat cıhaz degıstırme alma gıbı bır dusuncen varsada,ıkısınıde satıp hazır zaten taksıt kalkmıs elıne para gecer ve ıkısınden gelen paraya (yada 200-300 eklemen gerekebılır belkı bılmıyorum)..gıdıp Z2 yada G3 alman cok cok daha mantıklı olur,telefonu yenılemıs olursun,eskılerı ıyıce olmeden elden cıkarmıs olursun,telefonu nu ust modele gecırmıs olursun,bu zamandan ıtıbaren daha ılerıye donuk cozmuz ama cok para cebıden cıkarmamıs olursun,aslında cok guzel ımkan gelmıs bence ayagına.
  • Sağolun arkadaşlar ikisinide satacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede ama paraya ıhtıyacın varsa z de kullanılabılır telefon z nin bence hala 1 2 sene güncel ömrü var oyun vs. z4 cıkana kadar bence z eskimez ama bu fırsat gelmişken bencede telefonu guncelle z2 almanı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.