Şimdi Ara

Xperia Z3 ve Z3 Compact ne zaman gelecek? Fiyat ne olacak? özel röportaj (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vamp kullanıcısına yanıt
    hangi tarayıcı kullanıyorsun. ben opera kullanıyorum
    alternatif olarak oynat diyorum. mx player'dan izliyorum.
    tam ekran izleniyor sorun yok.
  • Ort 4,7" boyutlarında amiral telefon bekliyordum. İphone 6 fiyaskosundan sonra tek alternatif olan Z3 Compact tek seçenek gözüküyor.
  • Herkes bir markaya düşkün olup onu savunuyor olabilir,öyle düşünüyor der geçerim fakat ben bugün hangisi iyiyse onu yarın öbürünü almak isterim burada da bize yön verenler editörler var ve Allah var DH gibi inceleme yapan site yok özellikle Mesut Çevik,Erdi Özüağ ve Ender Yıldız işlerinde uzmanlar ha 100% doğrular mı e değiller zaten olmamaları da gerek hata da yapmalılar yoksa niye yorum yazıyoruz ki buraya.Apple konusundaki fikirleri nedeniyle gömdünüz Adamı neredeyse ne yapmalı yani Xperia iyi Samsung süper Iphone woow falan yapıp boncuk mu dağıtmalı,daha düne kadar iphone 5s in 2 çekirdekli telefonla uçtuğunu söyleyip android amiral gemilerine giydiren de Mesut Çevik'ti.Apple lansmanını canlı simultane çeviriyle veren site bu değilmiydi?Nasıl bir düşmanlıktır bu acaba.Bence de mesela Samsung S5 in incelemesi çok uzundu eleştiriyorum fakat bazı arkadaşlar vurmuyor öldürüyor direk.Bir dönem Ender Yıldız'a da benzeri yapılmıştı WP a ne öyle kutu kutu dediği için yada Erdi Özüağ'ada incelemesi eksik yönünde itirazlar.Adam'ın kolundaki saati videolarda en az 2 hafta boyunca taktığını gördüm ve sonrasında inceleme videosu koydu yani bu Adam bu saati uzun süre deneyimlemiş ve aktarmaya çalışmış,gibi gibi gibi.Hataları da var bize faydalı olan incelemeleri de ama ben art niyetli olduklarına asla inanmıyorum.Görüşlerimi söyledim sadece amacım kimseyle polemik değil zaten girmemde polemiğe.Yanlış eksik hata varsa özür dilerim herkesten...

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Video nerde?

Sanirim zorla su ttnet denen firmanın reklamını izletmek istiyorlar.Reklam engelleyince video açılmıyor.Harikasın dh,harika bir teknolosi sitesi.Her türlü cinligi öğrenmişler.
  • Sony'nin sadece ben mi beğenmiyorum tasarımını arayüzünü satış politikasını bir akıllı telefon almaya kalktığımda hiç sony hiç bir cihazı çekici gelmiyor

• Alın size yeni ve daha pahalı Sony'ler :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her iki markanında ürünlerini kullanan birisi olarak Benim görüşüm sony le apple arasında Sadece işletim sistemleri farklı Her iki markanında marka imajları yüksek işcilik ve malzeme kalitesi olarak aynılar ama satış sonrası hizmette apple hemen hemen kusursuz sonyde iyi ama apple mükemmel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploto

Ben her iki markanında ürünlerini kullanan birisi olarak Benim görüşüm sony le apple arasında Sadece işletim sistemleri farklı Her iki markanında marka imajları yüksek işcilik ve malzeme kalitesi olarak aynılar ama satış sonrası hizmette apple hemen hemen kusursuz sonyde iyi ama apple mükemmel

Ceptelefonunda sonynin malzeme kalitesi ve işçiliği kötü bi araştırın z2 nin kronik sorunlarını bakalım z1 de aynı şekilde, samsung dahi işçilikde sonyden iyi.

Sony başka ürünlerinde kaliteyi yaşatıyor ama ceptelefonlarındaki üretim hataları markadan soğutcak cinsten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Eylül 2014; 6:14:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

quote:

Ben her iki markanında ürünlerini kullanan birisi olarak Benim görüşüm sony le apple arasında Sadece işletim sistemleri farklı Her iki markanında marka imajları yüksek işcilik ve malzeme kalitesi olarak aynılar ama satış sonrası hizmette apple hemen hemen kusursuz sonyde iyi ama apple mükemmel

Ceptelefonunda sonynin malzeme kalitesi ve işçiliği kötü bi araştırın z2 nin kronik sorunlarını bakalım z1 de aynı şekilde, samsung dahi işçilikde sonyden iyi.

Sony başka ürünlerinde kaliteyi yaşatıyor ama ceptelefonlarındaki üretim hataları markadan soğutcak cinsten.

İlk çıktığında Z2 aldım sorunu yok neymiş demekki z2 de kronik sorun yokmuş.
    İphone da da sorunlar olmadımı anten sorunu batarya sorunu gibi.İlk çıktığında hatalar olabiliyor sonra düzeltiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

quote:

İlk çıktığında Z2 aldım sorunu yok neymiş demekki z2 de kronik sorun yokmuş.
    İphone da da sorunlar olmadımı anten sorunu batarya sorunu gibi.İlk çıktığında hatalar olabiliyor sonra düzeltiliyor.

Z1 de yapıyon niye Z2 dede aynısının daha beterini yapıyon diye sorarlar sony ye.

• Tek elle kullanılacak en iyi telefon bence Z3 Compact. Zaten taaa walkmen ler ve Trinitron televizyonları zamanından beri Sony severim.
    Konuşma telefonu olarak Z3 Compact alacağım.

• Z3c nin üzerine bir cihazı yine Sony den başkası çıkaramayacak sanırım, Z4c ye kadar kral bu

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimistSoul

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Mesut Çevik'in rahat olmadığını gozlemledim bunu forumda almış olduğu tepkilere bağlıyorum,bu hayatta kazanılan en zor şeyin güven olduğunu düşünürsek Mesut Çevik'in işi çok zor görünüyor.

Ifa fuarı diyor bu video yeni değil diye tahmin ediyorum. Ayın 10unda bitti diye biliyorum. Iphone için yaptığı yorumdan dolayı önyargı ile bakıyorsunuz galiba.

Önyargı ile bakmıyorum mesut bey editörlük mesleğini yapan kişilerin sahip olması gereken özellikleri bir kenara bırakıp içini döktüğü için bu kadar tepki çekti.Keşke bir takım şeyleri içinde tutabilseydi de bizlerde eskisi gibi samimi bulabilseydik.

ön yargın var kardeşim kıvırma işte, bu ön yargın seni komik duruma düşürmekle kalmamış tüm cehaletinide ortaya koymuş... Mesut Çevik gibi bu ülkede teknoloji severlere hizmet veren birini karalamak için fırsat kollamak yerine kendine çeki düzen versen böyle rezil olmazsın... sizin gibi art niyetlilerin bu forumda olması size en büyuük mükafattır... birde yağ gibi üste çıkıyorsunuz.
    yazık... size iphone kazığı müstahak...

• Sony ci, Erdici, Mesut cu, elmacı, neticede bi cihaz kullanıyorsunuz, hatta kimimiz sanırım kullanmadan uzaktan bakıyor.... Adam olmazsınız siz

• quote:

quote:

Sony nin malzemesine kötü diyen çarpılır,sony kullanmadığın o kadar belli ki.

• acıkcası ben bu forumu takip ederken cogu yorumcular belkide kumdan kaleler yapmakla meşguldü (2000 den bu yana takip ediyorum)yani bu tabiri kullanıyorum çünkü yorumu yapmak için ya ergenlik triplerinin olması lazım yada evli hatun tripleri..nedir abi siteden editörden beklentiniz.nasıl bir muamele istiyorsunuz?

beyler ben bu siteyi komşumun bilgisayarını kullanırken karşılaştığımız sorunlar için takip etmeyle basladım bilgi her zaman kıymetlidir ama azken daha cok kıymetlidir,, insanlar bilgisayarın b sini bilmezken bir başlangıç diski alın başlangıç diski oluşturunda göreyim windows 95-98 e format atın göreyim belki ben bunları yazarken siz ne var lan bunda der gibi okuyorsunuzdur.ama bizim zamanımızda disket versen birinin eline bomba diye karakola götururdu.o zamandan bu zaman ne lazım olsa sığındığım kapıdır dh hala bile girerim lazım olanı her zaman bulurum bu sitede.. elinize almışsınız akıllı telefonu rajon kesiyorsunuz..tadını kaçırmayın girin fayda sağlayacak bilgiyi alın yardımcı olacaksanız olun devam edin niçin insanları küstürüyorsunuz
    editör yazmış bir yazı bildiğin savaş açtınız. Galileo Galilei zamanından bu yana hiç mi değişmez şu topraklarda zihniyet ,mantıklı insan eleştirileri yapboza çevirir savaş sebebine değil..
    dünya insanında ; eleştri+fikir=proje=ürün
    türk insanında ; eleştri=savaş
    biz bu kafayla elma kullanmak yerine apple kullanmaya mahküm oluruz sıkıntı yok devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalll -- 18 Eylül 2014; 10:51:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

seneye 5 inç mini çıkar

telefon 4.6 ınc ama z1 compact ıle aynı boyutlarda.iphone 6 138 mm z3c 128 mm
  • Eee yani?
    Sene 1997 özel bir kolejde ms-dos kullanıyordum. Bilgisayar derslerimiz vardı. ilkokul 3 de falan. Mouse dan önce bize okulda satır satır komut yazdırıyorlardı. Dungeon keeper, army men, duke nukem 3d.
    FAKAT:
    Mevzu bu değil mevzu bilgi yarıştırma, bilgisayara önce kavuşma değil.
    Siz yanlış konudasınız.
    Birde bunlar çıktı kendini överek milleti küçümseyenler.
    Windows 95 in internet explorer'ın da dönen dünyayı (animasyon) bilmeyenler herkesi çoluk çocuk ediyor. Forum sanal bir dünya. Sanal da olsa kendini ispat etsin insanlar di mi ama
    Konu dağılmasın da Sony iyi bir fiyat politikası izlemediği sürece amiraller tokatlar.
    En acısı da iphone gibi elit bir marka olarak sunulması...
    Biri sony i uayndırsın.

Yıllarca bu halka Volskwagen'i kral araba diye tanıtanlar Sony telefonlarda da bu yolu izledi ama artık insanlar araştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcool -- 18 Eylül 2014; 12:18:16 >

• ülke müdürüne sorarmısınız sayın mesut çevik xperia z serisi ile teknik servisleri aracılığıyla Türk halkını neden dolandırdılar??? neden teknik servisleri topu sony türkiyeye sony türkiye de teknik servise attı. bunca mağdur kullanıcı varken mahkemeye veren tüketici hakem heyetine veren varken neler yapmayı düşünüyormuş? tanıtımlarda su geçirmez diyebilen pazarlama müdüresine cihaz eğitimini kimler vermiş de su geçirmez diyebiliyor sayın hanımefendi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.