Şimdi Ara

[Xperia Z- Stock Rom_TR] -10.1.1.A.1.253 / 10.1.A.1.434 ORJ.Türkiye .FTF dosyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
7.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALTAT06

şimdi ben güncelleme gelmiş

10.1.A.1.434'ten 10.1.1.A.1.253'e güncellememi yapıyorum arkadaşlar ftfyide indirip tekrar upload ederim inşallah birkaç güne :)

Yeni sürüm root olmadığından farklı bir yolla root ettik. Ancak o farklı yolda kullanılan dosyalar haliyle Türk versiyondan değil. Gerçi sorun yok ama yine de o dosyaları hazırlayan gibi bizde kendimiz hazırlayabilsek iyi olurdu.

Yöntem teknik konuda var türkçeye çevirdim zaten hatta uyguladı bi çok arkadaş.

kerneli vs yi alırız da adam system klasörünü filan flashlanabilir hale getirmiş recoveryden içinde root edecek şeyleri vs yi koymuş filan.

vaktin olursa bir incele istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 20 Mayıs 2013; 16:04:59 >
  • walla bakacaz artık 1 aydır rootlu cihaz rootsuz bi hiç gibi gelir mecburen root yolunu bulacaz inşallah sağlam bi şekilde paylaşırım resimli şekilde bulursam :D @aresmar
  • linklerin yelilenmesini 4 gözle beklemekteyim. yeni sürümün ne zaman çıkacağı ve ne zaman root'lanacağı belli değil. katlanamıyorum menülerde isteğim dışında uygulamaların bulunmasına kimse benim hayatıma müdahele edemez
  • Bende linkleri bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Bende linkleri bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar ilkay altayın ftf orjinal türkiye 434 romunu aşagıdaki linke upload ettim.dosya tek linktir ve 15 hazirana kadar günceldir.lazım olanlar indirebilir
    https://www.wetransfer.com/downloads/4c1e8d65f2dcedc38d52c211c5fb067d20130601105813/af00f8#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 1 Haziran 2013; 18:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

quote:

Arkadaşlar ilkay altayın ftf orjinal türkiye 434 romunu aşagıdaki linke upload ettim.dosya tek linktir ve 15 hazirana kadar günceldir.lazım olanlar indirebilir
    https://www.wetransfer....d20130601105813/af00f8#

Linkte sorun var galiba?

• quote:

quote:

quote:

Linkte sorun var galiba?

Link düzeltildi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Linkte sorun var galiba?

Link düzeltildi

Teşekkürler indiriyorum şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony için de Nokia'daki navifirm gibi bir programcık olsa ne güzel olurdu navifirm ile istediğim Nokia modelinin istediğim bölge yazılımını, istediğim versiyonu indirebiliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTAT06

aynen öyle oldu artık 5 dakkada orjinal yazılımı kurabiliriz kardeşim bende garantili cihazı susturdum sonra geri açtım ama rom bulamadım bu yüzden böyle birşey yapmanın vakti gelmiş deyip yazptım alman romu kullanıyordum çok gıcık oldum bende

merhabalar
    garantili telefonda alman rom var demişsiniz.
    benim tel de vodafone alınma. Ve içinde alman rom olduğunu farkettim.
    Bu normal bir şey mi acaba?
  • FTF - Xperia Z - 10.1.1.A.1.253 Türkiye Orjinal Yazılımı Flash Dosyası nı da yayınlayabilir misniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutludurmaz

FTF - Xperia Z - 10.1.1.A.1.253 Türkiye Orjinal Yazılımı Flash Dosyası nı da yayınlayabilir misniz acaba?

Güncellemeyi yapmış birinden daha önce istediğimiz gibi blob_fs klasörüne ihtiyacımız var bunu alabildiğimiz taktirde zaten çok kolay yapması.

Ama yakın zamanda 307 sürüm güncellemesi gelecek onu beklemek daha iyi gibi bu iş için.
  • Merhaba aresmar bey,
    Tesekkur ederim cvp için. Birkaç soru için ne zamandır sizi bekliyorum forumda.
    Ben telefonda güncelleme gorunuyor. Telefona indirdiğimde ya da bilgisayardan yuklemeye calısırken
    Hata 2003 kodu çıkıyor. Yazılım değiştirilmiş, yüklenmiyor diyor. Telefonum ikinci el, root görünmüyor. Ben siteden
    Orjinal 434 türkiye romu flashladım. Ama yine aynı. Sebebi ne olabilir acaba.
    Bir de yayınladığınız kodlarda bu tel romu alman rom diye gorunuyordu. Vodafonedan alınma bir ürün bu. Normal mi acaba ? Cok uzun oldu kusuruma bakmayın.
    Tesekkur ederim.

• quote:

Merhaba aresmar bey,
    Ben telefonda güncelleme gorunuyor. Telefona indirdiğimde ya da bilgisayardan yuklemeye calısırken
    Hata 2003 kodu çıkıyor. Yazılım değiştirilmiş, yüklenmiyor diyor. Telefonum ikinci el, root görünmüyor. Ben siteden
    Bir de yayınladığınız kodlarda bu tel romu alman rom diye gorunuyordu. Vodafonedan alınma bir ürün bu. Normal mi acaba ? Cok uzun oldu kusuruma bakmayın.
    Tesekkur ederim.

Türkiye romunu (434 ftf) flashlayamadınız mı? Flashtool ile?
  • *#*#service#*#* tuşlayıp:
    service info -> configuration
    en aşağıda ne yazıyor
    bootloader unlock allowed yazan yerde? YES mi NO mu?

Bir de

service info -> sim lock'a bakın

"network" filan satırlarının sol tarafında [] arasında X var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 4 Haziran 2013; 13:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Merhaba aresmar bey,
    Tesekkur ederim.

Türkiye romunu (434 ftf) flashlayamadınız mı? Flashtool ile?

kusura bakmayın biraz geç döndüm okuldaydım. Msg bakamadım.
    Evet sitede verilen direktifler doğrultusunda flashladım.

• quote:

*#*#service#*#* tuşlayıp:
    en aşağıda ne yazıyor

Bir de

aresmar hocam söylediklerinizi yaptım. Çıkan sonuçlar:
    1- Bootloader unlocked: yes
    yazıyıor.
    2-simlock menusunda sol köseli kutucuklarda x işareti yok.

Aldığım kişiye o kadar root lu mu diye sordum. Aslında Root lu telefon kullanmak istemiyordum. Garanti geçersiz kalır diye. Bunu orjinaline döndürme şansımız yok mu acaba?

Gerçekten çok üzüldüm....
    CEvap için çok tesekkür ederim gerçelkten...Telefonun rootlu olduğunu nasıl öğreneceğimizi kimse cevap verememişti...

• quote:

quote:

en aşağıda ne yazıyor

Bir de

yazıyıor.

Aldığım kişiye o kadar root lu mu diye sordum. Aslında Root lu telefon kullanmak istemiyordum. Garanti geçersiz kalır diye. Bunu orjinaline döndürme şansımız yok mu acaba?

CEvap için çok tesekkür ederim gerçelkten...Telefonun rootlu olduğunu nasıl öğreneceğimizi kimse cevap verememişti...

Telefonunun sim kilitli değil sony'nin PC companion yazılımıyla Onar seçeneğini kullanarak sıfır yazılım yükleyebilirsin.

Başka bir alternatif 434 TR yazılımını flashtool ile yükleyebilirsin sorun çıkmaması lazım ancak:

Bişey soracağım son kez:

Bootloader unlocked: yes mi?
    yoksa
    Bootloader unlock allowed: yes mi?

yazıyor ikisi farklı şeyler bunu da bir söylersen kesin taşhisi koyalım.

• quote:

quote:

quote:

en aşağıda ne yazıyor

Bir de

yazıyıor.

Telefonunun sim kilitli değil sony'nin PC companion yazılımıyla Onar seçeneğini kullanarak sıfır yazılım yükleyebilirsin.

Başka bir alternatif 434 TR yazılımını flashtool ile yükleyebilirsin sorun çıkmaması lazım ancak:

Bişey soracağım son kez:

Bootloader unlocked: yes mi?
    yoksa
    Bootloader unlock allowed: yes mi?

yazıyor ikisi farklı şeyler bunu da bir söylersen kesin taşhisi koyalım.

Merhaba aresmar hocam
    Bootloader unlocked:yes
    Yazıyor.
    Flashtool ile yukleyince 434 tr romu yukledim. 253 romu bilgisayar üzerinden yuklemek isteyince hata:2003 yazılım değişmiş diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutludurmaz -- 5 Haziran 2013; 13:26:27 >

• Dostum senin bootloader kilidin açık. Yani aslında bu garanti dışı demek telefonun. Bootloader kilidin açıkken her tür romu yükleyebiliyorsun ancak Bravia Engine 2'yi kullanamıyosun (bence çok önemli değil) ve bazı özel DRM sertifikları devre dışı kalıyor.

Bootloader kilidini açarsan pc companion filan kullanılamiyor zaten update için diye biliyorum.

Senin bu cihaz ikinci el mi? Senden önceki kişi açmış bunun kilidini anladığım kadarıyla. Sony tarafından garanti kapsamı dışında kalacaktır demek oluyor tekrar belirteyim.

Bootloader kilidini açan arkadaşlar var forumda nibbleArt arkadaşımız açmıştı sanırım. Sana rom önerebilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 5 Haziran 2013; 16:05:03 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.