Aslında konu açmayacaktım, firmanın kendi konusuna yorum yazmıştım. Ancak firmanın mantıksız bir davranış sergilemesi sonucunda konu açmaya karar verdim. Firma olumlu/olumsuz eleştirileri silmediğini iddia ediyor ancak benim konuya yaptığım tüm yorumları sildi. Buna ek olarak olumsuz deneyim yaşayan herkesin yorumlarını da sildi. Bu firmadan müşteri temsilcisi önerisi ileri Alpha Fab1 koltuğunu aldım. Koltukta üretimden kaynaklı problemler vardı. Oturduğum yerdeki süngerin eksikliği, kolçakların yamukluğu gibi kısacası görselde/inceleme videosunda bulunan üründen daha farklı bir şekilde üretilmiş ürün geldi. Gri koltuk bana gelen koltuk, mavi ise görselde bulunan ürün. Fotoğraflarda görüleceği üzere oturma yerinde çöküklük var ve kolçaklar yamuk. Buna ek olarak şunu söyleyeyim, koltukta bulunan çöküklük oturmaya bağlı değil. Koltuğu sadece 2 gün kullandım ve oturunca oluşan bir çökme değil. Bunu fark edince koltuğun o kısmını inceledim ve o kısımda sünger bulunmamaktadır. Tamemen tahtaya oturuyorsunuz. Kolçaklarda ise kolumu koyduğumda sabit durmuyor, aşağı yuvarlanıyor. Bugün iade gerçekleştirildi ve paramı geri aldım. Sorunlu bir alışveriş ve sorunlu bir iletişim yaşadım firma ile. Firmanın artıları:
Firmanın eksileri:
Bunlara ek olarak konuyu firma yetkilisinin yönetmesi de mantıklı değil, "olumsuz eleştirileri sildiriyor olsaydık yukarıdaki yorumu da sildirirdik" diyorlar ancak olumsuz yorumların hepsi silindi. Sebebi de google arama sisteminde olumsuz bir şey yazıldığında kaynak bulunmasının istenilmemesi. Bakalım dediklerinin ne kadar arkasındalar, bu yorum da silinecek mi? Sonuçta olumlu/olumsuz yaşadığım deneyimi anlattım. Herhangi bir karalama/kirletme çabam yok. Tamamen gerçekleri paylaştım. Umarım bu paylaşımımı da çıktı olarak alıp detaylıca inceleyip gerekli işlemleri daha özenli bir şekilde gerçekleştirirsiniz. Bu yaşadığım şeyler tabii ki herkesin başına gelecek diye bir şey yok, sadece ben yaşadığım şeyleri anlatmak istedim, ancak bu firmadan kesinlikle alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum. Umarım bir daha bu firma ile yollarım kesişmez. |
Bildirim