Şimdi Ara

Xperia Z3 ve Z3 Compact ne zaman gelecek? Fiyat ne olacak? özel röportaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müdüre bak sen daha sunumunu yaptığı z3 compact'ın 4.6 inc olduğunu bilmiyor o kadar ilgili bir müdür...

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimistSoul

quote:

Mesut Çevik'in rahat olmadığını gozlemledim bunu forumda almış olduğu tepkilere bağlıyorum,bu hayatta kazanılan en zor şeyin güven olduğunu düşünürsek Mesut Çevik'in işi çok zor görünüyor.

Ifa fuarı diyor bu video yeni değil diye tahmin ediyorum. Ayın 10unda bitti diye biliyorum. Iphone için yaptığı yorumdan dolayı önyargı ile bakıyorsunuz galiba.

Önyargı ile bakmıyorum mesut bey editörlük mesleğini yapan kişilerin sahip olması gereken özellikleri bir kenara bırakıp içini döktüğü için bu kadar tepki çekti.Keşke bir takım şeyleri içinde tutabilseydi de bizlerde eskisi gibi samimi bulabilseydik.

Çoğunluk samimi buluyor canınızı sıkmayın. İphone u övseydi çok samimi bulurdunuz kendisini. bu da asıl samimi olmayanın sizin gibiler olduğunun kanıtı.

Mesut Çevik aynı şeyi general mobile içinde yaptı ilerleyen zamanlarda başka firma içinde yapacaktır burada bahsedilen sorun hangi firma olduğu değil mesut beyin firmaya olan yaklaşımının bir editör gibi olmaması bir kullanıcı gibi olmasıdır.

Hala daha iftiraya karalamaya devam ediyorsunuz ya Allah ıslah etsin diyorum :) zira ne desem anlamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kulaklık vermeyin ama telefon ucuz olsun.bazi telefon markaları bunu yapmaya basladi.misal z3 kulaksız 2000 lira altı olsa ,z3 compact 1500 lira olsa kimsenin neden kulaklık yok diye soracagini sanmiyorum.umarim fiyatlar dusuk olur.yalniz sonbahar nedir ekim basi deyin eylul sonu deyin ama sonbahar kasim 30a kadar.verilen cevaplar hep politik.umrim Mesut Çevik kayit disinda daha fazla bilgi alabilmistir.birtek su iddiali dusuk fiyatli modelleri merak ettim onumuzdeki ayalrda ortaya cikacak.
  • Yazıklar olsun DH'ye.
    Hemde kocaman yazıklar olsun.
    Bu Video taa fuar zamanı çekilmiş, fuar bitmiş aradan 10 gün geçmiş yeni yayınlanıyor kasıtlımı yoksa unutulmuş mu?
    Bir kocaman ayıpta sony yetkilisine gün soruyor sonbahar diyor eskilere göre sonbahar 3 ay hangisi acaba. Koskocaman yetkili net gün veremiyor bu da sony türkiye'nin ayıbı. Avrupa'da fiyatlar belli oldu bizde muamma.
    Vah ki vah.

• Mesut Cevigin ya gozunden kacti yada bozmak istemedi birebir ayni diyor ama ramler farkli kaldiki oldukca onemli bir etken ram miktari.

Ayrica kurallara uydukca,kufur,argo vb kullanmadikca elestiriye acik olunmasi gerektigini dusunuyorum,en ama en sade haliyl yaziyorum aslinda gen.mob dan beri Mesut beyin editorlugu hakkinda cokca sozum olmasina ragmen,Mesut Cevigin inceleme yada videolarinin hicbiri genelde izlemiyor,izlediklerimdede Erdi beyin icerigindeki tadi alamiyorum.

Sirf g3 lansmanindaki Erdi beyin yaptigi roportaj ile Mesut beyin bu roportajina bile bakinca aradaki fark goruluyor.Dh antisony tarzi yaklasimini ise kiniyorum.

Emeginiz,cabaniz,ortaya koydujlariniz icin tesekkurler Mesut bey fakat olmuyor eski inandiriliciginiz ve guvenilirliginiz olmadigi dusunuyorum.

• Bu kadar saçma bir açıklama olur mu? Türkiye'de kulaklık maliyetliymiş te falan mışta filanmış. Kulaklığın sony maliyeti 200 tl falan mı. Bence alakası yok. Sony bunu hep yapıyor. Tv da da aynı şeyi yaptı. Fiyatları uçuk tuttu sonra pazarını samsung ve lg ye kaptırdı. Yok teknoloji üretiyomuşta. 6 ayda bir tepe model çıkıyor.
    Kulaklık fazla bize, müşteriyi maksimum kazıklama mantığına devam.

• Z3c başarılı ama hafif olması korkutuyor acaba malzeme kalitesinden mi ödün verdi ?

• Mesut çeviğin samimiyetsizliği tescillenmiş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Z3c başarılı ama hafif olması korkutuyor acaba malzeme kalitesinden mi ödün verdi ?

karşımızda gittikçe kardan zarrar eden bir sony var.küçülmeyle birlikte kaliteden de ödün vermeye başladı
  • sony düzgün yaptığı işlerden biri ama fiyatı bir türlü düzgün olmadı ps4 1500 tl gibi xperia z2 2200 tl hadi vergiler vs doğru çok ama iki cihazdan sony hangisinden çok kazandığını biliyoz maliyet olarak yine konsol daha pahallı ama yinede daha ucuza satılıyor (400 usd/euro ---- 600 usd/euro gibi )özellik sundukları gerçek ama sorunları olan telefonlar bunlar z1 ekran sıkıntılıydı z modeli işlemci olarak yetersizdi tabi çizilmeler başka konu z2 güzel ama fiyat bu kadar olması yanlış karar sonra elinde patlıyor z1 ler 1400 tl gibi zor satarsın şimdi ayrıca snapdragon s801 ac olsada artık snapdragon 805 gibi işlemci var 6 aydan fazladır var zaten onu kullansan rakiplerinden geri kalmamış olursun 2k ekran gereksiz ama full hd snapdragon 805 oyun canavarı olurdu kasa incelmiş ama yine çerçeveler göze baya çarpıyor htc m8 2 boom sound var z3 aynı durum yok tasarımsal olarak ciddi bir yenilik sadece çerçeveler olmuş yazık yani tabi yeni cihazda iyileştirmeler kameradan pil tüketimine ama az olduğu gerçek
    sony piyasadaki en eski markalardan biri ama yaptığı yeni modeller artık insaları çok albenisi uyandırmıyor hadi donanım aynı kaldı tasarım değişsin artık tüm üreticiler lg g2 g3 gibi modellerden ötürü inceltilmiş ekran çerçeveleri inceltmeye başladı kasa kalınlığı artık çok önemli değil ama göze hitap çok önemli işlemci aynı ekran ıps ,amoled vs oluyor pil kapasitesi, kamera sony zaten kendi üretiği için baya iyiler ,,,,diğerleri yapamayınca sony sensör kullanıyor zaten samsung htc lg hepsi android zaten kaldı tek tasarım su geçirmez oluşu şık duruşu tabi sony müzik işinde oldukça iyi olduğu gerçek ses yine iyi olucaktır ama şu model değişimlerinde artık kasa aynı kalsa donanım yenilenmeli donanım aynı kalıca tasarım yenilenmeli kullanıcıya yeni modele geçme isteği vermeli apple bile bu dediğimiz politikayla yeni cihaz çıkarıyor zaten ama yinede çok büyük satış rakamlarına ulaşıyor tabi pahallı olmasına rağmen
    bilgi için mesut abi teşekkürler ama alttaki resimlerde şahsen sonyden beklediğimiz tasarımlar vardı
    Xperia Z3 ve Z3 Compact ne zaman gelecek? Fiyat ne olacak? özel röportajXperia Z3 ve Z3 Compact ne zaman gelecek? Fiyat ne olacak? özel röportaj

• Şu aniden yüksek bir sesle çıkan ttnet reklamlarını kapatın lütfen !!!

• Ben bu kadar samimiyetsiz bir firma görmedim. Telefonları çok pahalı olması geçtim kısa bir zaman sonra telefonu öldürüyorlar. Sonra vay efendim yeni güncellemeler telefonun stabilitesini azaltacağından güncelleme verme geregi hissetmedik. Tamamiyle laf cambazlığı yapıyorlar. Z1 çıkmıştı aradan biraz süre geçti z1 comp. çıktı. Ekranı hem küçük hemde 720p idi. Buna rağmen 100 lira daha ucuzdu. Panel fiyatları göz önüne alındığında işin aslı hiç böyle değil. Şayet bu yıl bir sürü zarar açıklayacak olmasının başlıca sebeplerinden biride bu güncellemeler yüzünden kullanıcı sayısındaki azalış ve buna bağlı olarak firmanın telefon satamaz olmasıdır. Gidin çinli firmaların ucuz telefonlardan alın sıkıldıkça değiştirin. Hiç olmadı sisteminiz güncel kalmış olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesut Çevik'in rahat olmadığını gozlemledim bunu forumda almış olduğu tepkilere bağlıyorum,bu hayatta kazanılan en zor şeyin güven olduğunu düşünürsek Mesut Çevik'in işi çok zor görünüyor.

Ifa fuarı diyor bu video yeni değil diye tahmin ediyorum. Ayın 10unda bitti diye biliyorum. Iphone için yaptığı yorumdan dolayı önyargı ile bakıyorsunuz galiba.

Önyargı ile bakmıyorum mesut bey editörlük mesleğini yapan kişilerin sahip olması gereken özellikleri bir kenara bırakıp içini döktüğü için bu kadar tepki çekti.Keşke bir takım şeyleri içinde tutabilseydi de bizlerde eskisi gibi samimi bulabilseydik.

Çoğunluk samimi buluyor canınızı sıkmayın. İphone u övseydi çok samimi bulurdunuz kendisini. bu da asıl samimi olmayanın sizin gibiler olduğunun kanıtı.

Mesut Çevik aynı şeyi general mobile içinde yaptı ilerleyen zamanlarda başka firma içinde yapacaktır burada bahsedilen sorun hangi firma olduğu değil mesut beyin firmaya olan yaklaşımının bir editör gibi olmaması bir kullanıcı gibi olmasıdır.

Ben o videoyu da izledim çokta iyi hatırlıyorum ordaki amacı bizlere gelmiş gecmis en iyi f/p ürününü tanıtmakti ve donanimi saglam cihazlara çok para vermek istemeyen kisilere kapi açıyordu. Adam bizlere iyilik yapmak istedi fakat GM yetkilileri ilgisiz, sorumsuz kaldilar ve reklam konusunda ciddi bir stratejik hata yaptılar. Bunun faturasini neden Mesut Bey ödesin ki? Elestirinin de mantıklı olani makbuldur. Sizin ki artık çamur atmaya dönüşüyor. Ben yıllardır bu forumu takip ederim nerden baksan 4 yıldır uyeliksiz offline şekilde girip inceleme bakar haber okur çıkarım. Ne hikmetse son zamanlarda yazilan yazılarin virgülüne noktasina kadar dikkat eder olundu TDK yetkilisinden fazla hassasiyet icerisindeler. Daha dur birde stilistler cikti vay efendim niye kisakol gömlek giyiyorsun? Yani git gide böyle sacmalamaya baslanildi. Milletin bahsettiği diğer bütün sitelere de arada bakiyorum. Kesinlikle ama kesinlikle DH'nin inceleme kalitesi bir başka. Yani sözün özü şu Yiğidi öldür ama hakkını ver. Kuru kuru çamur atmakla veya kotulemekle olmaz bu işler. Efenim neymiş Apple için safını belli etti. Abi zaten adam editor değil mi yeri geldiğinde olumlu yeri geldiğinde olumsuz yazmasin mi ? Bu adam hep olumlu yazmak zorunda mi? Ben yazdiklarinin bir kismina katıldım bir kismina katilmadim ama genel olarak güzel yazmıştı. bu adam farklı açılardan bakıyor görüş farklılığı gayet normal. Bırakın adamlar işini yapsın. O yaziyi Apple Ceosu görse sizin kadar olayı büyütmez ne gereksiz atraksiyonlariniz var anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ptimistSoul -- 17 Eylül 2014; 21:33:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

Zed3
    Zed3 Compact !

z ingilizce 3(üç) türkçe :)

:) aynısını Ufuk Gürsoy'da yapıyordu, ciüç diyordu. Göya bişe, ingilizce telafuz ediyorlar. ya şuna geüç dersin yada cithrii dersin. ciüç ne
    aynı şekilde zedüç ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Z3c başarılı ama hafif olması korkutuyor acaba malzeme kalitesinden mi ödün verdi ?

karşımızda gittikçe kardan zarrar eden bir sony var.küçülmeyle birlikte kaliteden de ödün vermeye başladı

umarım olmaz.
  • Playstation'dan başka hiçbir ürünlerine doğru düzgün reklam yapmıyorlar. Telefonlarına öyle kocaman bir çerçeve koyuyorlar ki, 5,2 inçlik telefon kendinden daha büyük ekranlı telefonlardan büyük oluyor. Kulaklık açıklamasını da aşırı saçma buldum. Görende 100 - 200 liralık kulaklık koyuyorlar sanacak.

• neyi abartıyorsunuz anlamadım gayet güzel sorulması gereken şeyleri sormuş daha ne yapsın adam eskiden bu kadar bilgiyi videoyu hangi siteden izliyodunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben o videoyu da izledim çokta iyi hatırlıyorum ordaki amacı bizlere gelmiş gecmis en iyi f/p ürününü tanıtmakti ve donanimi saglam cihazlara çok para vermek istemeyen kisilere kapi açıyordu. Adam bizlere iyilik yapmak istedi fakat GM yetkilileri ilgisiz, sorumsuz kaldilar ve reklam konusunda ciddi bir stratejik hata yaptılar. Bunun faturasini neden Mesut Bey ödesin ki? Elestirinin de mantıklı olani makbuldur. Sizin ki artık çamur atmaya dönüşüyor. Ben yıllardır bu forumu takip ederim nerden baksan 4 yıldır uyeliksiz offline şekilde girip inceleme bakar haber okur çıkarım. Ne hikmetse son zamanlarda yazilan yazılarin virgülüne noktasina kadar dikkat eder olundu TDK yetkilisinden fazla hassasiyet icerisindeler. Daha dur birde stilistler cikti vay efendim niye kisakol gömlek giyiyorsun? Yani git gide böyle sacmalamaya baslanildi. Milletin bahsettiği diğer bütün sitelere de arada bakiyorum. Kesinlikle ama kesinlikle DH'nin inceleme kalitesi bir başka. Yani sözün özü şu Yiğidi öldür ama hakkını ver. Kuru kuru çamur atmakla veya kotulemekle olmaz bu işler. Efenim neymiş Apple için safını belli etti. Abi zaten adam editor değil mi yeri geldiğinde olumlu yeri geldiğinde olumsuz yazmasin mi ? Bu adam hep olumlu yazmak zorunda mi? Ben yazdiklarinin bir kismina katıldım bir kismina katilmadim ama genel olarak güzel yazmıştı. bu adam farklı açılardan bakıyor görüş farklılığı gayet normal. Bırakın adamlar işini yapsın. O yaziyi Apple Ceosu görse sizin kadar olayı büyütmez ne gereksiz atraksiyonlariniz var anlamış değilim.

Bunu birde dh editorun secimi diye tanitilan copcoveryi dhabere guvenip alan,soketten iflahi kesilen,serviste 50lira odemeniz gerek diye karsilanan binlerce discovery magduruna sorsana delikanli.

• Smartband talk android wear imi kullaniyor, verdigi cevaptan pek anlayamadim. O gelecek mi?

• Mesut bey, kendine yakışanı yani tüketici odaklı olarak sorusunu soruyor, ürünleri firmaları samimiyetsiz buluyor.
    Bir markayı eleştirdi diye bu linç kampanyası çok ahlaksızca. Ben markanın/markaların adamı olmadan harbi olduğu için mesut bey'i tebrik ederim.
    Iphone a methiyeler düzse isheep'ler, sony mudurune yağdanlık yapsa soniciler mutlu olacaktı sanırım.
    Bence mesut bey fanlara değil tüketicilere çalıştığı için, fikir verdiği için linç ediliyor. Fanboylarda mantık ve bilinç olmadığı için sorgular oldular Mesut bey'in yorumlarını ve sorularını. Fanboylar mı onları kim takar?
    Onlar takıntılı insanlar. Mesut bey ise takıntısız tüketici için tarafsız ve yeri geldiğinde tüketici çıkarı için taraflı yorumları ile bence iyi bir editör. Sanırım bir sonraki telefonum yine mesut beyin videoları ile kesinleşecek...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.