Şimdi Ara

Xperia Z3 ve Z3 Compact ne zaman gelecek? Fiyat ne olacak? özel röportaj (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dikkat ederseniz sizi yada bir başkasını incitecek hiçbir açık yada kapalı bir kelime kullanmadım. Dolaylı yada dolaysız incineceğiniz hiçbirşey yok. Ortamı germeyin.
    Şuna ise takılmayın.
    Fanboy: Satın aldığı markaya satılmış insan.
    Siz fanboy olmayacak kadar bilinçlisiniz. En azından cümlelerinizden anlaşılıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman

beyazz olanın alt çerçevesi kötü duruyor ama siyahta okadar sıkıntı yok

yaptıkları mantıklı adamlar ufak ekranda amiral gemi yapıyor ancak millette ufak telefona okadar para verilmez biraz daha veririm büyüğünü alırım diyor ufak isteyenlerde daha ucuz olanlara kayıyor

artık miniler de ucuz değilki. s5 mini, one mini 2 ateş pahası. onları alacağına z1 compact al daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Playstation'dan başka hiçbir ürünlerine doğru düzgün reklam yapmıyorlar. Telefonlarına öyle kocaman bir çerçeve koyuyorlar ki, 5,2 inçlik telefon kendinden daha büyük ekranlı telefonlardan büyük oluyor. Kulaklık açıklamasını da aşırı saçma buldum. Görende 100 - 200 liralık kulaklık koyuyorlar sanacak.

Koyulan kulaklığın parakende satışı 150 tl.Satışlar çerçeve ile ilgili olmasaydı en büyük çerçeveli telefon 5S ve 5 satmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

Orijinalden alıntı: carman

beyazz olanın alt çerçevesi kötü duruyor ama siyahta okadar sıkıntı yok

yaptıkları mantıklı adamlar ufak ekranda amiral gemi yapıyor ancak millette ufak telefona okadar para verilmez biraz daha veririm büyüğünü alırım diyor ufak isteyenlerde daha ucuz olanlara kayıyor

artık miniler de ucuz değilki. s5 mini, one mini 2 ateş pahası. onları alacağına z1 compact al daha iyi.

türkiyede telefon fiyatları zaten fenalarda bakınız m8 2500 tl idi şuan güncel fiyatı bilmiyorum iphone 6 plus 2650 tl ki giriş seviyesi note 4 te ucuz gelmeyecek yakında telefon gerçekten bir lüks olacak ve herkes alamayacak

• Sony'i çok severim adamlar kalite üretiyor.Yaptıkları telefonlar androidin en iyisi ama işte millet koyun gibi samsung iphone alıyor.Z2'de özel kulaklık yoktu ama kulaklık çıktı kutudan bilmiyorum özel kulaklık ne kadar ama koyulmaması mantıklı ekstra iyi kulaklık isteyen gitsin alsın.Z2 1700-1800 TL ye çekilse z3'te 2200'ü geçmese mükemmel olur.6 ayda bir amiral gemi çıkması telefonun maddi değerini biraz düşürür ama bence olaya maddi olarak bakmamak lazım.Aldığın faydaya göre değerlendirmek lazım.Hem androidde her telefonun fiyatı düşüyor sadece iphone un fiyatı düşmüyor şahsen ben 1500 liraya iphone 6 satsalar kullanmak için almam o batarya kime yetçek.
    M8 2400 TL den girdi o bile şuan 2000 tl eşit ve altında.Sony z ye bile güncelleme vermeye devam ediuor üstüne 3 amiral gemi çıkmasına rağmen.G3 önce snapdragon 801 ile geldi sonra koredemi ne 805 lisi çıktı g3 alanlar napsın note 4 g3 den daha hızlı cpu gpu kullanıyor.Keşke sony z3'te 1080p ekran ve snapdragon 805 kullansaydı bomba olurdu.Normalde Z3c bekliyordum ama z3 gibi malzeme kalitesi iyi değil galiba birde gold rengi yok.Umarım Z3 gelince gold rengide gelir yoksa almam.Üst model istemeyenlerin amacı sidik yarıştırmak tasarımları bile aynı telefonun yenisi çıkınca niye üzülüyorsun fark az diye sevinmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Eylül 2014; 23:48:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Z3c başarılı ama hafif olması korkutuyor acaba malzeme kalitesinden mi ödün verdi ?

Artık alüminyum çerçeve yok.Sony plastiğe döndü, Samsung metale

ön arka hala cam premium yani. cercevenin kaliteside s4 plastiği gibi değildir eminim.
  • Yalnız Fuar bitti biraz geç kalındı video. Ayrıca adam Sonbahar diyor hangi sonbahar? 2 tanemi Sonbahar var zaten sonbahardayız.Eylülde girmezse ekim veya kasım gibi giricek zaten başka şansı yok. Zaten çok fazla umursamıyorum. Bir Z3 compact güzel fakat fiyat konusunda esnek davranmazlar bence. Z3 2200'den girer.

Compact daha ucuz girse iyi olur bu avantajı olur diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Dikkat ederseniz sizi yada bir başkasını incitecek hiçbir açık yada kapalı bir kelime kullanmadım. Dolaylı yada dolaysız incineceğiniz hiçbirşey yok. Ortamı germeyin.
    Şuna ise takılmayın.
    Siz fanboy olmayacak kadar bilinçlisiniz. En azından cümlelerinizden anlaşılıyor...

Ben onu zaten üstüme alınmadım ama kimseye öyle bir cümle kurmamalısınız vede kuramazsınız onu diyorum ben. Sevmeye bilirsiniz markayı sizin için o insanlar öyle görüne bilir ;hatta öyle bile olabilir ama sizden ve mesut beyden ayrıldığım nokta kimsenin görüşlerini hafife alamazsınız onlara çeşitli lakaplarla aşağlayıp, hor görmelerle davranamazsınız ben bunu söylemeye çalışıyorum. Herkesin görüşlerine saygım var ama herşey saygı çerçevesinde olmalı istediğinizi söyleyemezsiniz ve söylememelisiniz kusura bakmayın...

• Ne iosta nede androidte bu payalsilan videolar izlenemiyor. Ben yaklasik 1 aydir izleyemiyorum. Bu soruna ne zaman el atacaksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Ne iosta nede androidte bu payalsilan videolar izlenemiyor. Ben yaklasik 1 aydir izleyemiyorum. Bu soruna ne zaman el atacaksiniz?

Windows Phone da izleniyor ama tam ekran olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Sony'i çok severim adamlar kalite üretiyor.Yaptıkları telefonlar androidin en iyisi ama işte millet koyun gibi samsung iphone alıyor.Z2'de özel kulaklık yoktu ama kulaklık çıktı kutudan bilmiyorum özel kulaklık ne kadar ama koyulmaması mantıklı ekstra iyi kulaklık isteyen gitsin alsın.Z2 1700-1800 TL ye çekilse z3'te 2200'ü geçmese mükemmel olur.6 ayda bir amiral gemi çıkması telefonun maddi değerini biraz düşürür ama bence olaya maddi olarak bakmamak lazım.Aldığın faydaya göre değerlendirmek lazım.Hem androidde her telefonun fiyatı düşüyor sadece iphone un fiyatı düşmüyor şahsen ben 1500 liraya iphone 6 satsalar kullanmak için almam o batarya kime yetçek.
    M8 2400 TL den girdi o bile şuan 2000 tl eşit ve altında.Sony z ye bile güncelleme vermeye devam ediuor üstüne 3 amiral gemi çıkmasına rağmen.G3 önce snapdragon 801 ile geldi sonra koredemi ne 805 lisi çıktı g3 alanlar napsın note 4 g3 den daha hızlı cpu gpu kullanıyor.Keşke sony z3'te 1080p ekran ve snapdragon 805 kullansaydı bomba olurdu.Normalde Z3c bekliyordum ama z3 gibi malzeme kalitesi iyi değil galiba birde gold rengi yok.Umarım Z3 gelince gold rengide gelir yoksa almam.Üst model istemeyenlerin amacı sidik yarıştırmak tasarımları bile aynı telefonun yenisi çıkınca niye üzülüyorsun fark az diye sevinmen lazım.

Kardeşim yanlış sularda yürüyorsun bak koyun deme ben bugun APPLE KULLANİCİLARİNA KOYUN dedim adam bana söver gibi yorum atmış ne terbiyesizliğim kaldı ne başka bişey bencede koyun abi Apple ve samsung kullanicilari

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Ne iosta nede androidte bu payalsilan videolar izlenemiyor. Ben yaklasik 1 aydir izleyemiyorum. Bu soruna ne zaman el atacaksiniz?

Ben hem izliyorum hemde indiriyorum mobil Video? Sende bi sorun var hemen siteye suç atmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Z3c başarılı ama hafif olması korkutuyor acaba malzeme kalitesinden mi ödün verdi ?

Artık alüminyum çerçeve yok.Sony plastiğe döndü, Samsung metale

ön arka hala cam premium yani. cercevenin kaliteside s4 plastiği gibi değildir eminim.

Herhalde Samsung gibi leğen plastiği kullanmaz Sony
    Ama kişisel görüşüm; ağırlık artmasına rağmen alüminyumu tercih ederim.

Bu arada Z1'in aksine Z1 Compact'ın arkası plastik.

• quote:

Orijinalden alıntı: VlknFX

quote:

Şuna ise takılmayın.

Ben onu zaten üstüme alınmadım ama kimseye öyle bir cümle kurmamalısınız vede kuramazsınız onu diyorum ben. Sevmeye bilirsiniz markayı sizin için o insanlar öyle görüne bilir ;hatta öyle bile olabilir ama sizden ve mesut beyden ayrıldığım nokta kimsenin görüşlerini hafife alamazsınız onlara çeşitli lakaplarla aşağlayıp, hor görmelerle davranamazsınız ben bunu söylemeye çalışıyorum. Herkesin görüşlerine saygım var ama herşey saygı çerçevesinde olmalı istediğinizi söyleyemezsiniz ve söylememelisiniz kusura bakmayın...

Flood yada arka arkaya mesaj olmaz umarım. Fakat tüketici bilinçli olmalı. Markaya satılmamalı teslim olmamalı. Urunu seçen ve cebinden para çıkan bir insan, marka aşkı ile onune dökülen iğrençliği kabul etmemeli.
    İşime geldi 3gs aldım, işime geldi sony xperia x10 aldım, htc one x aldım, iphone 4s aldım, htc 8s sonra Nokia 525 sonra xperia z en son ise Nokia 525 ime geri dondum. Hiçbir markanın beyinsiz askeri olmadım işime geleni aldım. Aşağıladığım için samsung almadım.
    Marka adamı olacak olsam HTC alırdım. Bu cihazlara servet odedim zararına sattım.
    Şunu farkettim paramla cihaz aldım. Markalara satılmadım çok şukur.
    Kullanıcı işine geleni alır.
    Hep bir marka almak acizliktir.
    En kusursuz firma olan Apple bile saçıp sıvıyorsa marka fanı olmak sadece paranla ahmak olmaktır.

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    3 sene S2 kullandım zamanının en iyisiydi ama s5'e bakıyorum sonra z2 ye bakıyorum s5 alanın aklından şüphe ederim.3200/2800 batarya cam/plastik malzeme kalitesi 3/2 gb ram touchwiz arayüzü ama milyonlar sattı her şey ortada koyun çok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VlknFX

quote:

Şuna ise takılmayın.

Flood yada arka arkaya mesaj olmaz umarım. Fakat tüketici bilinçli olmalı. Markaya satılmamalı teslim olmamalı. Urunu seçen ve cebinden para çıkan bir insan, marka aşkı ile onune dökülen iğrençliği kabul etmemeli.
    İşime geldi 3gs aldım, işime geldi sony xperia x10 aldım, htc one x aldım, iphone 4s aldım, htc 8s sonra Nokia 525 sonra xperia z en son ise Nokia 525 ime geri dondum. Hiçbir markanın beyinsiz askeri olmadım işime geleni aldım. Aşağıladığım için samsung almadım.
    Marka adamı olacak olsam HTC alırdım. Bu cihazlara servet odedim zararına sattım.
    Şunu farkettim paramla cihaz aldım. Markalara satılmadım çok şukur.
    Kullanıcı işine geleni alır.
    Hep bir marka almak acizliktir.
    En kusursuz firma olan Apple bile saçıp sıvıyorsa marka fanı olmak sadece paranla ahmak olmaktır.

Neyse dünyaya çok farklı açılardan bakıyoruz ve ben sanırım size nedemek istediğimi anlatamıyorum konuyu burda kapatalım daha fazla zaman kaybı olmasın düşüncelerinizle size yaşamınızda başarılar artık yazmazsanız sevinirim

• Ne zaman çıkacak? Fiyat ne olacak?
    - ?
    Olmadı bu

• z3 kompakt gerçekten çok güzel bir telefon
    ayrıca mobil videoda bir sorun yok

• yaklaşık 1 yıldır ipad mini 16gb wifi tablet kullanıyorum çok memnunum apple ın müşteri hizmetlerine bir işiniz düşerse telefondaki oparatörler profesyonel o kadar hoşsobet ki ellerinden ne gelirse yapmaya çalışıyorlar işte apple ürünleri bu yüzden pahalı ve fiyatları düşürmüyorlar sony nin kalite olarak apple dan farkı yok ama sony nin ana müşteri hizmetleri de çok iyi ama sony mobile için aynı şeyi pek söyleyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploto -- 18 Eylül 2014; 0:52:02 >
  • z3 compact ucuz bir fiyata gelsede almak yeni bir telefona geçmek için ümitlensek iyi bir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.