Şimdi Ara

[Xperia Z- Stock Rom_TR] -10.1.1.A.1.253 / 10.1.A.1.434 ORJ.Türkiye .FTF dosyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
7.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dandini

Eline sağlık farklı ülkelerin ftf yerine, Türkiye ait olanın olması iyi oldu.Neo ya ne bulursak onu yüklüyordum bunların İçinde Çin ftf de çıkmıştı.

Aşağıdaki Konun 11. mesajında işlem ile Türkiye Ait FTF dosyanızı oluşturabilrsiniz Yeterki CDA/CDF kodunu bilin

Xperia Neo
    CDA: 1249-7963
    Değişim Kodu : R3D

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63061161

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Dosya Boyutları Farklılık gösterebilir 2011 serisinde FTF dosyaları 200-350 mb arasıdır z ise arkadaş 7 part vermiş içerik farklı olabilir anlatımda gösterdiğim şekilde simlock.ta dosyasını çıkarıp paketlerseniz sorun olmaz...

resimde gösterdiğin dosya Simloc.ta değil Sin uzantılı farklı bi dosya ????

Simlock ta dosyasını sildim.
    Sizin 17 inci mesajda gösterdiğiniz ikisi bir arada daire içine alınan dosyalardan diğeri bu.yani sizde 3 kb burda 16 mb.onu merak ettim birde sizinkinde iki dosya yanyana bizde değişik yerlerde.Bir hata yapmamak için işi sağlama alayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 12 Mayıs 2013; 13:53:25 >
  • Bir defa reset attı bakalım tekrarlıyacakmı.
  • quote:

Aşağıdaki Konun 11. mesajında işlem ile Türkiye Ait FTF dosyanızı oluşturabilrsiniz Yeterki CDA/CDF kodunu bilin

Xperia Neo
    CDA: 1249-7963
    Değişim Kodu : R3D

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63061161

Teşekkür ederim.Zaten bu konuda gerekli olan tüm açıklamaları senin arşivinden buluyordum
  • Tenk yu konuyu açan arkadaş.
  • flash atmaktan kalmaz merak etme ;) format atmakdan bozulan pc gördünüzmü :D
  • namı büyük adam saol valla ben yardımcı olmak için gif bile yaptım TA kapatmalarınıda söyledim artık uyarılar gayet anlaşılır ama seninde uyarman ve buraya girmen beni gururlandırdı sağolasın orj. orochi sensen eğer :D
  • =) eyvallah my brother xD

@LightningRaven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTAT06 -- 12 Mayıs 2013; 17:09:13 >
  • Bana site gösterin hemen tek link yapayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O TA dosyasını silmek lazım yanlışlıkla unutulursa Brick eder telefonu direkt.

Risksiz bir versiyon upload edersek iyi olur.
  • saol dostum en kısa sürede yenilencektir arkadaşlar bukadar uyarıya rağmen inşallah birinin gözünden kaçmaz bu ta olayı ben resimde belirttim not olarakda yazdım ama lütfen dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTAT06

namı büyük adam saol valla ben yardımcı olmak için gif bile yaptım TA kapatmalarınıda söyledim artık uyarılar gayet anlaşılır ama seninde uyarman ve buraya girmen beni gururlandırdı sağolasın orj. orochi sensen eğer :D

Konu güzel Gerekliydi Ancak yaptığın Gif Biraz Hızlı İlerliyor Resimler Normal Ekleyip Adım Adım yazsan Biraz Daha Anlaşılır Olurdu
    ben Konularımda Uyarmama Rağmen Uyarıyı dikkate almayan veya Ta dosyasını çıkarmadan yazılım yükleyen arkadaşların Cihazlarında Simlock.ta yüklenmesi sonucu cihazlada Sim kilit devreye girdi

Efsanelik Bi şeyimYok Bildiğim Kadar herkese Yardım etmeye Çalışıyorum ORJ derken 2004 Yılından Bu yana Bu Nick i Kullanırım
    Mobil-Forum
    CepForum vs Sitelerdeki Orochi Benim Bi tane Ma Xi cepte Çakmam vardı bildiğim :) Taklitlerimden Sakınınız

• quote:

quote:

namı büyük adam saol valla ben yardımcı olmak için gif bile yaptım TA kapatmalarınıda söyledim artık uyarılar gayet anlaşılır ama seninde uyarman ve buraya girmen beni gururlandırdı sağolasın orj. orochi sensen eğer :D

Konu güzel Gerekliydi Ancak yaptığın Gif Biraz Hızlı İlerliyor Resimler Normal Ekleyip Adım Adım yazsan Biraz Daha Anlaşılır Olurdu
    ben Konularımda Uyarmama Rağmen Uyarıyı dikkate almayan veya Ta dosyasını çıkarmadan yazılım yükleyen arkadaşların Cihazlarında Simlock.ta yüklenmesi sonucu cihazlada Sim kilit devreye girdi

Efsanelik Bi şeyimYok Bildiğim Kadar herkese Yardım etmeye Çalışıyorum ORJ derken 2004 Yılından Bu yana Bu Nick i Kullanırım
    Mobil-Forum
    CepForum vs Sitelerdeki Orochi Benim Bi tane Ma Xi cepte Çakmam vardı bildiğim :) Taklitlerimden Sakınınız

Ben degisirim nickim degismez diyorsun

• Mcep'de çakma orochi vardı evet

• emeğine eline bilgine sağlık işte senin gibi beyinlere ihtiyaç var
  • simlock.ta dosyası çıkarılmış FTF'yi upload ettim:

Deneyip sonucu verebilecek varsa sevinirim.

DOSYA BURADA 2 HAFTA BOYUNCA KALACAK:http://we.tl/C3Ywv3L7ZA

@.::Orochi::.

Orochi sana bi kaç sorum olacak:
    loader.sin dosyasını çıkartmayı şurdaki tutorial'da söylüyor:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2188129 sanırım loader.sin dosyasını çıkarsam bile flashtool tekrar yaratıyor bundle hazılarken? EDIT loader.sin i çıkarınca bootloop a girmiş grolof denedi. Demekki bu yanlış bilgi. loader.sin i dahil ettim bende.

Bir de orada simlock.ta dan bahsedilmiyor. Bu konuda fikrin nedir? :)
    Şurda diyorki soruma cevap vermiş:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41359186#post41359186 simlock.ta es geçilir demiş flashlanırken. Neyse yukarda simlock.ta olmadan olan versiyonu koydum.

deneyen olursa kalıcı biryerlere upload edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 13 Mayıs 2013; 12:48:23 >

• quote:

saol dostum en kısa sürede yenilencektir arkadaşlar bukadar uyarıya rağmen inşallah birinin gözünden kaçmaz bu ta olayı ben resimde belirttim not olarakda yazdım ama lütfen dikkat

kardeşim ellerine sağlık,

henüz deneyemedim ,cihazım serviste çünkü.

emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürker
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

simlock.ta dosyası çıkarılmış FTF'yi upload ettim:

Deneyip sonucu verebilecek varsa sevinirim.

DOSYA BURADA 2 HAFTA BOYUNCA KALACAK:http://we.tl/C3Ywv3L7ZA

@.::Orochi::.

Orochi sana bi kaç sorum olacak:
    loader.sin dosyasını çıkartmayı şurdaki tutorial'da söylüyor:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2188129 sanırım loader.sin dosyasını çıkarsam bile flashtool tekrar yaratıyor bundle hazılarken? EDIT loader.sin i çıkarınca bootloop a girmiş grolof denedi. Demekki bu yanlış bilgi. loader.sin i dahil ettim bende.

Bir de orada simlock.ta dan bahsedilmiyor. Bu konuda fikrin nedir? :)
    Şurda diyorki soruma cevap vermiş:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41359186#post41359186 simlock.ta es geçilir demiş flashlanırken. Neyse yukarda simlock.ta olmadan olan versiyonu koydum.

deneyen olursa kalıcı biryerlere upload edebiliriz.

Loader.sin Çıkarılırmı :) Kim demişse Yalan Sölemiş Telefonun Bootlopa düşmesi normaldir :)

Simlock.ta Flashtool ignore ederek Pas geçer Yanlız 2011 cihazlarda Baya bi kişide Bu dosyayı flashtool yüklemiş cihazları sim kilitli hale geldi
    bu sorunu yaşamamak için Bu dosyayı yazılımdan Çıkarıp Eşşeği Sağlama Almak Gerek

• anlamadığım iş zaten şurda bu simlock olayını kapamadan yükledim sabah yine hat var ve sms atabildim kapalıyken tekrar yükledim ama sorun oluşmasın die şuanda çıkartığ partladım linkleri yeniliyceğim resimleride yeniliyceğim arkadaşlar ama simlock durumu olan arkadaşlar varsa benden dolayı bi sorunsa buda gerçekden kusura bakmayın çözümü varsa bunuda paylaşıcağım araştırıp ii geünler herkeze @.::Orochi::.
  • belki şaka gelir w810i ile başladım ilk yama muhabbetine telefonda ve 2009du orochi ile flash olaylarına girmiştim :D
    yıl 2013 xperia z kullanıyorum şimdi ben yardımcı olmak üzere birşey yaptım ve hala orochi var bilgin ne derece bilemiyorum ama paylaşımlarınla ben çok şey öğrendim benim için gerçekden yararlı bir kişisin ve burda olman gerçekten mutluluk verici SAĞOL.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.