Şimdi Ara

XPG 16GB (2X8GB) 4133MHZ 1.386,13 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
6.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam 3 yıldır kullanıyorum, neresi daha kötü? =) 2x8 GB varken CPU puanı daha düşüktü, 4x8GB varken ki CPU puanı daha yüksek çıkıyor benchmarklarda. =)

Kendiniz kullanıyor ve tecrübe ettiyseniz size lafım yok ama sağda solda okuyup konuşuyorsanız önce kendiniz bi kullanın benim kullandığım gibi, sonra tekrar konuşalım. =)

Reset, mavi ekran, kitlenme sorunu yaşıyorsanız 4 RAM slotu takılıyken, RAM'lere voltaj verin. Sorun düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 7 Eylül 2022; 12:22:22 >
  • Buradaki ramleri alan oldu mu? 2 kit almayı düşünüyorum, sorun yaşar mıyım diye soru işareti var. Malum iade de sıkıntı artık.

• AnacoN kullanıcısına yanıt

Hocam %100 daha kötü oluyor bilim denen bir şey var önümüzde.

Siz 4 slot takınca dual rank çalışıyor ramler o yüzden daha yüksek performans vermiş olabilir. Ama dual rank olan 2 slot ram ile ile başa çıkamaz onu diyorum.

Yani elinizdeki tek ram kendi içinde dual rank olsaydı. 2 tanesi ile bütün dünyanın 4 slot kullanan ramlerinden daha iyi olurdu

Sizin tek ram dual rank olmadığı için 4 tane takınca dual rank özelliği kazanmış oluyor. Oradan artı performans alırken 4 slot olmadan kaybediyor. Getirisi götürüsünden fazla olunca size 4 slot daha iyi gibi gelmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 7 Eylül 2022; 14:10:47 >
  • Bende 4 slotta dolu nerden bench alınacaksa alalım ekran görüntüsü atalım da bitsin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chembond kullanıcısına yanıt
    Ben aldım hocam. Bugün dağıtıma çıkmış, elime ulaşınca test edeceğim 4x8gb rami. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.
    i5 11400 ve 5066 mhz destekli MSI B560 Tomahawk Wifi anakart var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 7 Eylül 2022; 14:44:4 >
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Gelince eğer doğru ürün geldiyse söyleyin hocam bilelim alırız :))

Yalnız o işlemci 3200 mhz destekliyor üstünü alman zor.

Arkadaşın da dediği gibi geldiğinde bir görsel at bize.

• CL 16 ve 4400 mhz olsa sıcak fırsat olabilirdi

• Arseyus kullanıcısına yanıt

bende 11400 var, 3600 mhz ramler ile kullanıyorumi önemli olan anakart

• Daha ramleri teslim almadan tüm heves moral gitti :)

• daquied kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi haber vermeden bir yere bırakmış gitmiş, yeni gördüm kargoyu.
    XPG 16GB (2X8GB) 4133MHZ  1.386,13 TL

Oo iyi marka nodel doğru gözüküyor mhz cl değerleri de doğru mu hocam :) model kodu vardır

Model de doğru hocam. 4133mhz CL19 da sistem açılmadı. 4000mhz CL18 de 4 bellekle sorunsuz açıldı. Şimdi bunu nasıl test edeceğim ben stabil mi diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 7 Eylül 2022; 18:57:39 >

Güle güle kullanın hocam. Ben de aynı setten geçiyorum şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4000 cl18 de iyi hocam. Hayırlı olsun. Niyetlendim valla 4 lü :)

• Test yok kullanarak anlayacaksınız. Hata sıkıntı farkederseniz voltajı verin biraz hiç olmadı değerler biraz düşebilir

Bu fiyat ve değerlere göre çok iyi bence ihtiyacı olan kaçırmasın.

Amd'ci tayfa fclk 1900mhz, 3800 ram ve cl14 deneyebilirse güzel olur ama sanmıyorum bayağıdır o seviye ram gelmiyor. Ama bu değeri verebilirse bayağı bayağı iyi bu fiyata

• @Chembond @daquied @Manyaqçocuk

Teşekkür ederim. XMP 2'de 2 adet profil var. İlki 4133mhz CL 19-23-23, diğeri 4000mhz CL 18-19-19.

Ayrıca MSI'nın 'Memory Try It'ini denedim ve 4000mhz CL 17-19-19 1.40v ile sistem sıkıntısız açıldı. Pek zorlamak istemedim zira anakartımın destek sayfasında bu ram için max 4000mhz diyordu.

XPG 16GB (2X8GB) 4133MHZ  1.386,13 TL

Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz :) Samsung 5WB var belleklerde yani B Die.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 7 Eylül 2022; 19:14:12 >

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    Crucial 3000 cl15 var 4 tane düz model rgb yok. Hem 4000mhz cl18 için hemde rgb olmuş olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.