Hocam 3 yıldır kullanıyorum, neresi daha kötü? =) 2x8 GB varken CPU puanı daha düşüktü, 4x8GB varken ki CPU puanı daha yüksek çıkıyor benchmarklarda. =) Kendiniz kullanıyor ve tecrübe ettiyseniz size lafım yok ama sağda solda okuyup konuşuyorsanız önce kendiniz bi kullanın benim kullandığım gibi, sonra tekrar konuşalım. =) Reset, mavi ekran, kitlenme sorunu yaşıyorsanız 4 RAM slotu takılıyken, RAM'lere voltaj verin. Sorun düzelir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 7 Eylül 2022; 12:22:22 > |
XPG 16GB (2X8GB) 4133MHZ 1.386,13 TL (2. sayfa)
-
-
Buradaki ramleri alan oldu mu? 2 kit almayı düşünüyorum, sorun yaşar mıyım diye soru işareti var. Malum iade de sıkıntı artık.
-
Hocam %100 daha kötü oluyor bilim denen bir şey var önümüzde.
Siz 4 slot takınca dual rank çalışıyor ramler o yüzden daha yüksek performans vermiş olabilir. Ama dual rank olan 2 slot ram ile ile başa çıkamaz onu diyorum.
Yani elinizdeki tek ram kendi içinde dual rank olsaydı. 2 tanesi ile bütün dünyanın 4 slot kullanan ramlerinden daha iyi olurdu
Sizin tek ram dual rank olmadığı için 4 tane takınca dual rank özelliği kazanmış oluyor. Oradan artı performans alırken 4 slot olmadan kaybediyor. Getirisi götürüsünden fazla olunca size 4 slot daha iyi gibi gelmiştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 7 Eylül 2022; 14:10:47 > -
Bende 4 slotta dolu nerden bench alınacaksa alalım ekran görüntüsü atalım da bitsin :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben aldım hocam. Bugün dağıtıma çıkmış, elime ulaşınca test edeceğim 4x8gb rami. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.
i5 11400 ve 5066 mhz destekli MSI B560 Tomahawk Wifi anakart var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 7 Eylül 2022; 14:44:4 >
Gelince eğer doğru ürün geldiyse söyleyin hocam bilelim alırız :))
Yalnız o işlemci 3200 mhz destekliyor üstünü alman zor.
Arkadaşın da dediği gibi geldiğinde bir görsel at bize.
-
CL 16 ve 4400 mhz olsa sıcak fırsat olabilirdi
-
bende 11400 var, 3600 mhz ramler ile kullanıyorumi önemli olan anakart
-
Daha ramleri teslim almadan tüm heves moral gitti :)
-
Oo iyi marka nodel doğru gözüküyor mhz cl değerleri de doğru mu hocam :) model kodu vardır
Model de doğru hocam. 4133mhz CL19 da sistem açılmadı. 4000mhz CL18 de 4 bellekle sorunsuz açıldı. Şimdi bunu nasıl test edeceğim ben stabil mi diye :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 7 Eylül 2022; 18:57:39 >
Güle güle kullanın hocam. Ben de aynı setten geçiyorum şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4000 cl18 de iyi hocam. Hayırlı olsun. Niyetlendim valla 4 lü :)
Test yok kullanarak anlayacaksınız. Hata sıkıntı farkederseniz voltajı verin biraz hiç olmadı değerler biraz düşebilir
-
Bu fiyat ve değerlere göre çok iyi bence ihtiyacı olan kaçırmasın.
Amd'ci tayfa fclk 1900mhz, 3800 ram ve cl14 deneyebilirse güzel olur ama sanmıyorum bayağıdır o seviye ram gelmiyor. Ama bu değeri verebilirse bayağı bayağı iyi bu fiyata
-
@Chembond @daquied @Manyaqçocuk
Teşekkür ederim. XMP 2'de 2 adet profil var. İlki 4133mhz CL 19-23-23, diğeri 4000mhz CL 18-19-19.
Ayrıca MSI'nın 'Memory Try It'ini denedim ve 4000mhz CL 17-19-19 1.40v ile sistem sıkıntısız açıldı. Pek zorlamak istemedim zira anakartımın destek sayfasında bu ram için max 4000mhz diyordu.
Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz :) Samsung 5WB var belleklerde yani B Die.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 7 Eylül 2022; 19:14:12 >
-
Crucial 3000 cl15 var 4 tane düz model rgb yok. Hem 4000mhz cl18 için hemde rgb olmuş olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X