Şimdi Ara

[Xperia Z- Stock Rom_TR] -10.1.1.A.1.253 / 10.1.A.1.434 ORJ.Türkiye .FTF dosyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
7.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALTAT06

anlamadığım iş zaten şurda bu simlock olayını kapamadan yükledim sabah yine hat var ve sms atabildim kapalıyken tekrar yükledim ama sorun oluşmasın die şuanda çıkartığ partladım linkleri yeniliyceğim resimleride yeniliyceğim arkadaşlar ama simlock durumu olan arkadaşlar varsa benden dolayı bi sorunsa buda gerçekden kusura bakmayın çözümü varsa bunuda paylaşıcağım araştırıp ii geünler herkeze @.::Orochi::.

Ben çıkarıp koydum işte onu denesene hazır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

simlock.ta dosyası çıkarılmış FTF'yi upload ettim:

Deneyip sonucu verebilecek varsa sevinirim.

DOSYA BURADA 2 HAFTA BOYUNCA KALACAK:http://we.tl/C3Ywv3L7ZA

@.::Orochi::.

Orochi sana bi kaç sorum olacak:
    loader.sin dosyasını çıkartmayı şurdaki tutorial'da söylüyor:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2188129 sanırım loader.sin dosyasını çıkarsam bile flashtool tekrar yaratıyor bundle hazılarken? EDIT loader.sin i çıkarınca bootloop a girmiş grolof denedi. Demekki bu yanlış bilgi. loader.sin i dahil ettim bende.

Bir de orada simlock.ta dan bahsedilmiyor. Bu konuda fikrin nedir? :)
    Şurda diyorki soruma cevap vermiş:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41359186#post41359186 simlock.ta es geçilir demiş flashlanırken. Neyse yukarda simlock.ta olmadan olan versiyonu koydum.

deneyen olursa kalıcı biryerlere upload edebiliriz.

Loader.sin Çıkarılırmı :) Kim demişse Yalan Sölemiş Telefonun Bootlopa düşmesi normaldir :)

Simlock.ta Flashtool ignore ederek Pas geçer Yanlız 2011 cihazlarda Baya bi kişide Bu dosyayı flashtool yüklemiş cihazları sim kilitli hale geldi
    bu sorunu yaşamamak için Bu dosyayı yazılımdan Çıkarıp Eşşeği Sağlama Almak Gerek

Haklısın. simlock.ta yı ftf ye koymayınca zaten flashtool da görünmüyor uncheck etmek için. Garantili yöntem.

• Güzel paylaşım. Çabalayan, vakit harcayan, bilgisini paylaşıp voltranı oluşturan herkese teşekkürler.
  • zaten kendi alanıma depo yapıorum böyle şeyleri upload edicem için sıkıntı yok fark etmez kullanan kullansında ordan burdan farketmez biz faydalı olmak için uğraştık zaten bu konuda hemfikir oldukca sıkıntı yok kardeşim herkezin işi görülsün
  • quote:

zaten kendi alanıma depo yapıorum böyle şeyleri upload edicem için sıkıntı yok fark etmez kullanan kullansında ordan burdan farketmez biz faydalı olmak için uğraştık zaten bu konuda hemfikir oldukca sıkıntı yok kardeşim herkezin işi görülsün

Senin ftf benim ftf anlamında demedim zaten bi tane olsun kontrol edilmiş olsun diye söyledim. Henüz kontrol eden olmadı benim son dosyayı. Olmaz sada 2 haftaa kendi yok olacak zaten :)))
  • yeniledim şimdi ben kardeşim yok senin benim ftf diye demedim zatende ben arşivime upload ediceğim için demiştim seninkini deneyim ben bi benimkini denedim sıkıntı yok seninkine bakalım bide indirmeye başladım ben oke :D
  • Valla edersen ne ala ben edemiyorum şu an eğer sorun varsa senin kontrol ettiğin versiyonu indireyim sorun yoksa ne güzel yola devam :D
  • sen yükledinmi kendin upload ettin halini ?
  • Hayır benim yüklemek için bir durumum yok zaten orjinal TR stock rom. O yüzden şu anki setup ı sıfırlamama gerek yok.
  • Elinize sağlık acaba bu turkcelin uygulamalari oldugu stock rom mu?
  • Bir ve iki nolu partların ikiside 1 part olarak gözüküyor bir kontrol edermisiniz
  • 1 ve 2 numaral partlar aynı düzeltirmisiniz acaba?
  • kusura bakmayın işlerimden dolayı çok fazla karışıyor böle şelere dikkat edemedim değiştirdim linki ikinci part linki değişti @cavit63 @umit_53
  • hayır türkcell değil dostum orjinal yamasız olan türkiye romu türkcel vodafone avea ile alakası yoktur.
  • quote:

..

Yeni firmware ile ilgili root çalışmalarını takip ediyor musun? Kamera ve ekranda gelişmeler oldu baya ve geçmek istiyorum.

İki konu var ilgimi çeken adamları zorluyorum şimdilik kesinleşsin yeni firmware a geçicem root koruyarak eğer becerebilirlerse tabi. :)

biri bu:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282415&page=2

diğeri bu:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279661&page=17

• rotlu cihazlara galatasaray orjinal tema dosyaları upload edicem bugün bilginize
  • ya iki üç edit yama buldum çalışmıyor biri playstation 3 dualschook özelliği bağlantı yardım sayfasında otg ile takıyorum 2. adıma geçmiyor canım çok sıkıldı viride açık uygulamaların tümünü sil özelliği eklemişler onu yaptım rom cortladı çözemedim sebebini artık kendim uraşıcam öle arada bi bakıorum varsa çok fazla iyi işi öle yani yoksa artık takibi bıraktım
  • GALATASARAYLI - Xperia Z Temaları arkadaşlar upload ediyorum sonra linkide ekliycem açmış olduğum konuya takip edebilirsiniz kendi çalışmamdır özenerek resimleri seçtim beyenirseniz sizde yararlanın.
  • Son sürüm yazılımında aslında FTF sini yapsak. Birileri update ettikten sonra Blob-fs klasörünü bize koysa yeni sürümünü hazırlasak?
  • şimdi ben güncelleme gelmiş

10.1.A.1.434'ten 10.1.1.A.1.253'e güncellememi yapıyorum arkadaşlar ftfyide indirip tekrar upload ederim inşallah birkaç güne :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTAT06 -- 20 Mayıs 2013; 15:52:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.