Şimdi Ara

Xperia Z3 ve Z3 Compact ne zaman gelecek? Fiyat ne olacak? özel röportaj (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya buralarda yıllarca samsungun plastik malzemeden telefon uretigini soyledik durduk iyide simdide sony yapıyor aynı şeyi z3c cerceve olarak tamamen plastik z3 un cercevesinin plasikmi metal mi oldugu hala bilinmiyor. Simdi buradan eleştirdiğimiz herşeyi sony yapmaya başaldı. Sony z3 almayı planlayan biri olarak z1 in ısınma sorunu telefonun resmen yamulmuş resimlerini gorunce z2 deki kamera sorunlarını gorunce z3 deki malzeme kalitesinden calındığı hissi uyanınca sanırım Ekim 9 unda HTC nin tanıtacagı telefonu bekleyecegim. HTC M8 deki kamera sorununu giderirse ve saglam bir kamara ile cıkarsa htc uzerine kasa kalitesi yok gibi gorunuyor. Sony servis yeterligi her yerde tartışılmaya başlandı. iPhone ise 1GB remle piyasaya telefon cıkarıyor cok ilginc bir duşuncesi var iPhone bence iPhone da eleştirilmeli suan icin benim duşuncem sanırım tek marka HTC gorunuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Ya buralarda yıllarca samsungun plastik malzemeden telefon uretigini soyledik durduk iyide simdide sony yapıyor aynı şeyi z3c cerceve olarak tamamen plastik z3 un cercevesinin plasikmi metal mi oldugu hala bilinmiyor. Simdi buradan eleştirdiğimiz herşeyi sony yapmaya başaldı. Sony z3 almayı planlayan biri olarak z1 in ısınma sorunu telefonun resmen yamulmuş resimlerini gorunce z2 deki kamera sorunlarını gorunce z3 deki malzeme kalitesinden calındığı hissi uyanınca sanırım Ekim 9 unda HTC nin tanıtacagı telefonu bekleyecegim. HTC M8 deki kamera sorununu giderirse ve saglam bir kamara ile cıkarsa htc uzerine kasa kalitesi yok gibi gorunuyor. Sony servis yeterligi her yerde tartışılmaya başlandı. iPhone ise 1GB remle piyasaya telefon cıkarıyor cok ilginc bir duşuncesi var iPhone bence iPhone da eleştirilmeli suan icin benim duşuncem sanırım tek marka HTC gorunuyor..

z3 cercevesi yuvarlatilmis alüminyum,bilinmeyen birsey yok sitesinde whitepaperlara bakabilirsiniz, z3c'de cerceve plastik olabilir ama on arka cam mesala z1c'de arka taraf cam degildi,tabiki maliyet farki var ama ciddi bir fiyat farkida var z3c ile z3 arasında.samsung bile metal cerceveye gecti artik cunku rekabeti hissetmeye basladi ,note 4 ,alpha metal cerceveli telefonlar.ayrica sony 2015 te tamamen metal alasimli cerceve kullanacak.
    http://www.xperiablog.net/2014/08/29/sony-xperia-flagship-phones-to-use-a-metal-alloy-chassis-next-year/

• hala çıkmış vergiler diyor ne alakası var 1 $ maliyeti olmayan kulaklığı koyuncamı düşüyor fiyat adi insanlar madem fiyatlar vergiler yüzünden neden her yeni telefon cıktığında 2200 tl ken 1 yıl geçmeden 1000 tl ye de kar edilerek satılabiliyor ? Siz 4 ayda z2 yi eskiten bi şirketsiniz yaptığınız z3 de bişeye benzese herşey tam olsa bi üst modelin anlamı kalmaz tabiki üzülerek bunu söylüyorum bu ülkede teknolojiye paranla bile yetişemiyorsun.2200 tl ye ne verirsen ver o telefonun maliyetini çıkarır.Salak salak açıklamalar htc şu kamerayı ve batarya olayını 1 tık ileri götürsün bakayım elinde ne kalıyor sony ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

quote:

Orijinalden alıntı: ploto

Ben her iki markanında ürünlerini kullanan birisi olarak Benim görüşüm sony le apple arasında Sadece işletim sistemleri farklı Her iki markanında marka imajları yüksek işcilik ve malzeme kalitesi olarak aynılar ama satış sonrası hizmette apple hemen hemen kusursuz sonyde iyi ama apple mükemmel

Ceptelefonunda sonynin malzeme kalitesi ve işçiliği kötü bi araştırın z2 nin kronik sorunlarını bakalım z1 de aynı şekilde, samsung dahi işçilikde sonyden iyi.

Sony başka ürünlerinde kaliteyi yaşatıyor ama ceptelefonlarındaki üretim hataları markadan soğutcak cinsten.

Sony nin malzemesine kötü diyen çarpılır,sony kullanmadığın o kadar belli ki.

Fanboylar musallat olmuşsa çarpılmaktan beter ederler o yüzden fanboyları görünce konuyu 1 hafta terkediyorum genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Ya buralarda yıllarca samsungun plastik malzemeden telefon uretigini soyledik durduk iyide simdide sony yapıyor aynı şeyi z3c cerceve olarak tamamen plastik z3 un cercevesinin plasikmi metal mi oldugu hala bilinmiyor. Simdi buradan eleştirdiğimiz herşeyi sony yapmaya başaldı. Sony z3 almayı planlayan biri olarak z1 in ısınma sorunu telefonun resmen yamulmuş resimlerini gorunce z2 deki kamera sorunlarını gorunce z3 deki malzeme kalitesinden calındığı hissi uyanınca sanırım Ekim 9 unda HTC nin tanıtacagı telefonu bekleyecegim. HTC M8 deki kamera sorununu giderirse ve saglam bir kamara ile cıkarsa htc uzerine kasa kalitesi yok gibi gorunuyor. Sony servis yeterligi her yerde tartışılmaya başlandı. iPhone ise 1GB remle piyasaya telefon cıkarıyor cok ilginc bir duşuncesi var iPhone bence iPhone da eleştirilmeli suan icin benim duşuncem sanırım tek marka HTC gorunuyor..

z3 cercevesi yuvarlatilmis alüminyum,bilinmeyen birsey yok sitesinde whitepaperlara bakabilirsiniz, z3c'de cerceve plastik olabilir ama on arka cam mesala z1c'de arka taraf cam degildi,tabiki maliyet farki var ama ciddi bir fiyat farkida var z3c ile z3 arasında.samsung bile metal cerceveye gecti artik cunku rekabeti hissetmeye basladi ,note 4 ,alpha metal cerceveli telefonlar.ayrica sony 2015 te tamamen metal alasimli cerceve kullanacak.
    http://www.xperiablog.net/2014/08/29/sony-xperia-flagship-phones-to-use-a-metal-alloy-chassis-next-year/

Sonuc olarak alüminyum olması yada olmaması degil samsung bu rekabeti anladı geciyorda sany anlamdımı z3cta plastik kullanıyor ve dinledigimiz kadar sony yetkilsi abimizi z3c başlı başına bir amiral gemisi diyor amiral gemisi telefonnda plastik cerceve kullanıyorsun amiral gemisi demesi fiyatının duşuk olmayacagının gostergesi madem fiyatı ile duşuk olmayacak bir teleonda malzeme olarak kalite kullan işte bu noktada suan icin HTC One m8 2400 tl ama bakıyorsun kasaya evet ya adamlar yapmış diyorsun ama sony bunu dedirtmek yerine plastige donuyor sonc olarak belki bir telefon ama misal ben almayacgım. z3c guzel bir kasa ile cıkca +1 idi tabii bu sony icin onemsiz bir kişi almış almamış ama sonucta o bir kişide cevresini etkiliyor vs ..

• Editör Mesut çevik mi... Hani şu benim yerime neyin doğru neyin yanlış olduğunu düşünen yada bana kendi düşüncelerini aşılamaya çalışan Mesut mu?

Hani önceden herkesin tarafsız olduğunu düşündüğü Mesut mu?? Meğer işin aslı öyle değilmiş .. bir sinirlendimi bakın siz o tarafsızlığı.. Profesyonellikten çıkıp sinirlerine hakim olamayan liseli bir ergen misali verip veriştiren, haber sayfalarını kendi fikirleri ile dolduran ve bunları kesin gerçeklermiş gibi sunan Mesut... Bırakın Allah aşkına yaa.. Artık inanmam. Ne izlerim ne okurum..! Demek ki bu işler farklı oluyor. kim neyi güzel buluyorsa onu iyi gösteriyor neyi kötü buluyorsa kötülemeye kalkıyor. Burada tarafsızlık yok, haber yok.. Ben alttan mesajımı veririm gidersin olay bu kadar basit.. Diğer bir deyişle, ben sizin kafanızı bir kurarım , sonra o saat ben neyi istersem onu gösterir. Aklı başında olan adam bu oyuna gelmez.. Olan yazıları okuyupta "ooo hakkaten demek öyleymiş büyük abiiii"" diyen genç ergenlere oluyor.. Alttan kafaları yıkanıyor ama bunu anlamaları olanaksız.

Parayla satın alamayacağnız şeylerden biride güvendir.. bir kere onu kaybettiğiniz zaman kolay kolay geri kazanamazsınız..

• bu sony işi biliyor. İlk tasarımları filan ışıklı, alt tarafı garip dandik telefonlardı hiç umudum yoktu ama sonra z serisi ile gelen tasarım şekil hissiyat hız çok iyi derecede. Hep söylüyorum şu an lg l5 kullanıyorum ama bir gün uygun bütçem olursa ilk tercihim kalem yüzünden note serisi(kalem kullanmayı günlük hayatta çok severim) veya hız şekil sebebiyle Z serisi olacaktır. Aslında g2 de olabilir :D Paranın gözü kör olsun :P O yüzden bırakın ergenliği neye ihtiyacınız varsa ve hoşunuza gideni kim yapıyorsa ona para verin beyler

• Mesut Beyin iPhoen büyük baş demesi ama htc one m8 ove ove bitirememeside bana tuhaf gelmişti cunku iPhone buyuk baş diyen Mesut Bey htc 5 inc oldugunu unutmuşmuydu hayır. Ama sora foruma girerken HTC nin sponsor olduugnu gorunce DH ye haa dedim bu kadar olur sponsora buyuk baş denmez elbet cunku parayı veren dudugu calar.. :)
  • mustafas42 M kullanıcısına yanıt
    z3 ile z3c arasında avrupada 150 euro 450 liraya yakın fark var.htc cikarttida ne kadar satti acaba, htc'de m8'in plastik ve 13 megapiksel kamerali ucuz modelini cikartti e8 diye, 1800 liraya satilması bekleniyormus Mç'nin twitine gore.htc sd400lu one mini 2'yi 1600 liraya satmaya calisiyor titanyum kasali olsa ne yazar bu fiyata.
  • z3c samsung alpha'dan çok üstün bir cihaz olmuş.kamera testlerini inceledim.donanım olarak kamera z1c ile aynı gibi gözükse de çok daha kalitesi fotoğraf çekiyor.merak edene şöyle söyliyim,galaxy s5 netliğinde ama daha doğal renkler sunuyor.

kaynak:http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=6538&idPhone2=5753&idPhone3=6144

pil olarak da iphone 5s ve samsung alpha'nın tam 2 misli kullanım sunuyor.yani aradaki fark çok bariz.

kaynak:http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-review-1135p3.php

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

z3 ile z3c arasında avrupada 150 euro 450 liraya yakın fark var.htc cikarttida ne kadar satti acaba, htc'de m8'in plastik ve 13 megapiksel kamerali ucuz modelini cikartti e8 diye, 1800 liraya satilması bekleniyormus Mç'nin twitine gore.htc sd400lu one mini 2'yi 1600 liraya satmaya calisiyor titanyum kasali olsa ne yazar bu fiyata.

İyide HTC mini yi cıkardı ama M8 ile arasında 1000tl fark var şayet sony yetkilisinin soylemlerini dogru anladımsa gorecegiz sony z3 ile z3c arasında bırak 1000tl 100tl oynmayacak cunku adam resmen z3c başlı başına amiral gemisi diyor ve amiral gemisi dedigi cihazı plastikten uretiyor icine sunu koymuş bunu koymuş gerci sony yetkilisi bile anlatmadıda ne oldugunu farketmez ben dayanıklıga bakarım yıllardır samsung plastik sattı bir sene sonra o plastik sagından solundan boyaları attı gorunuş olarak berbat bir hal aldı. Htc bu olayı cozdu ve m7 ile başadıgı metal kasaya m8 ile doruk noktasına cıkardı. bizim istedigimizde bu degilmiydi malzeme kalitesi iyi olsun en azından benim istedigim bu idi yaptı. Sony neden yapmaz sony z3 cıkmadan once tamamen metal kasa olacak soylemleri vardı şimdi z4 metal olacak diyorlar bekle babam bekle z3 olmadı z4 bekle z4 olmadı z5 bekle yapacaksan tam yap birde yetkili cıkmış biz teknoloji veriyoruz diyor peki verdigi teknoloi ne işlemcisi aynı kamerası aynı z2 den tek farkı pil gucunun azalması ve z2 deki hataların giderilmesi başka ne var yenilik olarak pardon birde kasa ovalleşti. Aynısını iPhone da yapıyor hic bir degişim yapmadan piyasaya sonuna 6.7 koyup telefon satıyor. HTc ninse tek eksigi o guzelim telefonun kamarasının eksik olması idi. HTc Ekimde cıkaracagı telefon aynı kasa yapısı aynı ozelikler ve kamerası ilede guzel olusa goreceksiniz z3 mu satacak htc mi satacak zaten dh okudgum kadar sony mali olarak zarar bildirmiş zarar yaparsın kardeşim z1 cıkardın ısınıyor kamarada hatalar var diye z2 cıkardın z2 hataları gidermedin z3 cıkardın simdi ben tuketici olarak ne bileyim z3 hatasız oldugunu burada htc sony iPhone degil mesele talep edilen fiyatlarla verilenin uyuşmaması..

• Başlığa bakarak özellikle z3 ün fiyatı için izledim ama fiyat konusunda net bir cevap yok. Almanya da 650 euro ya çıkacak bizde acaba kaçtan satılır?

• 2013 temmuzda çıkmış xperia l marka telefonuna desteği kesmiş bir firmayla işim olmaz artık.

• Sony üst ve alt çerçeveyi artık daraltmalı ve fiyat konusunda HTC ile birlikte kesinlikle "Tok Esnaf" tavrını bırakmalıdır. Yoksa zarar açıklamaya devam ederler. Ayrıca bu şirket yetkililerinin Zet Üç, Elci Ci Üç vs. tanımlamaları gerçekten sinir bozucu oluyor. Ya Türkçe telaffuz edin ya da İngilizce. İki arada bir derede kalmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimistSoul

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Mesut Çevik'in rahat olmadığını gozlemledim bunu forumda almış olduğu tepkilere bağlıyorum,bu hayatta kazanılan en zor şeyin güven olduğunu düşünürsek Mesut Çevik'in işi çok zor görünüyor.

Ifa fuarı diyor bu video yeni değil diye tahmin ediyorum. Ayın 10unda bitti diye biliyorum. Iphone için yaptığı yorumdan dolayı önyargı ile bakıyorsunuz galiba.

Önyargı ile bakmıyorum mesut bey editörlük mesleğini yapan kişilerin sahip olması gereken özellikleri bir kenara bırakıp içini döktüğü için bu kadar tepki çekti.Keşke bir takım şeyleri içinde tutabilseydi de bizlerde eskisi gibi samimi bulabilseydik.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: akke4323

quote:

Orijinalden alynty: 0ptimistSoul

quote:

Orijinalden alynty: akke4323

Mesut Çevik'in rahat olmady?yny gozlemledim bunu forumda almy? oldu?u tepkilere ba?lyyorum,bu hayatta kazanylan en zor ?eyin güven oldu?unu dü?ünürsek Mesut Çevik'in i?i çok zor görünüyor.

Ifa fuary diyor bu video yeni de?il diye tahmin ediyorum. Ayyn 10unda bitti diye biliyorum. Iphone için yapty?y yorumdan dolayy önyargy ile bakyyorsunuz galiba.

Önyargy ile bakmyyorum mesut bey editörlük mesle?ini yapan ki?ilerin sahip olmasy gereken özellikleri bir kenara byrakyp içini döktü?ü için bu kadar tepki çekti.Ke?ke bir takym ?eyleri içinde tutabilseydi de bizlerde eskisi gibi samimi bulabilseydik.

ben editorun tarafsiz olanini seviyorum sen buralara takilma git yalaka ekrem le saggyy nin haberlerini oku mutlu olacagina eminim bide herkesin yalaka olmasini bekleme

• Hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

z3 yayınlanınca, kimse ne zaman geleceğini merak etmedi, herkes nedne geldiğini ve z2 den farkı olmadıgını soyluyordu.

Türkiye de zaten z3 compact bekleniyordu Türkiye de başka bu boyutta bir özelliklerde phone olmadığı için 2 kat yaratacaktır compact

• Zed üç te zed üç.

Daa Sony Türkiye'nin 2000 e sattığı ürünü paralel İthalat nasıl 1600 e satıyor? Yok sa Sony Türkiye Kovanın içinde test yaparken cihazın su almasını garanti kapsamına mı aldı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

2013 temmuzda çıkmış xperia l marka telefonuna desteği kesmiş bir firmayla işim olmaz artık.

Amirallere 2 yıl destek varken giriş seviyesine 1 yıl çok kötü sayılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah4

hala çıkmış vergiler diyor ne alakası var 1 $ maliyeti olmayan kulaklığı koyuncamı düşüyor fiyat adi insanlar madem fiyatlar vergiler yüzünden neden her yeni telefon cıktığında 2200 tl ken 1 yıl geçmeden 1000 tl ye de kar edilerek satılabiliyor ? Siz 4 ayda z2 yi eskiten bi şirketsiniz yaptığınız z3 de bişeye benzese herşey tam olsa bi üst modelin anlamı kalmaz tabiki üzülerek bunu söylüyorum bu ülkede teknolojiye paranla bile yetişemiyorsun.2200 tl ye ne verirsen ver o telefonun maliyetini çıkarır.Salak salak açıklamalar htc şu kamerayı ve batarya olayını 1 tık ileri götürsün bakayım elinde ne kalıyor sony ?

Ben daha ilk g2 geldiği zaman almıştım. O zaman xperia z vardı. Sonra z1,z2,z3 duyurdular. Bu kadar sık telefon mu çıkar yav?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.