Şimdi Ara

Xperia Z Kapak Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumdan çok memnundum fakat son 2 gündür micro sd kapağı kendiliğinden açılmaya başladı kapatıyorum 2 dk sonra tekrar açılıyor bunu garantiye göndersem hallederlermi acaba ? yada ne yapmam gerekiyor?

• Blackeez kullanıcısına yanıt
    bence garantiye gönder,
    kendin halletmeye çalışma,
    sonuçta su geçirmezlik kapaklar sayesinde oluyor ve kapak olmazsa telefonun en önemli özelliği olmayacak, o yüzden garanti en doğrusu,
    bu arada maşallah diyeyim benim xperia z nin kapakları taş gibi duruyor,
    1-sd kartı birkez taktım ve birdaha kapağı açmadım,
    2-kulaklıkla müzik dinlemem zaten,
    3-simkartı da bir kez taktım,
    3-şarj için dock kullanıyorum zaten, sadece arasıra dosya yüklemek için usb kapağını açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 7 Temmuz 2013; 11:59:21 >
  • Sadece kapakların bu kadar çabuk bozulması moralimi bozdu açıkçası.
  • merhaba, aynı sorun bende kulaklık kapağında baş gösterdi, bir gelişme var mıdır konuyla ilgili?
  • Servise gitmesi gerekiyor telefonun boşuna kendiniz uğraşmayın arkadaşlar.
  • kapağı biraz büküp tekrar kapattığınızda düzeliyor, telefona bağlayan sert plastik bağlantıyı... ama arada bir açılıyor yine de :(

servise felan da soramadım... çözen olursa paylaşsın lütfen...
  • Çözümü lastiğin değişmesi arkadaşım .) hala çözüm mü soruyorsun.
  • arkadaşlar 2 gündür bende de bu problem baş gösterdi. kapağı hiç açmamama rağmen (sadece telefonu ilk aldığımda sd kart aldım taktım bir daha da hiç açmadım kapağı) kendiliğinden açılıyor kapak. siz bu sorunla ilgili ne yaptınız sonuçlar nedir acaba?
  • aynı sorun atkadaşın xperia z dede var onunda micro sd kapağı açılınca zor kapanıyo geri ama kendiliğinden açılmıyo kapak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hiç açmadım bile sabah bi baktım yerinden biraz çıkmış sonra dikkat ettim belirli sürelerle açılıyor kapak
  • bacardi_mojito kullanıcısına yanıt
    Kapağı iki ucundan tutup biraz kastırın benim kapaklarda laşkalaşınca ben bu şekilde yapıyorum bayağı sıkılaşıyor
  • biraz büktüm gibi bi şeyler yaptım abi umarım demek istediğini becermişimdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcolmX1983

kapağı biraz büküp tekrar kapattığınızda düzeliyor, telefona bağlayan sert plastik bağlantıyı... ama arada bir açılıyor yine de :(

servise felan da soramadım... çözen olursa paylaşsın lütfen...

Kesinlikle Katılıyorum

Paralel Olarak içindeki uzatma palastiğini kapaga boyunca uzatın ve bükün Yani katlayın.Kesin Çözümdür.
  • anladığım kadarıyla yapmaya çalıştım ama tam olarak gözlerimde canlandıramadım ne demek istediğinizi yine de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.