Şimdi Ara

Xperia Z3 ve Z3 Compact ne zaman gelecek? Fiyat ne olacak? özel röportaj (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasemin Allen'den artık nefret ediyorum
  • mesut tarzan seni destekliyor korkma saldir iphone cu teknoloji cahillerini parcala

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Yasemin Allen'den artık nefret ediyorum

Yasemin Allen güzel, Mesut bey yakışıklı, sony çok estetik, Teleservice ise rezil bir teknik servis. Xperia Z ve HTC 8s imi yediler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimistSoul

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimistSoul

quote:

Mesut Çevik'in rahat olmadığını gozlemledim bunu forumda almış olduğu tepkilere bağlıyorum,bu hayatta kazanılan en zor şeyin güven olduğunu düşünürsek Mesut Çevik'in işi çok zor görünüyor.

Ifa fuarı diyor bu video yeni değil diye tahmin ediyorum. Ayın 10unda bitti diye biliyorum. Iphone için yaptığı yorumdan dolayı önyargı ile bakıyorsunuz galiba.

Önyargı ile bakmıyorum mesut bey editörlük mesleğini yapan kişilerin sahip olması gereken özellikleri bir kenara bırakıp içini döktüğü için bu kadar tepki çekti.Keşke bir takım şeyleri içinde tutabilseydi de bizlerde eskisi gibi samimi bulabilseydik.

Çoğunluk samimi buluyor canınızı sıkmayın. İphone u övseydi çok samimi bulurdunuz kendisini. bu da asıl samimi olmayanın sizin gibiler olduğunun kanıtı.

Mesut Çevik aynı şeyi general mobile içinde yaptı ilerleyen zamanlarda başka firma içinde yapacaktır burada bahsedilen sorun hangi firma olduğu değil mesut beyin firmaya olan yaklaşımının bir editör gibi olmaması bir kullanıcı gibi olmasıdır.

Ben o videoyu da izledim çokta iyi hatırlıyorum ordaki amacı bizlere gelmiş gecmis en iyi f/p ürününü tanıtmakti ve donanimi saglam cihazlara çok para vermek istemeyen kisilere kapi açıyordu. Adam bizlere iyilik yapmak istedi fakat GM yetkilileri ilgisiz, sorumsuz kaldilar ve reklam konusunda ciddi bir stratejik hata yaptılar. Bunun faturasini neden Mesut Bey ödesin ki? Elestirinin de mantıklı olani makbuldur. Sizin ki artık çamur atmaya dönüşüyor. Ben yıllardır bu forumu takip ederim nerden baksan 4 yıldır uyeliksiz offline şekilde girip inceleme bakar haber okur çıkarım. Ne hikmetse son zamanlarda yazilan yazılarin virgülüne noktasina kadar dikkat eder olundu TDK yetkilisinden fazla hassasiyet icerisindeler. Daha dur birde stilistler cikti vay efendim niye kisakol gömlek giyiyorsun? Yani git gide böyle sacmalamaya baslanildi. Milletin bahsettiği diğer bütün sitelere de arada bakiyorum. Kesinlikle ama kesinlikle DH'nin inceleme kalitesi bir başka. Yani sözün özü şu Yiğidi öldür ama hakkını ver. Kuru kuru çamur atmakla veya kotulemekle olmaz bu işler. Efenim neymiş Apple için safını belli etti. Abi zaten adam editor değil mi yeri geldiğinde olumlu yeri geldiğinde olumsuz yazmasin mi ? Bu adam hep olumlu yazmak zorunda mi? Ben yazdiklarinin bir kismina katıldım bir kismina katilmadim ama genel olarak güzel yazmıştı. bu adam farklı açılardan bakıyor görüş farklılığı gayet normal. Bırakın adamlar işini yapsın. O yaziyi Apple Ceosu görse sizin kadar olayı büyütmez ne gereksiz atraksiyonlariniz var anlamış değilim.

Bunu birde dh editorun secimi diye tanitilan copcoveryi dhabere guvenip alan,soketten iflahi kesilen,serviste 50lira odemeniz gerek diye karsilanan binlerce discovery magduruna sorsana delikanli.

DH Şuana çok cihaza editor seçimi diye etiket koydu. Ve cihazları git araştır hiç mi sorunu yok zannediyorsun. Bütün bunları DH'ye mi mal etmeliyiz? Ne diyorum GM nin sorumsuzlugu ve ilgisizliginden kaynaklandı ve tabiki teknik servis faktörü.

Sen herhalde satılan çoğu discoverylar dh sayesinde oldu falan zannediyorsun yok öyle bir dünya. Burda DH avukatlığını mi yapıyorsun diyenler olabilir. Malum işimize gelmeyen herşeye kılıf uyduran bir milletiz ama gercekleri söylüyorum ben. Algılama kısmı size kalmış. Ne hikmetse sizler ise işinize gelen şekilde hareket etmelerini istiyorsunuz o da zor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Mesut bey, kendine yakışanı yani tüketici odaklı olarak sorusunu soruyor, ürünleri firmaları samimiyetsiz buluyor.
    Bir markayı eleştirdi diye bu linç kampanyası çok ahlaksızca. Ben markanın/markaların adamı olmadan harbi olduğu için mesut bey'i tebrik ederim.
    Iphone a methiyeler düzse isheep'ler, sony mudurune yağdanlık yapsa soniciler mutlu olacaktı sanırım.
    Bence mesut bey fanlara değil tüketicilere çalıştığı için, fikir verdiği için linç ediliyor. Fanboylarda mantık ve bilinç olmadığı için sorgular oldular Mesut bey'in yorumlarını ve sorularını. Fanboylar mı onları kim takar?
    Onlar takıntılı insanlar. Mesut bey ise takıntısız tüketici için tarafsız ve yeri geldiğinde tüketici çıkarı için taraflı yorumları ile bence iyi bir editör. Sanırım bir sonraki telefonum yine mesut beyin videoları ile kesinleşecek...

Sorun Apple-Google Fanboyluğu değil.Editörlerin Reklam veren firmalara daha çok inceleme/makale ortaya koyması, vermeyen firmaların ise yerin dibine sokulması.IFA fuarı başladı araya Kespır V8 videosu sıkıştırdılar.Diğer siteler IFA dan canlı yayın yaptı.DH 10 gün sonra yayınlıyor.Anladın?

Şu editörler güzide reklam verenleri hakkında bir tane "samimi" inceleme yayınladı mı?

Kespırın malzeme kalitesini, TETENETin fahiş fiyatlarını eleştiren bi makale var mı burada?Hala Android şöyle Apple şöyle.

• 0ptimistSoul kullanıcısına yanıt
    Gen mobilein avukatligini yapanlar ile genmobile laf edenlere 4 gun cezayi kitlwyen zihniyeti bana hic anlatma.dostum,he begenirsin.katilirsin dogru bulursun mesut beyi o ayri ama bana anlatma lutfen,yani gen mobile mudurleriyle ortak universite konferanslari falan,gec o isleri acik acik olani yazinca ceza aliyoruz,bu bile belji sana gosterir kimin isine gelmeyince kimi susturdugu.Yani gorusune saygim var,muhakkak kendince haklisindir ama ben Mesut beyin eski tarafsizligi,ve yarari olmadigini dusunuyorum buda hakkimiz herhalde.Elma armutl ilgisi yok hayatimda hicbirburunu ile beni sogusleyemedi apple,neyse karsit fikirler bolumbuzaklastirmasi ile yola getirilen.mecrad cokta icimi dokmeyeyim,kal saglicakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kotukoylu

quote:

Mesut bey, kendine yakışanı yani tüketici odaklı olarak sorusunu soruyor, ürünleri firmaları samimiyetsiz buluyor.
    Bir markayı eleştirdi diye bu linç kampanyası çok ahlaksızca. Ben markanın/markaların adamı olmadan harbi olduğu için mesut bey'i tebrik ederim.
    Iphone a methiyeler düzse isheep'ler, sony mudurune yağdanlık yapsa soniciler mutlu olacaktı sanırım.
    Bence mesut bey fanlara değil tüketicilere çalıştığı için, fikir verdiği için linç ediliyor. Fanboylarda mantık ve bilinç olmadığı için sorgular oldular Mesut bey'in yorumlarını ve sorularını. Fanboylar mı onları kim takar?
    Onlar takıntılı insanlar. Mesut bey ise takıntısız tüketici için tarafsız ve yeri geldiğinde tüketici çıkarı için taraflı yorumları ile bence iyi bir editör. Sanırım bir sonraki telefonum yine mesut beyin videoları ile kesinleşecek...

Sorun Apple-Google Fanboyluğu değil.Editörlerin Reklam veren firmalara daha çok inceleme/makale ortaya koyması, vermeyen firmaların ise yerin dibine sokulması.IFA fuarı başladı araya Kespır V8 videosu sıkıştırdılar.Diğer siteler IFA dan canlı yayın yaptı.DH 10 gün sonra yayınlıyor.Anladın?

Şu editörler güzide reklam verenleri hakkında bir tane "samimi" inceleme yayınladı mı?

Kespırın malzeme kalitesini, TETENETin fahiş fiyatlarını eleştiren bi makale var mı burada?Hala Android şöyle Apple şöyle.

Katiliyorum.tamamen duygusal....

Dh bir tcari muessese sonucta giderleri gelirleri var reklam verende nimet,gen mobile gecen sene burda ne kadar nimet gibi gosteriliyordu aklima geldi.

Haa incelemelerde.duygusal bag kurup yuru be ....abi falan diye bakilmasi baska.

• Güzel sorular sorulmuş.

Firma çalışanı politik cevaplar vermış.

Kimse 4/4 lük değil.

Mesut Çevik'te insan o da hata yapabilir.

*Eleştirirken önce kendine bakmalı kişiler.*

Forumun %90'ı *amerikan* firmalarının kölesi olmuş.

apple-google-microsoft un bu ülkeye faydası yok.
  • 10:19 dikkat arkadaki yeşilli çoşdu:))

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Z3c başarılı ama hafif olması korkutuyor acaba malzeme kalitesinden mi ödün verdi ?

Artık alüminyum çerçeve yok.Sony plastiğe döndü, Samsung metale
  • Sony güzel ama satış sonrası desteği çok kötü.
    Bir arıza için gönderiyorsun sadece yazılım yükleyip geri gönderiyorlar.
    Suya dayanıklı denilen cihazların ise yarısı su geçiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: technoroom

10:19 dikkat arkadaki yeşilli çoşdu:))

• Şahsen bu röportaj beni çok bilgilendirdi.
    Teşekkürler

• quote:

Güzel mesut beyi savunmuşsunuz ama konuşma tarzınız zaten mesut bey gibi karşısındakini aşağlıyan onun düşüncesine saygı duymayan bir hitabınız var biz fan boysak sizde mesut fanısınız onu savunduğunuz için sizin mantığınızla bu böyle oluyor isheep ler yağdanlık linç edilmek fanboylarda mantık ve bilinç yok herkesi bir hor görmek siz en üstün ırksınız çünkü :) siz kendi adınıza karar veremiğyorsunuz mesut bey sizin için seçsin bir sonraki telefonunuzu :)

• Mesut bey yılların sony gibi bir firmasına akıllı saat konusunda beklemediğimiz derecede iyi ürünler ortaya koydunuz demek nedemek siz kendinizi ne sanıyorsunuz :) adam da ciddiye alıp size cevap veriyor birde şu dikkatimi çekti android sevenler google sizi ciddiye almıyor ve saatler de gelmicek daha nezaman olacağı belli değil hala bu firmayı körü körüne savunuyorsunuz apple herşeyiyle türkiyeye geliyor ve hatta iphone lar amerika çıkışlarından sadece 1 hafta sonra burada olucak ölüp bittiğiniz moto 360 gelmicek en azından apple türk kullanıcılarını düşünüyor keza sirinin türkçeleştirilecek olması samsung s voice için bunu yapmadı diğer firmalarda :D

• Bu sitenin saçma sapan haber yapmasından sıkıldım. Eskisi gibi anlık haberler yapmayacaksanız çok yakında hitinizde düşüş yaşanacaktır. Bugün 1 yıl boyunca beklenen ios 8 güncellemesi verildi ama buna dair en ufak bir haber kıpırtısı yok. Nerde saçma haber orada donanım haber. Böyle devam edin.

• beyazz olanın alt çerçevesi kötü duruyor ama siyahta okadar sıkıntı yok

yaptıkları mantıklı adamlar ufak ekranda amiral gemi yapıyor ancak millette ufak telefona okadar para verilmez biraz daha veririm büyüğünü alırım diyor ufak isteyenlerde daha ucuz olanlara kayıyor

• sırf fiyat için izledim ama kaç olacağı söylenmemiş :)

tahminim z3 2400'den z3 compact 1850'den giriş yapar.

• sony alsam kesinlikle paralel olur.

bu pazarlama kafası yüzünden sony mobile batabilir.
    zarar açıklıyorlar. büyük kar beklentisindeydiler.
    ilk sunum fiyatları saçma derecede fahiş, paralel farkıda
    fahiş. utanmadan kulaklıkda vermiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VlknFX

quote:

Güzel mesut beyi savunmuşsunuz ama konuşma tarzınız zaten mesut bey gibi karşısındakini aşağlıyan onun düşüncesine saygı duymayan bir hitabınız var biz fan boysak sizde mesut fanısınız onu savunduğunuz için sizin mantığınızla bu böyle oluyor isheep ler yağdanlık linç edilmek fanboylarda mantık ve bilinç yok herkesi bir hor görmek siz en üstün ırksınız çünkü :) siz kendi adınıza karar veremiğyorsunuz mesut bey sizin için seçsin bir sonraki telefonunuzu :)

Mesut beyin yağcıya, benim de yağ çekmeye ihtiyacım yada bir çıkarım yok
    Şunun farkına varmak lazım yerli bir firmanın arkasında durması onun az biraz da olsa vatan severliğini gösterir. Sizce general mobile mi daha çok katma değer ile bu ülkeye vergi geliri sağlar? Yoksa apple mı?
    Ben tarafsız olduğuna inanıyorum ve kendisine güven vermiş bir firmaya arka çıkmış olması, vestel, casper ve benzeri yerli firmaları hareketi geçirdi. Gerçi isheep lerin yada plastik samsukçuların anlamadığı nokta şu.
    Mesut bey o firmalarsız da yaşayabilir.
    Mesut bey tüketici çıkarı için apple ı ezebiliyorsa, bu işten zararlı çıkabileceğine rağmen, buyuk firmaların artık tüketiciyi sömürme hakkı yada fırsatı kalmayacak.
    Artık buyuk firmaların, tüketiciyi somurme, alay eder gibi urun çıkarma luksu yok. Fanboylar harici bilinçli kitle daha da bilinçlenirse firmalar bizleri dikkate alıp mantıklı ve makul model çıkaracaktırlar.
    Fanboylar yüzünden amiral telefon çıtası 3000 lere dayandı ve geçti.
    Ama asus, motorola, general mobile, casper, ixperia s5 gibi firmalar ucuz ve kaliteli fiyata cihazlar oldukça samsuk ve ayfon gibi firmalar tekelleşemeyecek.
    Ben mesut beyi her firmaya boncuk dağıtmadığı için seviyor ve otorite kabul ediyorum.
    Sony mudurunu baya sıkıştırdı sorularla ama sizler at gozluğunuzu atarsanız farkına varacaksınız...
    Fanboylar markayı, ürünü satın almamış aslında kendileri satılmış insanlardır.
    Iphone 6 ya kadar apple kusursuz bir firmaydı...

Üslubunuza kurduğunuz cümlelere dikkat edin siz benimle hiç bir konuda muhatab olamazsınız. yakışıksız cümleler kuruyorsunuz gidin vatan severliğinizi başka yerde yapın gidin ozaman mesut beyede sormayın %52 türkiyede üretilmesiyle veste venus alın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.