Şimdi Ara

[Xperia Z- Stock Rom_TR] -10.1.1.A.1.253 / 10.1.A.1.434 ORJ.Türkiye .FTF dosyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
7.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen Bana Aittir - İLKAY ALTAY

Emeği Geçen ;
    DANDİNİ --- Dosya İhtiyacımızı Karşılamıştır teşekkürler.
    ARESMAR --- Bilgileri Ve ilgisinden dolayı teşekkürler.

FTF - Xperia Z - 10.1.1.A.1.253 Türkiye Orjinal Yazılımı Flash Dosyası

NOT: Linkler Yenilencektir Kusura Bakmayın Arkadaşlar Yeni Sürümde Eklencektir en kısa sürede

FTF - Xperia Z - 10.1.A.1.434 Türkiye Orjinal Yazılımı Flash Dosyası

NOT: Linkler Yenilencektir Kusura Bakmayın Arkadaşlar Yeni Sürümde Eklencektir en kısa sürede

Gerekli Dosyalar;
    Flashtool Programı (son Versiyon)
    Xperia Z - Usb Driver

1-Sony Pc Companion yükleyelim
    2-sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Gerekli dosyalarda verdiğim Flash tool indirip yükleyelim
    3-Telefonumuzu kapatıp ses kısma tuşuna basılı tutarak kablomuzla bilgisayara bağlayalım
    4-telefonun fastboot driverları yüklenecektir yükleme bittikden sonra telefonu çıkartalım
    (driver yükleme yapamazsa gerekli dosyalarda driverinide verdim burdan indirip gösterebilirsiniz.)
    5-flash tool programını açmadan önce ilk başta program dışında telefona ait tüm programları kapayalım pc companion sony update gibi sonra indirdiğimiz partlı olan ftf dosyasını rardan çıkartıp tek dosya olarak ftf uzantılı halini c:/flashtool/firmware klasörünün içine atalım sonra programı açalım
    6-şimşek butonuna basalım ve gelen uyarıya dokunmadan ok diyelim
    7-açılan programdaki bize ait olan ftf dosyasını seçelim ve sağda flash yazan butona basalım
    8-bağlantı menüsü gelmesini bekleyelim biraz sonra gelecektir telefonunuzu bağlamanızı isteyecektir resimdeki temsili bir anlatım olduğundan biz tekrar ses kısma tuşuna basılı olarak telefonumuz kapalıyken kablomuzu takalım
    9-yüklemeye geçicektir eğer geçmezse tekrar baştan deneyin geçmesi gerek
    10-finish yazısını gördükden sonra yükleme bitmiş olacaktır ve artık yeni türkiye romunuz yüklenmiştir.

Herkeze İyi Günler Dilerim.

@dandini@aresmar@mrgoxel@afd92@emil175@kaan_9292@minur@grolof@cavit63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTAT06 -- 30 Mayıs 2013; 3:19:11 >

• cihazı Sony PC Companion ile fabrika ayarlarına çevirmek zorunda kaldım 2 kez ve her defasında internetten 700 mb bir dosya indirdi.Flash dosyalarını indirerek bu dertten kurtulabiliriz sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emyn1907

cihazı Sony PC Companion ile fabrika ayarlarına çevirmek zorunda kaldım 2 kez ve her defasında internetten 700 mb bir dosya indirdi.Flash dosyalarını indirerek bu dertten kurtulabiliriz sanırım ?
    aynen öyle oldu artık 5 dakkada orjinal yazılımı kurabiliriz kardeşim bende garantili cihazı susturdum sonra geri açtım ama rom bulamadım bu yüzden böyle birşey yapmanın vakti gelmiş deyip yazptım alman romu kullanıyordum çok gıcık oldum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTAT06

aynen öyle oldu artık 5 dakkada orjinal yazılımı kurabiliriz kardeşim bende garantili cihazı susturdum sonra geri açtım ama rom bulamadım bu yüzden böyle birşey yapmanın vakti gelmiş deyip yazptım alman romu kullanıyordum çok gıcık oldum bende

Alıntıları Göster
    harika.. eyvallah üstad beklemekten sıkılmıştım epey işime yarar sağolasın :)
  • herkese hayırlı olsun güzel oldu bu.
  • cihazını kendi flashlamak isteyenler için güzel konu emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

herkese hayırlı olsun güzel oldu bu.
    Elinize emeğinize sağlık.İndirmeye başladım,bakalım sonuç nasıl olacak.

NOT:Bu telefonu 2 aydır kullanıyorum ve devamlı denemeler yapan biriyim,gözüm hep türkiye yazılımını aradı ama bulamamıştım.Pek çok insanın işine yarıyacağından eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 12 Mayıs 2013; 11:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emyn1907

harika.. eyvallah üstad beklemekten sıkılmıştım epey işime yarar sağolasın :)

Alıntıları Göster
    hayırlı bir işe imza atmak çokda mutlu edici bir olay tabiki ama gerçekten ihtiyaç duyulduğu için yaptım asıl dandini sayesinde yapabildim dosyayı düzenlemem için gereken arşiv ona aittir. bende ona teşekkür ederim onun sayesinde kendi telefonuma kurdum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

herkese hayırlı olsun güzel oldu bu.
    =) pazara halledersin dedin pazara hallettim üstad ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

cihazını kendi flashlamak isteyenler için güzel konu emeğine sağlık
    bozup bozup flashlama dönemi başladı arkadaşlar hiç çekinmeden istediğinizi flashlayın kurun artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Elinize emeğinize sağlık.İndirmeye başladım,bakalım sonuç nasıl olacak.

NOT:Bu telefonu 2 aydır kullanıyorum ve devamlı denemeler yapan biriyim,gözüm hep türkiye yazılımını aradı ama bulamamıştım.Pek çok insanın işine yarıyacağından eminim.

Alıntıları Göster
    güle güle kullan kardeşim ben yükledim deneme amaçlı iki kez sıkıntı yok ama resimdede görüldüğü gibi simlock.ta onu yüklememesi gerekior onu kaldırmak için ta butonunu işaretlemeyi unutmayın sakın

• quote:

bozup bozup flashlama dönemi başladı arkadaşlar hiç çekinmeden istediğinizi flashlayın kurun artık :D

günün birinde cihaz elimizde kalmaz dimi :)
  • quote:

güle güle kullan kardeşim ben yükledim deneme amaçlı iki kez sıkıntı yok ama resimdede görüldüğü gibi simlock.ta onu yüklememesi gerekior onu kaldırmak için ta butonunu işaretlemeyi unutmayın sakın
    Ellerinize saglık benim gibi acemiler ve kurcalamayı sevenlere alternatif oldu artık korkusuzca mod yüklemeye devam
    Saygılar
  • quote:

Ben yükledim ve herhangi bir problem yok.Yalnız benim telefonum orjinalinde 6602
    Mesela ben pc companiona bağlayıp onar dediğim zaman hata veriyor.Acaba telefonun modelinin farklı olmasındanmı kaynaklanıyor.Gerçi orijinal yazılımı varken onar dediğimde onarıyordu ama şimdi onarmıyor.
    Çokda önemli değil,önemli olan güncelleme çıktığında görmesi.
    Denemeye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Ellerinize saglık benim gibi acemiler ve kurcalamayı sevenlere alternatif oldu artık korkusuzca mod yüklemeye devam
    Saygılar

Alıntıları Göster
    Eklenen Resimde TA Bölümü Ticklenmiş Yazılımın içinde Simlock.ta Dosyası varsa Bu Bölümü İşaretlemeden Yüklediklerinde Sorun Yaşayabilirler Paketlerken İçersinden Çıkarsaydınız....

Simlock.ta Dosyasını FTF içerisinden Çıkarmak isteyenler Aşağıdaki Konunun 17. mesajına Bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63061161

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 12 Mayıs 2013; 12:58:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Eklenen Resimde TA Bölümü Ticklenmiş Yazılımın içinde Simlock.ta Dosyası varsa Bu Bölümü İşaretlemeden Yüklediklerinde Sorun Yaşayabilirler Paketlerken İçersinden Çıkarsaydınız....

Simlock.ta Dosyasını FTF içerisinden Çıkarmak isteyenler Aşağıdaki Konunun 17. mesajına Bakın

Kardeşim zaman zaman mahallemize uğrarsan memnun oluruz.Senin bilgilerinden çok faydalandık,hala faydalanıyoruz.

• quote:

quote:

Kardeşim zaman zaman mahallemize uğrarsan memnun oluruz.Senin bilgilerinden çok faydalandık,hala faydalanıyoruz.

Eyvallah Simlock.ta dosyasına dikkat edin benden söylemesi

• quote:

quote:

quote:

Gerçi arkadaş uyarmış ama senin dediğin gibi silinirse daha sağlıklı olur.
    Ben şimdi dediklerini uygulamaya kalktığımda bir şey ilgimi çekti dosyayı sağ tıklayıp çıkarıp açınca 17 inci mesajdaki resimde alttaki daire içine aldığın yazılımın boyutu 3 kb ama bendeki 16 mb. görünüyor.Bu normalmidir yoksa bir hatamı yapıyoruz,üstelik ikisi alt alta değil yani simlock ta ile yazılım dosyası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 12 Mayıs 2013; 13:33:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçi arkadaş uyarmış ama senin dediğin gibi silinirse daha sağlıklı olur.
    Ben şimdi dediklerini uygulamaya kalktığımda bir şey ilgimi çekti dosyayı sağ tıklayıp çıkarıp açınca 17 inci mesajdaki resimde alttaki daire içine aldığın yazılımın boyutu 3 kb ama bendeki 16 mb. görünüyor.Bu normalmidir yoksa bir hatamı yapıyoruz,üstelik ikisi alt alta değil yani simlock ta ile yazılım dosyası.

Alıntıları Göster
    Dosya Boyutları Farklılık gösterebilir 2011 serisinde FTF dosyaları 200-350 mb arasıdır z ise arkadaş 7 part vermiş içerik farklı olabilir anlatımda gösterdiğim şekilde simlock.ta dosyasını çıkarıp paketlerseniz sorun olmaz...

resimde gösterdiğin dosya Simloc.ta değil Sin uzantılı farklı bi dosya ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 12 Mayıs 2013; 13:38:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Saygılar

Alıntıları Göster
    Eline sağlık farklı ülkelerin ftf yerine, Türkiye ait olanın olması iyi oldu.Neo ya ne bulursak onu yüklüyordum bunların İçinde Çin ftf de çıkmıştı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.