Şimdi Ara

Xperia Z3 Suya koydum dokunmatiği çalışmıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
7.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z serisi su geçirmez diye birşey yoktur. Sadece suya dayanıklı olduğu söylenir. Sıvı teması yüzünden kaç arkadaşımın başı yandı bilemezsiniz. Geçmiş olsun , kullanıcı hatası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony tüketicileri kandırıyor
    Aşırı ısınma, pembe resim ve video çekme olayı, restartlardan sonra bu da tuzu biberi oldu artık
    Yazık
  • Musluk yukarıdan aşağıya suyu basınçlı olarak aktardığı için mutlaka su almıştır cihaz. Su dolu bir kaba koysaydın belki de birşey olmayacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jancars

Cahil cahil insanlar yorum yazmasın lütfen telefon akşama kadar reklamlarda havuzda video çekiyor adamlar biz 2 dk musluk altına tutuk diye mi su kaçırır oldu.

Üstte de yazdigim gibi musluktan akan su belirli bir basincla akiyor basincli su konusunda bir garantisi yok ama havuzda belirli metre derinlikte belirli bir süre garantisi var tekrar geçmiş olsun servise yollayip bir sansinizi deneyin

• Bende aldığıma bin pişmanım bu tuğlayı iphone 5s den geçtim bu Z3 kalasına geçmez olaydım yazık bu paraya değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Bende aldığıma bin pişmanım bu tuğlayı iphone 5s den geçtim bu Z3 kalasına geçmez olaydım yazık bu paraya değmez

5s'den sonra bende note 4 yaptım ve 1 gün dayanabildim
    Android üst düzey telefonlarda illa sorun var iphone 6 aldım kafam rahat
    Kesinlikle tavsiye ediyorum
  • kapakları açık birakırsan olur bende z var akvaryuma sokup video çektim zamanın da ama telefona bir şey olmadı ya kapakları tam kapatmadık yada ayıplı çıhazdir garantiye vermende fayda var bana göre şansına değişime gidebilir çıhaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Bende aldığıma bin pişmanım bu tuğlayı iphone 5s den geçtim bu Z3 kalasına geçmez olaydım yazık bu paraya değmez

Aynen öyle keşke iphone 6 alsaydım aynı paraydı iphone 3g den beri bütün modellerini kullandım değişiklik olsun dedim Z3 aldım ama aldığıma pişmanım satıp Iphone 6 alıcam umrumda değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Aynen öyle keşke iphone 6 alsaydım aynı paraydı iphone 3g den beri bütün modellerini kullandım değişiklik olsun dedim Z3 aldım ama aldığıma pişmanım satıp Iphone 6 alıcam umrumda değil

aynen aklın yolu bir
    şimdiden hayırlı olsun

• Su geçirtmemeyi (kısmen) öğrenmişler de ekranın sapıtmasını engellemeyi öğrenememişler. Her yönüyle tamamlanamayan gereksiz bir teknoloji. Ekran yapmayı öğrensin ondan sonra suyu düşünürüz.
  • Telefonu muslugun altına koyun diye su geçirmez yapmadılar :d sadece yağmurda v.s suya düştüğünde bozulmamasi için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mz_snr kullanıcısına yanıt
    Sen teknolojiyi nasıl takip ediyosun anlamadım simdi bre
  • istersem 5 bin vereyim 10 bin vereyim su geçirmiyo diye ama asla suya sokmam
  • dün carrefourda bulunan sony centera sordum telefon su altı çekim yapabilir suyun altına kullanabilirsiniz dedi. yalnız yandaki açılıp kapanan hafıza kartı girişlerinin sıkı bir şekilde kapalı olması gerekli dedi . 'su geçirirse bozulursa ne olacak' diye sordum . servise gider dedi. gülerek en iyisi suya hiç sokmamak dedim adamda gülerek yani bence de en iyisi bu dedi)

suya girerse ve bozulursa garanti kapsamında

bu arada bende z3 ile iphone plus arasında kaldım karar veremiyorum plus 2949 tl z3 2000 tl aradaki 900 tl ii para sizce vermeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

dün carrefourda bulunan sony centera sordum telefon su altı çekim yapabilir suyun altına kullanabilirsiniz dedi. yalnız yandaki açılıp kapanan hafıza kartı girişlerinin sıkı bir şekilde kapalı olması gerekli dedi . 'su geçirirse bozulursa ne olacak' diye sordum . servise gider dedi. gülerek en iyisi suya hiç sokmamak dedim adamda gülerek yani bence de en iyisi bu dedi)

suya girerse ve bozulursa garanti kapsamında

bu arada bende z3 ile iphone plus arasında kaldım karar veremiyorum plus 2949 tl z3 2000 tl aradaki 900 tl ii para sizce vermeye değer mi?

Plus 2600 Z3 2200
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    16 lık yetmez 64 gb plus 2950 tl
    z3 16 gb 1900 tl+64 gb hafıza kartı= 1950.
  • Telefona 2000 TL verip musluk altına sokmak...
    Ya çok zenginsin ya da delinin tekisin.
  • Tam aksine konuyu açan gayet sakin bile davranmış sen yorumlara baksana bi resmen adamın telefona su girdi diye sevinmiş herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

16 lık yetmez 64 gb plus 2950 tl
    z3 16 gb 1900 tl+64 gb hafıza kartı= 1950.

64 gb hafıza kartı 50 TL öylemi
  • Akşam akşam ne güldüm ya.. :)) bile bile suyun altına telefonu tutmak hangi akla hizmet. hahaha :) illa su geçirmiyor diye tutupta musluğun altına tutmak kadar komik bişey yok. Tekrar kusura bakmayın. :) :) Çok güldüm ya. Artık bol bol su içersin musluktan üstüne
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.