gittigidiyor.com da vatandaşın biri ihtiyaçta satıyor4 aylık makine imiş ama bana sanki biraz pahalı gibi geldi en son teklif veren 4000 ytl vermiş dozer2020 istersen bi gözat
quote:
Orjinalden alıntı: daleque
gittigidiyor.com da vatandaşın biri ihtiyaçta satıyor4 aylık makine imiş ama bana sanki biraz pahalı gibi geldi en son teklif veren 4000 ytl vermiş dozer2020 istersen bi gözat
o satan vatandaş benim
ama pahalı değil yav bir arkadaş 3600 e ver diyo ben vermiyorumda bakalım neolacak ben br ar ausa den getirti psatıyordum almak isteyen arkadaşra özellikelr imzamda ayzıyor ilgilenirse p.m atabilir
burda bi arkadas vardı o arıyodu bende onun için yazmıştım benımde hayalımdekı alet bu ama malum su anda turkıyede yok dolayısıyla taksıt yok o yuzden su sartlarda o cıhaz benı bıraz uzer maddı yonden gerci dell 9400 almayı düşünüyorum ama dedım ya turkıyede yok bu namussuz aletler su anda hırpalanmayalım
sen istersen doer2020 ile temasa geç o almak istiyodu bizde sevaba girmiş oluruz bu mana ile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme