Şimdi Ara

xperia z2 Ankaralı'lar ile elden toplu alım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu organize işi için şahsen benim pek vaktim yok ancak diğer paralel ithalat ürünü cuma günü akşama kadar sonuçlanmaz ise 21 haziran cumartesi günü kaç kişi toplanırsak artık belirli bir yer saat ayarlayıp toplanabıldıgımız kadar toplanıp 3-5-10 dükkan gezip içimiz rahat edene kadar ürünü elimize alıp beğenip sorunlarını kontrol edip onaylayıp ve toplu alım avantajını kullanarak indirim yaptırabildiğimiz kadar yaptırıp ürünü satın almayı düşünüyoruz.yoksa bu gidişle arpa boyu kadar ilerleyemeyeceğiz.
    Aklına fikrine yatan bütün Ankaralı ciddi alıcılar ile cumartesi toplanabilirsek ne ala.

ürün kutu içeriği nedir ne denk gelir gittiğimiz dükkanlarda kutu içeriği ne çıkar ne karar veririz hangisi işimize gelir orası muamma şimdiden söyleyim en sağlam malı en uzuca veren dükkan ilk hedefimiz.

NOT: GELİRİM DEYİP SONRA ÇOCUK BAHANELER ÜRETECEK BALONLAR YAZIPTA BENİ BOŞA UĞRAŞTIRMASIN LÜTFEN.

Alıcı arkadaşların nicklerini buraya yazacağım cumartesiye kadar kaç kişi toplanırsa artık

benide ekle demeniz yeterli

1- PLATINIUM
    2- Mysti.win
    3-se_runtome
    4- cmlakgndz
    5- thuja
    6- RODEOMUSTAFA
    7- speedyboys
    8- coupant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysti.win -- 24 Haziran 2014; 22:02:44 >

• abiler kaça alabiliriz bir fikriniz var mı?
  • cmlakgndz C kullanıcısına yanıt
    kardeş sağlam bi makinayı 1900 den yukarı alacağımızı sanmıyorum ben ama paralel ama distributor tabı toplu alım avantajı ıle.
  • 1900 den aşağı demek istediniz sanırım 1900 fln çok iyi fiyat zaten, ben 2100ü kılıflısına vermeye razıydım :)
  • cmlakgndz C kullanıcısına yanıt
    ya teferruatlara girmeyelim hiç aksesuarıydı kılıfıydı dock uydu bılmem neyıydı onları herkse ısıne geldıgı gıbı halletsın alan ayrı alsın almayan keyfı bılır ayrıca 1900 den yukarı sanmıyorum dedım yanı 1900 den fazla vermeyız dıyorum
  • Ankara sony de bir arkadaş vardı onunla konuşsak forumda üye olan bende Armada müdürü ile sabah bir görüşelim bakalım ne diyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kaçıncı konu yav daha alamadınız mı bana gülerdiniz dimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beni ekleyebilirsin hocam o fiyata almamız zor gibi ama inşalalh alabiliriz
  • beni de ekleyin bende 24 ünde ankarada olacağım satıcıya söylersiniz dükkanı tarif edersiniz bende 24 ünde gidip alırım
  • Ekle beni de dostum
  • Fiyat piyasaya göre uygun olursa ben de alırım B planı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

Ankara sony de bir arkadaş vardı onunla konuşsak forumda üye olan bende Armada müdürü ile sabah bir görüşelim bakalım ne diyecek.

iyi olur benım tahmınım 9 - 10 kısı oluruz buda yeterlı bır sayı bence yarım saatte düz hesap 20 000 ciroyu hangi dükkan yapmak istemez alternatıflerı degerlendırelım şimdiden iyi olur evet.
  • beyler persembe gunu bı tarıh ayarlayalım herkese uygun bi vakit olsun 10 kısı olak yeter hem boylelıkle bılgı sahıbı arkadaslarla bır araya gelmıs olup ürünün kontrol etmedıgımız bır yerı sormadıgımız soru aklımıza takılan bırsey kalmayacak bence böyle daha iyi olacak herkes paketını alacak elıne ordan yallah evine
  • Mysti.win M kullanıcısına yanıt
    harika fikir :D
  • Haftasonu olması lazım. Çalışıyoruz arkadaşlar.
  • cekuu58 C kullanıcısına yanıt
    cogunluk için hangı gun uygun olursa azınlık ona uymak zorunda arkadaslar işin sonunda ayarlanır o
  • ya arkadaşlar
    artık sinirlerim son haddinde ya bu ne değerli bir cihazmış.
    daha doğrusu piyasa ne kadar 3 kağıtcı çakal doluymuş.
    bizde uygun zamanın da z1c 1999 tl satılırken 1499 fiyat la satıyordu şimdi neden z2 için aynısı yapmıyor ne oldu alış yerini mi değiştirdi. nedir bu yalancı tiçaret.
    ve kesinlike parel ithalat için 1800 ve yukarı yazık.
    almanya da cihaz 499 euro lara düşmüş 1450 gibi rakama +120 pasaportla 1570 tl ye geliyor.
    ama bizde p.i 1900 tl fiyat yazıyor bu ne saçmalık.
    millet ne dalga geçiyordur bizle bu ne ya bir ankara bir konya ne çok şişirdik cihazı buraya girip takip eden satıcı varsa bizim gibi enayileri görüp nasıl olsa satarız diyordur
    sıkıldım harbiden yaa
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    abi yapacak bişe yok bıreysel olarak gıdıp alsan fıyat yıne aynı olacak 1 2 tane degılkı bunlar bınlerce protesto yapıp hıc almasan,bilinçsiz çok adam parayı basıyo alıyo satıcının ısı yıne goruluyo hatta cogu kullanıcı paralel ıthalatın farkında bıle degıl cogu alıs verısın sırasında dıstırıbutorun adı bıle gecmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysti.win

cogunluk için hangı gun uygun olursa azınlık ona uymak zorunda arkadaslar işin sonunda ayarlanır o

Bu nasıl bir mantıktır. İşin sonunda ayarlanacak olan şey nedir? Haftasonu olmazsa Ankara içindeki arkadaşlarla buluşup alma işi beni silin. Burada kimse kimseye muhtaç değil.
  • Allah akil fikir versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.